Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2016, 13:01:14
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

https://www.youtube.com/watch?v=vvbN-cWe0A0
Felix Baumgartner Strato Jump from Space.Ia uite cum se vede pamantul mare
si rotund.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 13:04:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Taci nu stii nimic, alea sunt apele care curg perpendicular in unghi inclinat si se aduna in centrul Pamantului Plat.
Asa scrie la cartile sfinte, ajjustate cu brisca mintii luminate de dumnezeu Trimisului sau.

Last edited by AlinB; 05.07.2016 at 13:08:10.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 13:11:53
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Nu-i de mirare ca are 5 la geometrie daca nu stie sa faca un con fara varf. Ia o biluta mica si pune-o in fata unui bec, si pune o foaie dupa bila. Pe foaie o sa vezi o umbra circulara, mai mica decat bila in sine daca aceasta este mai mica ca becul. Din cate ai scris tu, zici ca n-ar exista umbra deloc.
Ziceam nu că eu aș avea sau tu 5 ci unul cu 5 în gimnaziu sau liceu și-ar fi dat sema care este soluția cu un simplu desen. Tu așa ai amestecat lucrurile că foaia pe care ți-am zis să-ți desenezi teoria tu o folosești pentru demonstrații absurde. Deci iată că habar nu ai nici ce am zis fiindcă nici n-ai avut ''timp'' să citești corect problema dar te lauzi că ai dreptate dînd tot felul de răspunsuri ce se încadrează sub nota 5, nu pentru mine ci pentru tine. Păi domnule aaabraaacadabra63, dacă noi suntem cei din umbra circulară așa cum îmi ''explici'' dumneata că eu sunt în eroare atunci cum de pentru ei Soarele și Luna au exact aceiași mărime vizibilă, nici mai mică, nici mai mare, soarele față de lună? Păi dacă te-ai afla oriunde mai aproape de eclipsă și nu exact în vîrf de con, cele două ''sfere'' ar fi de mărimi diferite pentru privitor. Deci iată că zic că nu ar putea exista umbră deloc în cazul teorie voastre! Deci umbra circulară a eclipsei are raza 0 fiindcă sigur e doar un punct, un vîrf pe retina privitorului unic, căci el este singurul care poate vedea eclipsa totală de Lună la un moment dat. Orice alt privitor va vedea un C luminos iar unul aflat mai sus, unul situat mai sus în conul fără vîrf ar vedea soarele și luna de dimensiuni diferite deci obligatoriu ar vedea luna mai mare și soarele mai mic! Nu-ți dau notă pentru că te-aș jigni!

Citat:
Inca o data. Statia spatiala internationala are o viteza de aproximativ 9 km/s, iar la 400 km altitudine este aproape vid.
Repeți și tu cu ''certitudine'' arogantă de parcă ai știi și tu ca un martor incontestabil al ''realităților'' pe care le dau păcălicii ca adevăr de necontestat, probînd ei împreună cu tine și cu Copăcel cu filmulețe live pe net, ''transmisii'' de pe ISS cu chaturi și cu comunicații radio cînd defapt sunt niște jocuri pe calculator, niște animații ce se schimbă continuu cu o echipă de păcălici bine plătiți care fac atmosferă pentru ca credulii să mizeze la alba neagra toți banii.

Întîi de toate că acolo, la 400km nu este vid ci particulele sunt mai fine.

9 km/s înseamnă 9x3600km pe oră= 32400 km/h

La viteza asta nu poți folosi altimetrul (bazat pe diferențe de presiune) pentru a știi la ce înălțime zbori.

Pentru a regla o traiectorie ai nevoie de giroscop. Giroscopul își menține direcția liniară fără abatere.

Tu ca să menții o direcție curbilinie adică sferică sau circulară fără abatere ai nevoie de un calculator care să-ți regleze continuu traiectoria față de direcția giroscopului altfel ieși mereu din traiectorie.

Dacă acolo e vid cum îți ajustezi continuu direcția căci inerția tinde să te ducă tot drept?

La o dereglare a sistemului de direcție care din pricina unei erori se poate să te ducă brusc pe direcția spre pămînt, cei 400km i-ai face la viteza de 32400 km/h în 44.(4) secunde izbindu-te de pămînt dar n-ai ajunge pînă acolo căci te-ai arde în păturile de aer mai dens care încep la 200km.

Deci 200km îi faci în 22,(2)s la viteza de 9 km/s ceea ce este foarte foarte puțin pînă la incendiul care ar duce la explozia stației spațiale.

