![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebarea este: cine este fiara? De cine trebuie sa te pazesti? Sfanta Scriptura mai da indicii (inca vre-o 8 sau 9, in afara de cea cu numarul) despre fiara, pentru a putea fi identificata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de o parte, ma insultati pe mine, facandu-ma mincinos, iar pe de alta parte, ii insultati pe ceilalti cititori, insinuand ca nu sunt in stare sa faca diferenta intre "adventist" in general si "adventist de ziua a saptea" in special. Ramane faptul, pe care vad ca nici dumneavoastra nu-l puteti tagadui, si care este perfect concordant cu ceea ce am aratat eu, ca au fost si sunt adventisti care s-au inghesuit sa prezica sfarsitul lumii (apropo, si agitatii lui David Koresh, aia cu masacrul de la Waco, tot din adventisti s-au desprins), iar din acest punct de vedere se poate lejer trasa o paralela intre adventism si alte miscari, cum ar fi inca neoficiala secta a "cipistilor". Citat:
Pai stiti dumneavoastra cat de veche este aceasta interpretare ? E veche de cel putin 500 de ani, doamna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule Grasu, suntem familiarizati cu minciunile pe care secta dumneavoastra le-a scuipat vreme de decenii la adresa Bisericii lui Isus Cristos. |
|
|||
|
|||
![]()
Ar trebui sa va simtiti insultat daca nu ar fi adevarat. Ceea ce face mai uracios este faptul ca va imbracati vorbele mincinoase in cuvinte alese (demne de un lawer liar). Elocventa si minciuna. Gretoasa combinatie.
Citat:
Citat:
Citat:
Biserica Adventista de Ziua a Saptea este caracterizata prin echilibru si nu are nimic de a face cu tot felul de idei ciudate. Incercati sa nu mai folositi expresia adventism, ci sa specificati exact confesiunea religioasa a celor care fac preziceri ciudate. Posibil ca un catolic sa faca astfel de preziceri iar dvs. sa-l categorisiti la gramada, la adventism. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand spuneti "Biserica lui Iisus Hristos" va referiti la biserica catolica (sau institutia papala)? Mai ganditi-va. Puneti in balanta toate atrocitatile savarsite de-a lungul secolelor si apoi reveniti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iarăși obsesia ? Citat:
Ordinea e așa: AZ7 -> Adventiști de ziua a șaptea davidieni -> David Koresh. Domnule, secta dumneavoastră este una adventistă. Asta este. Înțeleg că nu vă convine faptul că faceți parte din aceeași familie de secte care i-a produs pe Koresh sau ca sunteți descendenții direcți ai lui Miller, dar, deh, asta este. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma, sincer, ce vă așteptați să vă răspundă un catolic ?! Când o să mărturisiți dumneavoastră că Preacurata Fecioară Maria mijlocește, ca Regină a sfinților, pe lângă Fiul Său, că există Purgatoriu și că, în general, azeșeii sunt o sectă care a îmbrățișat prima erezie din istoria Bisericii, aceea despre care se vorbește în Fapte cap. 15, atunci o să spun și eu că Biserica lui Hristos nu este cea catolică. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In plus, eu nu i-am facut nicidecum prosti pe ortodocsii de pe forum. Doar nu sunt datori sa cunoasca dogmele altor biserici. Am vrut doar sa arat ca de destept va considerati dvs. folosind anumiti termeni (adventism, ortodoxie). Citat:
Daca tot mergeti pe logica asta (daca a fost pe la o biserica, acolo ramane chiar daca este exclus), atunci putem spune ca Martin Luther (personaj foarte iubit de dvs.) este catolic. Puteti sa ma contraziceti? Vorbesc despre un calugar catolic. Reformulati. Sa va ajut. Nu fac parte dintr-o secta ci din Biserica Adventista de Ziua a Saptea. Dvs. numiti secta acea biserica care, asa cum spune Scriptura, "pazeste poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus Hristos"( Apocalipsa 12:17 si 14:12). Apropo. Care versete biblice caracterizeaza biserica dvs. (prin ceea ce a facut sau face)? Nu cumva unele versete care vorbesc despre schimbarea Legii lui Dumnezeu? A se vedea schimbarea poruncilor lui Dumnezeu facute de biserica dvs. Este una din cele 10 caracteristici ale unui "personaj" biblic. Stiti dvs. cine este. Citat:
P.S. Cred ca aveti capacitatea intelectuala care sa va ajute sa va expuneti ideile, fara sa folositi expresiile "adventism" sau "ortodoxie". Last edited by grasu77; 02.12.2011 at 09:30:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, ce tot ii trageti cu patriotismul?
Stiti cine este patriot? Ala care munceste aici in Romania, de multe ori pe un salariu de nimic, de dimineata pana seara, incercand sa faca ceva cu care sa fie folos celor din jur. Asta e adevaratul patriot. Nu cei care stau pe internet de dimineata pana seara si fac parada de patriotism sau cei care se ocupa cu crearea de spaime apocaliptice pe forumuri sau prin unele manastiri. Ce usor e sa vorbesti de patriotism, credinta, ecumenism si altele pe internet. Pana una alta, vorba fratelui MihailC, pana la cipuri, eu il vad pe satana mai degraba pe internet, prin sminteala, ura si prostiile care se scriu pe aici. Tata, un om care nu se pricepe la calculatoare, nici la cipuri, ca e medic si lucreaza de dimineata pana seara incercand sa faca bine celor din jur, e mai patriot ca toti inchiputii astia de pe internet. Si vorba tatalui meu, si incep sa-i dau dreptate, mai degraba internetul devine instrumentul satanei, decat orice altceva. Deja in buna parte, lumea s-a smintit serios din cauza lui. |
|
|||
|
|||
![]()
sa invatam antiecumenismul de la cei care au posibilitatea existentiala de a fi antiecumenisti...ca noi din pacate nu avem cum fi antiecumenisti...eu as vrea sa pot fi antiecumenist fiindca ecumenismul este o nenorocita de erezie pierzatoare pt vesnicie asa cum sunt toate ereziile....as vrea dar nu pot fi.....
http://www.crestinortodox.ro/diverse...lui-69727.html caracterul oral al discursului poate crea confuzie atunci cand cuvantul este transcris. Pastrand asta in minte, oarecare locuri mai confuze din articol pot fi descifrate. Last edited by VladCat; 02.12.2011 at 20:03:44. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Catolicismul si ecumenismul | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 115 | 18.08.2013 20:21:58 |
Ecumenismul | MadalinS | Generalitati | 0 | 30.09.2007 04:12:34 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|