![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Dragi colegi de forum,
Doamne ajută! Am observat acum câteva minute că Scotland The Brave nu se mai numără între membrii forumului nostru. ![]() Așa cum toți știm, acest creștin autentic a postat pe forum multe mesaje deosebit de interesante, ziditoare de suflet și foarte bine documentate. Citindu-i multe dintre postări, am rămas foarte plăcut impresionată de atitudinea deschisă, cu adevărat creștină pe care a păstrat-o în toate împrejurările ivite în discuțiile de aici. A inițiat multe topic-uri foarte interesante și utile despre diverse probleme teologice și/sau duhovnicești, întărindu-ne de multe ori în credință și în înțelegerea Sfintei Scripturi. Îmi cer scuze față de Scotland The Brave, dacă l-am întristat cu ceva și vă propun tuturor să încercăm - în nădejdea că va citi acest topic - să-l convingem ca, depășind disensiunile apărute între el și alți membrii ai forumului, să se reînscrie aici și să ne ofere în continuare câte ceva din talanții duhovnicești dăruiți lui de Dumnezeu. Cu dragoste și respect, Laura Stifter
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|