![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Molitfele Sfantului Vasile cel Mare se citesc in fiecare miercuri si vineri si la biserica cu hramul,,SF.IERARH NICOLAE''SI ,,IZVORUL TAMADUIRII MAICII DOMNULUI''care se afla in curtea spitalului vechi Suceava de catre preotul misionar Constantin Diaconasu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
pai nu ziceati voi frate, sa se lepede de sine , sa se duca cu dl HRISTOS si acum le luati apararea ca au nev de confort al civilizatiei, ?????
|
|
|||
|
|||
![]()
in bucuresti , nu in suceava, multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,au nevoie!au nevoie sa circule cu masina,nu cu caruta!au nevoie sa manance hrana fireasca,nu lacuste!au nevoie sa doarma in pat ,nu in fan!au nevoie sa se imbrace cu haine,nu in saci!la un astfel de comfort m-am referit!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se indracesc si ateii doar ca indracirea nu se manifesta la cei ce nu cred decat prin boala, sau necazuri (isi pierd locul de munca, nu au liniste, nu isi gasesc pacea, se cearta cu toti). Problema apare cand vrea sa il scoata pe diavol, atunci se manifesta vadit. Pana atunci tace malc, nici nu aude, nici nu exista, ii distruge usor usor viitorul ,familia, viata si spera ca si sufletul prin deznadejde.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
de ex calugarii de la manastirea radu voda -sf nectarie nu fac aceste molifte ca cica sunt periculoase si le este frica
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ai vreun temei cand spui asta sau din auzite? Si apoi nu suntem in masura sa ii judecam, fiecare isi cunoaste neputinta!
|
|
|||
|
|||
![]()
temeiul este ca i-am intrebat personal. deci s-a oferit un preot sa o faca si nu o face un calugar din cate stiu au o viata mai "ascetica" decat un preot casatorit.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
moliftele sf Vasile cel Mare | The_Fallen | Rugaciuni | 93 | 16.03.2014 16:25:47 |
Articolul de pe site: Moliftele Sf.Vasile | sophia | Intrebari utilizatori | 77 | 04.01.2013 15:33:56 |
Moliftele Sf. Vasile citite in noaptea de revelion | sagetuta | Generalitati | 20 | 02.01.2013 20:05:52 |
Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare | Templier Knight | Sfinti Parinti (Patrologie) | 12 | 27.08.2012 11:53:03 |
Moliftele Sf Vasile | rafella | Generalitati | 6 | 15.07.2010 13:16:52 |
|