![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Vașinec, capcana constă în a atrage ortodoxul în discuție. asta te ține în viață pe forum. Altfel, zăceai în inactivitate, erai ca inexistent.
|
||||
|
||||
![]()
@grasu77: N-am nicio problema cu dna White. Dmv. omiteti deliberat ca baza doctrinara a Bisericii Adventiste de Ziua a saptea a formulat-o dansa, pe baza textului evanghelic, interpretarile sale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A dat doar un exemplu. Mai sunt multe versete care pica greu, fara sa fie comentate. Metoda este una simpla, practicata de Mantuitorul si Sfintii Apostoli. Se numeste "este scris" (in Scriptura). Adica Scriptura se explica cu Scriptura. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru cine doreste sa cunoasca punctul de vedere adventist sa intre aici:
http://www.adventist.ro/index/materi...i-biblice.html Sunt comentate si interpretate absolut toate versetele biblice; n-au sens aceste contre verbale cu amicii nostri adventisti. Mai bine ne-ar fi postat linkul acesta de la inceput :) p.s acuma caut versetul care a fost omis de doua ori de Grasu77 app, mi-ar place sa fie ceva asemanator pe crestinortodox.ro aha... VERSETUL RESPECTIV NU A FOST COMENTAT :))) (Ezechiel 18:27) Intrebarile incomode sunt evitate. Last edited by ioanna; 05.09.2011 at 17:58:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adventistii au la baza studiul zilnic al Sfintei Scripturi. Daca poti sa-i combati cu Scriptura, nu are nici un rost sa te mai legi de Ellen White. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu părăsesc serialul, nu-mi convine scenariul!
Capcanele tale sunt prea tinere pentru mine, Vașinec. Conversație plăcută! Salutare!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Comentez eu, cat ma pricep. Ezechiel 18:27 vorbeste de faptul ca cel pocait (pacatos intors de la calea lui cea rea), nu-si va pierde viata, adica nu va avea parte de moartea a doua (care este pedeapsa definitiva pentru pacat). Cel pocait va mosteni viata vesnica. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu unde vezi tu capcane? Care este pericolul? Ce se poate intampla rau?
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti sigura ca asta e motivul pentru care nu se gaseste comentat versetul respectiv? Mai sunt multe alte versete peste care s-a sarit. De ce oare?
|
|
||||
|
||||
![]()
N-am sa mai repet ce am spus.
Citat:
Citat:
p.s "isi intoarce" nu se refera la o viata ulterioara dupa moarte, ci ACUM, sufletul sau se poate anima, poate fi viu. Last edited by ioanna; 05.09.2011 at 18:15:09. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|