![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cum a fost pentru voi acea noapte dupa alegeri,insa cand am deschis televizorul si am vazut toata sleahta comunistilor iesind din vagauni in frunte cu Iliescu,ranjind cu o satisfactie nebuna,Geoana tzopaind ca un copil care a primit o jucarie si facand mai multe cruci decat daca s-ar fi aflat in fata Maicii Domnului,cand se stie ca este ateu,iar Becali facand parada cu o icoana....am simtit ca mi se face rau.
Geoana nu este decat o papushica manevrata de cei din spatele lui,iar Johannes o imagine care dadea bine in peisaj.Am toata admiratia pentru cel din urma,insa este o copilarie sa crezi ca,cu astfel de mafioti in spate ar fi fost lasat sa faca ce ar fi dorit pentru tara. Coruptia televiziunilor nu v-a spus nimic?Ce si-a permis sa faca Gabriela Firea pe Antena 3,cand in toiul alegerilor l-a adus pe Vadim sa il injure pe Basescu,desi clar era o ilegalitate?Campanie sustinuta anti-Basescu zilele precedente alegerilor facuta in fel si chip?Mesaje pana si pe telefoanele mobile prin care incercau sa influenteze opinia publica in favoarea lui Geoana cu o zi inainte de alegeri? Fraude pe fata din partea acestei coalitii diabolice si tot ei striga ca au fost fraudate alegerile!Ca in zicala aceea "Hotul striga hot!" Este ultima zvarcolire a sarpelui rosu si sa dea bunul Dumnezeu sa scapam de el.Lucrurile nu se vor schimba peste noapte,vom mai avea ceva de tras pana sa iesim definitiv la liman,insa abia dupa ce ne curatam de acesti paraziti vom putea incepe acest proces de refacere si evolutie. Last edited by heaven; 09.12.2009 at 06:26:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Basescu este însa mai nerusinat si mai mincinos ca ei si românii o sa regrete ca au dat iar tara pe mâna betivului.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alegeri facute in viata | teodora21 | Nunta | 10 | 02.01.2012 11:59:42 |
Alegeri proprii sau alegeri comune? | Mflory | Generalitati | 7 | 27.07.2011 16:46:34 |
Alegeri europarlamentare | BogdanF2 | Generalitati | 3 | 03.06.2009 10:29:13 |
|