Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2010, 10:24:34
ana09 ana09 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: sv
Religia: Ortodox
Implicit

Molitfele Sfantului Vasile cel Mare se citesc in fiecare miercuri si vineri si la biserica cu hramul,,SF.IERARH NICOLAE''SI ,,IZVORUL TAMADUIRII MAICII DOMNULUI''care se afla in curtea spitalului vechi Suceava de catre preotul misionar Constantin Diaconasu.
Reply With Quote
Vechi 07.08.2010, 14:23:07
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce am sugerat eu era de bun simt.
Daca tot ai amintit de casute in pomi, da, daca vrei sa ti se ridice catedrale purtind numele tau, atunci faci ca Sf Antonie de Padova si predici din copac, exorcizezi stind in copac deoarece acolo nu are cum sa ajunga dracu la tine.
Visator mai esti!dracul te ajunge si in gaura de sarpe,te ajunge oriunde,numai in potirul de impartasanie nu te ajunge,dar cum nu incape nimeni acolo.....
Reply With Quote
Vechi 07.08.2010, 15:11:33
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
O,da,dreptate ai,sa renunte la tot confortul firesc al civilizatiei i sa isi faca o casuta in pom sa stea acolo.totusi,tu ce cauti pe acest forum,in afara e a da cu stangul in dreptul cu rost,fara rost?nu ai gasit inca un forume lptr atei?
pai nu ziceati voi frate, sa se lepede de sine , sa se duca cu dl HRISTOS si acum le luati apararea ca au nev de confort al civilizatiei, ?????
Reply With Quote
Vechi 07.08.2010, 15:12:39
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ana09 Vezi mesajul
Molitfele Sfantului Vasile cel Mare se citesc in fiecare miercuri si vineri si la biserica cu hramul,,SF.IERARH NICOLAE''SI ,,IZVORUL TAMADUIRII MAICII DOMNULUI''care se afla in curtea spitalului vechi Suceava de catre preotul misionar Constantin Diaconasu.
in bucuresti , nu in suceava, multumesc
Reply With Quote
Vechi 07.08.2010, 19:18:25
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
pai nu ziceati voi frate, sa se lepede de sine , sa se duca cu dl HRISTOS si acum le luati apararea ca au nev de confort al civilizatiei, ?????
Da,au nevoie!au nevoie sa circule cu masina,nu cu caruta!au nevoie sa manance hrana fireasca,nu lacuste!au nevoie sa doarma in pat ,nu in fan!au nevoie sa se imbrace cu haine,nu in saci!la un astfel de comfort m-am referit!
Reply With Quote
Vechi 08.08.2010, 01:12:58
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Eu cred ca ateului nu i s-ar intampla nimic tocmai pentru ca nu crede...

Se indracesc si ateii doar ca indracirea nu se manifesta la cei ce nu cred decat prin boala, sau necazuri (isi pierd locul de munca, nu au liniste, nu isi gasesc pacea, se cearta cu toti).
Problema apare cand vrea sa il scoata pe diavol, atunci se manifesta vadit. Pana atunci tace malc, nici nu aude, nici nu exista, ii distruge usor usor viitorul ,familia, viata si spera ca si sufletul prin deznadejde.
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Vechi 08.08.2010, 01:53:17
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Da,au nevoie!au nevoie sa circule cu masina,nu cu caruta!au nevoie sa manance hrana fireasca,nu lacuste!au nevoie sa doarma in pat ,nu in fan!au nevoie sa se imbrace cu haine,nu in saci!la un astfel de comfort m-am referit!
ok boss am inteless
Reply With Quote
Vechi 08.08.2010, 02:04:35
Senior Member

Implicit

de ex calugarii de la manastirea radu voda -sf nectarie nu fac aceste molifte ca cica sunt periculoase si le este fricanu ar trebui sa aiba curaj?
Reply With Quote
Vechi 08.08.2010, 21:02:15
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
de ex calugarii de la manastirea radu voda -sf nectarie nu fac aceste molifte ca cica sunt periculoase si le este fricanu ar trebui sa aiba curaj?
Ai vreun temei cand spui asta sau din auzite? Si apoi nu suntem in masura sa ii judecam, fiecare isi cunoaste neputinta!
Reply With Quote
Vechi 09.08.2010, 00:17:27
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Ai vreun temei cand spui asta sau din auzite? Si apoi nu suntem in masura sa ii judecam, fiecare isi cunoaste neputinta!
temeiul este ca i-am intrebat personal. deci s-a oferit un preot sa o faca si nu o face un calugar din cate stiu au o viata mai "ascetica" decat un preot casatorit.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
moliftele sf Vasile cel Mare The_Fallen Rugaciuni 93 16.03.2014 16:25:47
Articolul de pe site: Moliftele Sf.Vasile sophia Intrebari utilizatori 77 04.01.2013 15:33:56
Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion sagetuta Generalitati 20 02.01.2013 20:05:52
Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare Templier Knight Sfinti Parinti (Patrologie) 12 27.08.2012 11:53:03
Moliftele Sf Vasile rafella Generalitati 6 15.07.2010 13:16:52