Cum orice abatere de la traiectorie care nici măcar nu este rectilinie ci curbilinie sferică sau circulară poate duce la explozie în mai puțin de 1 minut nu cred că vreun nebun și-ar investi banii sau și-ar risca viața ca să se afle la bordul ISS.

Practic ceea ce susțin ei este o minciună foarte foarte gogonată.

În realitate pămîntul e plat și în cer nu e vid iar stațiile spațiale reale merg rectiliniu cu viteză foarte mică, o viteză constantă inerțială produsă în condiții inițiale sau stațiile și sateliții sunt geostaționare și geostaționari adică plutesc exact ca baloanele dar mult mai sus, acolo unde nu mai există căderea corpurilor și a apei conform scripturilor.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 13:21:21.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 13:36:12
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea.
Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in "cartile sfinte".
Tu ai spus-o!.. susținînd că eu am spus-o.

Fraierii s-ar putea să te creadă pe tine. De ce? Pentru că ești un troll cu peste 17.000 de mesaje care ești în stare să-i faci pe toți să se ia după tine și apoi adminul să se sesizeze din oficiu ca să-mi taie mie subiectul de discuție sau să mă banneze... spre bucuria haitei căpiate. (nu eu am căpiat-o dar faptele ei confirmă căpierea)

Unde o fi deci problema? La Elena Udrea? La cărțile sfinte? La mine?

Ironizezi de parcă ai rîde de mine însă tu ești cel ce ai o astfel de ''logică'' foarte tare cu care reușești să-ți dai seama mai bine ca oricine ce scriu chiar fără să citești (decît primul rînd) și apoi tu spui ceea ce spui și nu eu.

Eu cred totuși că ''cine zice ăla zice și cine zice ăla e!'' așa cum spun copiii.

Nu mă supăr, mă bucur că ești prezent, mă întristez doar că adminul s-ar putea tot mie să-mi aplice cenzura tăind tot subiectul, tot firul de discuție... pentru că fie te crede pe tine orbește că cică eu îmi bat joc de ortodoxie fie pentru că l-ai convins după strategia: trollul strigă opriți trolul sau hoțul stigă săriți hoții sau nebunul stigă opriți nebunul sau batjocoritoriul ortodoxiei stigă săriți batjocoritorul ortodoxiei!

Deci nu tu ești vinovat pentru ce se întîmplă în urma postărilor tale diversioniste. Așa că te aprob de parcă eu aș fi scris:

1. Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea. (Mi-ar fi rușine de ea să susțin minciuni că cică ar fi vid)
2. Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in ''cartile sfinte''. (Da, nici 9km/s, scrie în logica mea cinstită bazată pe cărțile sfinte, căci ghilimele tale subliniază corect că nu eu sunt un sfînt ci un păcătos... Trimis.)

Deci iată, chiar așa spun eu cum tu subliniezi, eu spun că este adevărat așa cum spui tu că aș fi zis eu. Eu susțin 1 și 2 căci sper că poate o să te liniștești dîndu-ți dreptate! Eu mă bucur că ești prezent la discuție deci nu mă supăr că postezi aici chiar dacă postezi în bătaie de joc... la adresa... știi tu.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 13:48:27.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 13:45:49
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Trimisul Vezi mesajul
Ziceam nu că eu aș avea sau tu 5 ci unul cu 5 în gimnaziu sau liceu și-ar fi dat sema care este soluția cu un simplu desen. Tu așa ai amestecat lucrurile că foaia pe care ți-am zis să-ți desenezi teoria tu o folosești pentru demonstrații absurde. Deci iată că habar nu ai nici ce am zis fiindcă nici n-ai avut ''timp'' să citești corect problema dar te lauzi că ai dreptate dînd tot felul de răspunsuri ce se încadrează sub nota 5, nu pentru mine ci pentru tine. Păi domnule aaabraaacadabra63, dacă noi suntem cei din umbra circulară așa cum îmi ''explici'' dumneata că eu sunt în eroare atunci cum de pentru ei Soarele și Luna au exact aceiași mărime vizibilă, nici mai mică, nici mai mare, soarele față de lună? Păi dacă te-ai afla oriunde mai aproape de eclipsă și nu exact în vîrf de con, cele două ''sfere'' ar fi de mărimi diferite pentru privitor. Deci iată că zic că nu ar putea exista umbră deloc în cazul teorie voastre! Deci umbra circulară a eclipsei are raza 0 fiindcă sigur e doar un punct, un vîrf pe retina privitorului unic, căci el este singurul care poate vedea eclipsa totală de Lună la un moment dat. Orice alt privitor va vedea un C luminos iar unul aflat mai sus, unul situat mai sus în conul fără vîrf ar vedea soarele și luna de dimensiuni diferite deci obligatoriu ar vedea luna mai mare și soarele mai mic! Nu-ți dau notă pentru că te-aș jigni!
Au fost eclipse in care luna a parut mai mica ca soarele, in cauza distantei variabile intre luna, pamant si soare:

