![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, mintea si inima omului difera de la un loc la altul.
Ceea ce ma bucura insa e faptul ca sfintii au avut aceeasi minte si aceeasi inima, oriunde si in orice timp ar fi trait ei.
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau sa vad ca omul este nemultumit ca nu gaseste scaune in biserica. Iar pentru ca preotul nu s-a ingrijit si de acest aspect ce mi-a fost dat sa vad in duminica aceasta - oameni care veneau de acasa cu scaune pliante, scaune pe care le vad des la pescari, identice cu cele de pe vremea lui Ceausescu cand stateam la cozi.
De-am arde de dragoste pentru Dumnezeu, nu am mai veni cu scaune de acasa, am sta ore intregi si nu ne-am simti obositi. Dar pentru ca suntem lipsiti de aceasta dragoste, consideram ca slujba e destul de lunga si cand avem parte de scaune. Pacat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu intelg de ce, in lipsa scaunelor, nu sta lumea pe jos? |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu avem banci?
Adevarul ca banci ne mai trebuia in biserici, ca daca tot dormim, macar sa fie cat mai comod :)))) In rest eu sunt fericita asa cum e la noi la ortodocsi...mic, inghesuit, fara banci...dar cu atata simtire dumnezeiasca, atat de intim si de profund...ce vreti mai mult???
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi nerecunoscatorii intrebam :"is moi posmagii?" Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() P.S. Uitasi de preot, daca e posibil sa slujeasca in gand, ca sa nu streseze mirenii, si, eventual sa o faca, de la doua-trei ulite distanta... ![]()
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 16.07.2010 at 22:34:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Lipsa de gust...cu asa comentarii.
Am intrat aici ca sa spun ceva...azi au luat o doamna cu salvarea din biserica. Isi pierduse cunostinta. O doamna buna, din "sufletul" parohiei. Au fost calduri cumplite de multa vreme, suntem storsi. Abia mai stam toti in picoare (in general), in frunte cu parintele... Si noi am stat 4 ore la strana (a fost si slujba de cununie), iar parintele mai avea si un botez dupa aia. In picioare si in picioare toti... Asa ca sa lasam comentariile rautacioase la adresa oamenilor. De ce ne trebuie scaune, apa, aer? Intrebari aiurea...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"eu sunt fericita asa cum e la noi la ortodocsi...mic, inghesuit, fara banci...dar cu atata simtire dumnezeiasca, atat de intim si de profund...ce vreti mai mult???" ..au luat-o cu salvarea, dar in schimb..atita simtire dumnezeiasca! ! ! :))))) mare-i gradina Ta Doamne! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De parca nu exista scaune in biserica ortodoxa, special pentru batrani si pentru bolnavi, Andreicozia! Daca lucrurile s-ar fi rezolvat prin cedarea unui scaun (cum se intampla cu oamenii civilizati), eu nu cred ca ar fi opus nimeni rezistenta sa ii cedeze un loc. Eu insa nu am auzit pana acum ca sederea pe scaun sa fie buna pentru hidratarea corpului, pentru suplinirea calciului in oase sau pentru ameliorarea problemelor cardiace. Regret ce i s-a intamplat doamnei respective, se mai intampla si prin alte biserici mai aerisite, si nu doar din cauza caldurii (o femeie s-a impiedicat in biserica si era sa isi rupa picioarele, spre exemplu).Suntem oameni si ne dam seama cand organismul da semne ca nu mai poate, suntem oameni si ii ajutam,daca avem cum, pe altii care dau semne ca nu mai pot in biserica,dar de aici pana a sugera ca lipsa bancilor (desi eu vad si doamne care vin cu scaunelul de acasa in sacosa si astfel nu se mai plang) face ca oamenii sa plece din biserica cu salvarea, sau a fi folosita ca pretext pentru luarea in deradere a unei intregi spiritualitati a ortodoxiei, de parca oamenii cu "simtirea dumnezeiasca" ar fi vinovati cu ceva ca i s-a facut rau unei doamne, mi se pare culmea exagerarii!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
Cu credinta la raspantie - cata nevoie avem de biserica si preot? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 95 | 05.09.2012 21:13:29 |
S.O.S ptr cei care au credite la banci , noua ordonanta | annajanette | Generalitati | 7 | 01.07.2010 04:41:02 |
Cum fac bani marile banci internationale pe spinarea prostimii (World Stupid People) | razvan_m | Generalitati | 36 | 13.07.2009 22:41:16 |
|