![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Îmi cer scuze, probabil că am reacționat un pic disproporționat.
Nu trebuie să ne îngrijoreze cine face agricultură ci în primul rând să se facă și să existe locuri de muncă în mediul rural. Pământul nu pleacă din România, chiar dacă a fost cumpărat de un străin, cel puțin noi creștinii ar trebui să știm că orice proprietate în lumea asta este o ficțiune, observație cu atât mai valabilă în cazul bunurilor imobiliare. Ai amintit de italienii din Banat.... zonele unde lucrează ei sunt printre cele mai prospere din România, șomajul se menține în limite mai mult decât rezonabile și băștinașii manifestă un grad de civilizație ridicat. Iar faptul că exportăm produse agricole e mai mult decât benefic având în vedere balanța comercială a țării. Doar se știa că România și Bulgaria sunt interesante pentru UE din pricina potențialului agricol, nu doar pentru calcule geostrategice. Aș fi cel mai bucuros să văd vetrele străbune repopulate și lumea întoarsă la origini, după manevrele sociale criminale ale comuniștilor care practic au distrus satul românesc și odată cu el singura civilizație cu adevărat autohtonă. Și încă ceva... dacă ar fi să aleg un patron dintre un securist român și un fermier britanic, aș opta evident pentru al doilea, din foarte multe motive .
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca UE o fi de vina pentru ce e pe aci prin tara.
Din cate stiu UE mai dadea fonduri si acum se pare ca nu stiu ce s-a intamplat cu aceste fonduri ca nu mai ajung la firmele la care se duceau inainte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu este strada fara o banca si o farmacie, cel putin! Restul spatiilor comerciale raman pustii, cu hartii in geam...dezolant. Daca in centrul unui oras mare exista o multime de vitrine goale, pline de praf, spatii parasite, nu mai vrea nimeni sa inchirieze... nu mai merge nimic.. decat farmaciile si bancile... Ce arata asta? A! in ultima vreme incep sa prospere magazinele cu produse din carne si carne! Atentie! De pui, (cica ecologic si ala, pt ca are pielea galbena (pretul este dublu fata de cel obisnuit!)! cine vrea sa creada, creada, e problema lui, numai ca va rog sa va uitati la culoarea carnii, a fibrei, acolo se vede ""imixtiunea"") de porc, la fel de ecologic (glumesc, astia nu spun asa).. Aici la noi, sunt noile ferme din zona Arad, Timis, Satu Mare (ce ziceam mai devreme? lucram la italieni, arabi, evrei, etc... si mancam de la ei! ia uite!) Eh, vorbim si noi ca oricum vorbim degeaba, cine ia in seama spusele noastre? ![]() ![]() Last edited by Adriana Cluj; 05.04.2012 at 10:36:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi te duci la un En Gros si te bucuri ca gasesti lucruri mai ieftine.Dar vezi ca daca vine o razie toti inchid magazinele, deci te bucuri degeaba pentru ca o sa platesti mai multe taxe pentru ca oamenii aia nu platesc. Nu mai zic ce investitori vin la noi.Pe mine nu m-ar deranja daca ar veni oameni care chiar vor sa munceasca pamantul.Din pacate nu cred ca-s asa de multi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iata politichia noastra... Last edited by Adriana Cluj; 05.04.2012 at 12:30:30. |
|
||||
|
||||
![]()
Solutia este foarte simpla, si ar trebui sa vina pe piata politica si partide care sa deschida acest subiect !
Ori Statele Unite ale Europei, un stat format dupa modelul SUA, in care granitele sa nu mai conteze, veniturile populatiei sa ajunga la nivele aproximativ egale peste tot,la fel si preturile,si in final o singura limba oficiala, cu posibilitatea de a folosi limbi regionale, dar numai pe plan local ! Ori, iesirea din UE...pentru ca,inafara de posibilitatea de a munci la ei, si de a trece granita fara pasaport,inafara de ceva fonduri,care oricum erau mai bune decat nimic,...nu prea ne-am ales cu mare lucru,decat cu ponoasele !!! E absolut revoltator, ca la aproximativ aceleasi preturi,intre venituri sa fie o asa de mare prapastie,de la tara ...la tara ,a aceleiasi uniuni !!! Ar trebui sa apara si partide noi,cu program anti-european ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa cum facem, dincolo de agricultura, cu supermarketurile care ne vand si produse fabricate in tarile lor de origine ??? Cand,multe astfel de produse s-ar putea fabrica si in Romania ??? Daca ar fi sa dau numai un singur exemplu,dubios, la-s da sub forma unei intrebari : Se stie ca in domeniul constructiilor,sunt vitale si transporturile. Cum se face ca ,daca inainte de 89 aveam camionul facut dupa licenta MAN,si mergea foarte bine,acuma suntem obligati sa cumparam IVECO,MAN,RENAULT,VOLVO,SCANIA ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Uite inca doua exemple de ce uitatul la televizor nu e sanatos..
Agitatie, agitatie, agitatie si..cam atat. Iar cand mai pui si niste nationalism rasuflat pe deasupra, rezultatul e chiar hilar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, si rezultatele se vad - o pioasa stare de rugaciune si elevatie spirituala.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Distrugerea naturii ! | cristiboss56 | Teologie si Stiinta | 7 | 02.09.2011 10:02:48 |
Distrugerea bisericilor crestine din Kosovo de catre albanezi | Nevrednicul | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 24.07.2009 19:46:46 |
manastiri din vestul tarii | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 9 | 15.09.2008 14:36:29 |
Distrugerea trecutului continua | Stefan500 | Generalitati | 6 | 21.08.2008 23:02:06 |
manastiri din vestul tarii | angeltm | Pelerinaje la locuri Sfinte | 6 | 22.03.2008 19:56:43 |
|