![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Oricum cred ca se distreaza bine Adminul nostru cand vede asemenea aberatii nocturne! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mellisa, ai reușit să-i bulversezi pe toți; ai devenit un personaj misterios (Misteria e mic copil), cu multiple identități și puteri, văzătoare de pm-uri
![]() Last edited by N.Priceputu; 16.08.2011 at 10:07:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai maare grijă, că acu' se ia și de tine.
Sfat: nu-i răspunde la nici un PM, dacă o faci, așteaptă-te să folosească în interes numai de ea știut informații din el/ele (pm-uri).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si va incepe discutia prin a sari in ajutor, pentru ca tocmai urmeaza sa ai o scama .... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va rog, spuneti-ne daca userul "Melissa" face parte din echipa de administrare a site-ului? In doua randuri a afirmat ca are acces la discutiile din privat ale membrilor. Va multumesc anticipat pentru raspuns! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu. Melissa nu admin si nu citeste decat mesajele private care-i sunt adresate. E un user la fel ca mine si ca tine. Dupa atatia ani de stat pe forum trebuie sa-ti fi dat seama. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu insorit(in graba te facui o EA), cea mai buna arma este ignorarea....Nu te cobori, tu esti sus pe bolta , deci straluceste-ne cu frumosul din tine ! Admin si restul observa tot uratul si raul, stai linistit !
Last edited by misteria; 16.08.2011 at 13:02:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Oricum NU am spus niciodata ca CITESC mesajele private ale altora, acestea sunt doar concluziile "logice" ale unora ca Soaree...caruia i-am gresit fff tare, ca atunci cand zicea "ajutoooor nu gasesc regulamentul forumului", eu i-am dat linckul respectiv..:-)) Oricum n-o va crede decat pe-a lui..singura modalitate de a-i demonstra acestui user ca NU sunt ADMIN, este sa-i sugereze adminului sa fiu banata. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Propun o bataie cu perne. Eu ramasesem cu impresia gresita ca in trecut Melissa si calatoarea erau bune prietene, cel putin pe forum.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|