![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma gandesc ca ar fi cazul sa avem actiuni speciale destinate tinerilor, respectiv anumite activitati ale BOR specifice pentru aceasta categorie, incluzand catehizare si socializare religioasa!
|
|
|||
|
|||
![]()
O intrebare interesanta: sunt tinerii de astazi mai credinciosi decat cei din vremea comunismului???
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca organizatiile gen ASCOR ar trebui sa se inmulteasca si sa cuprinda si elevii din scoli si licee/gimnazii. Eventual ar putea participa si parintii alaturi de elevi, astfel incat toata familia sa fie prinsa in program.
|
|
|||
|
|||
![]()
??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca si tinerii au partea lor de vina, nu trebuie considerati niste victime in totalitate. Insa e clar ca nu au alternative atat de evidente, bine promovate. Intr-o societate a consumismului, publicitatea, promovarea produsului este ceva absolut firesc si mai ales esential, extrem de necesar, nu se poate fara publicitate.
Tradusa in planul misionar al Bisericii, aceasta promovare nu inseamna altceva decat o accentuare a functiei catehetice, o accentuare a misiunii de propovaduire folosind mijloacele puse la indemana de societatea moderna si care , binienteles, nu contravin principiilor crestine. Cred ca e important ca un preot sa se bucure de sprijinul comunitatii in astfel de imprejurari, pentru ca de unul singur e foarte greu. Insa mi-e tare teama ca mentalitatea de "lasa-ma sa te las" care e caracteristica in tara noastra draga descurajeaza astfel de initiative. |
|
|||
|
|||
![]()
Sacrul si Profanul sunt ca apa si uleiul,...si trebuie sa ramina asa.
Biserica cladeste omul sacru din noi care trebuie intr-un tirziu sa ia locul omului profan si nu invers. Asta este o lege de baza a scolilor Estice (Ortodoxe) Va rog, nu ma considerati blocat pe o idee, insa asta este o lege, o porunca, cu care trebuie mers pina-n pinzele albe. |
|
|||
|
|||
![]()
Oare tinerii au sau nu au incredere in Biserica?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru tinerii care au probleme cu babutele din biserica | eduardd | Reguli in Biserica | 21 | 22.09.2010 14:33:14 |
tinerii de azi | ionyk | Generalitati | 34 | 22.03.2010 20:06:25 |
tinerii | cristiboss56 | Generalitati | 19 | 08.05.2008 18:49:21 |
Copiii, tinerii si Biserica | irina77 | Generalitati | 16 | 20.10.2007 23:09:38 |
DIALOG CU TINERII | Laurentiu | Generalitati | 8 | 11.12.2006 01:00:59 |
|