![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca te referi la David sau Adam.
|
|
|||
|
|||
![]()
O mica precizare, am mai spus mai demult intr-un mesaj, Pogorarea Duhului Sfant peste Apostoli este cauza constituirii Bisericii, nu neaparat faptul ca erau primii membrii in Biserica. Trimiterea harului este inceputul Bisericii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci:
Iisus se trage din David. Pe restul nu-i stiu. Stiu doar ca este o lista lunga, lunga. Acum nu inteleg exact la care biserica va referiti voi. La biserica institutie infiintata de Iisus. Stiu ca la cincizecime apostolii au primit darul de a vorbi in limbi. Dar ca oamenii botezati de ei au infiintat biserica? Adica au fost primii preoti? Sau in sensul de primii crestini in biserica? Dar biserica zic eu ca a fost infiintata de Iisus, dupa legea noua. Crestinismul a venit cu Botezul si Invierea Lui. Puneti urmatoarea intrebare.
|
||||
|
||||
![]()
Nu in evanghelii. Nu in cele canonice. Intrebarea era care se regaseste in evanghelii.
|
||||
|
||||
![]()
Aici raspunsul este mai complicat. Intemeierea Bisericii in chip nevazut s-a facut la Jertfa de pe Cruce, iar in chip vazut la Cincizecime.
|
||||
|
||||
![]()
Cati copii a avut Avraam?
|
|||
|
|||
![]()
2 copii
Au intrat in arca toate animalele de pe uscat? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar el a mai avut inca alti sase copii. Facerea 25:1,2 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu raspunsul la intrebare.
Noe trebuia sa ia cate doua animale din fiecare specie. O noua intrebare ca sa continuie jocul: Prooroc care s-a luptat mult pentru dreapta credinta. De numele sau se leaga evenimente groaznice, dar si minuni. Se spune ca Dumnezeu chiar la pedepsit pentru a-i arata lipsa lui de mila (la inceput Dumnezeu i-a implinit voia dand nenorocirile, dar mai apoi a vrut sa-i arate suferintele produse si sa-l imblanzeasca). O poveste cam contradictorie... Si inca o intrebare: Femei biblice, celebre mai ales prin nasterea de prunci (una a fost la inceput stearpa si o invidia mereu pe sora ei foarte fertila). O alta femeie celebra este cunoscuta prin intelepciunea cu care a salvat o cetate de la distrugere.
|
|||
|
|||
![]()
Rahela..sora ei era Lia
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedania pentru incepatori | Tina06 | Pocainta | 10 | 03.07.2012 15:27:04 |
Ce inseamna pentru voi credinta - Dogme sau fapte? | sophia | Generalitati | 69 | 20.05.2011 03:28:25 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
O intrebare pentru neoprotestanti si nu numai. | gabriel 30 | Generalitati | 34 | 23.06.2010 15:35:35 |
Pentru romanii din strainatate, si nu numai! | simona | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.10.2009 12:25:23 |
|