Citat:
Repeți și tu cu ''certitudine'' arogantă de parcă ai știi și tu ca un martor incontestabil al ''realităților'' pe care le dau păcălicii ca adevăr de necontestat, probînd ei împreună cu tine și cu Copăcel cu filmulețe live pe net, ''transmisii'' de pe ISS cu chaturi și cu comunicații radio cînd defapt sunt niște jocuri pe calculator, niște animații ce se schimbă continuu cu o echipă de păcălici bine plătiți care fac atmosferă pentru ca credulii să mizeze la alba neagra toți banii.
Si de unde stii tu cu "certitudine" ca acele transmisii sunt numai niste simulari?

Citat:
Întîi de toate că acolo, la 400km nu este vid ci particulele sunt mai fine.
Ce inseamna particule fine?

La 400 de km, densitatea atmosferei este de aproximativ 10^-12 kg/m3, deci aproape vid.

Citat:
9 km/s înseamnă 9x3600km pe oră= 32400 km/h

La viteza asta nu poți folosi altimetrul (bazat pe diferențe de presiune) pentru a știi la ce înălțime zbori.
Nu poti folosi un tub pitot pentru ca presiunea este 0 la acea altitudine din cauza densitatii practic inexistente a atmosferei.

Citat:
Pentru a regla o traiectorie ai nevoie de giroscop. Giroscopul își menține direcția liniară fără abatere.

Tu ca să menții o direcție curbilinie adică sferică sau circulară fără abatere ai nevoie de un calculator care să-ți regleze continuu traiectoria față de direcția giroscopului altfel ieși mereu din traiectorie.

Dacă acolo e vid cum îți ajustezi continuu direcția căci inerția tinde să te ducă tot drept?
Stii cum, intr-un camp magnetic uniform, un proton o sa aiba o miscare circulara, din cauza fortei perpendiculara pe traiectoria lui? Asa si cu campul gravitational al Pamantului.

Citat:
La o dereglare a sistemului de direcție care din pricina unei erori se poate să te ducă brusc pe direcția spre pămînt, cei 400km i-ai face la viteza de 32400 km/h în 44.(4) secunde izbindu-te de pămînt dar n-ai ajunge pînă acolo căci te-ai arde în păturile de aer mai dens care încep la 200km.
Din fericire, ar fi extrem de greu sa schimbi directia asa de brusc si sa ajungi sa mergi cu 8 km/s drept in jos.

Apropo, am gresit cu 9 km/s. De fapt este 7.66.

Citat:
Cum orice abatere de la traiectorie care nici măcar nu este rectilinie ci curbilinie sferică sau circulară poate duce la explozie în mai puțin de 1 minut nu cred că vreun nebun și-ar investi banii sau și-ar risca viața ca să se afle la bordul ISS.
De aceea, altitudinea statiei spatiale este greu de mentinut, si este alimentata tot timpul cu combustibil. In plus, faptul ca la 400 de km este "aproape" vid, dar nu vid complet, afecteaza traiectoria statiei. De aceea poti vedea cat de mult variaza altitudinea acesteia:

Citat:
În realitate pămîntul e plat și în cer nu e vid iar stațiile spațiale reale merg rectiliniu cu viteză foarte mică, o viteză constantă inerțială produsă în condiții inițiale sau stațiile și sateliții sunt geostaționare și geostaționari adică plutesc exact ca baloanele dar mult mai sus, acolo unde nu mai există căderea corpurilor și a apei conform scripturilor.
Chestia este ca nici macar dovezi scripturistice nu ai, daramite dovezi stiintifice.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 13:56:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Citat:
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nu are cum sa fie vid. De ce? De Elena Udrea.
Si nici 9km/h. De ce? Ca asa scrie in "cartile sfinte".
care sunt oare, acele "carti sfinte"?
Maculatura pucioasă.
Dragă Romowe,
în imaculatora cărților Noului Ierusalim de la Pucioasă, cetatea de scaun a Domnului, nu se fac astfel de confuzii, nu poți să confunzi secunda cu ora căci îți iese o viteză de 3600 de ori mai mică în orice calcul!

Deci era vorba de 9km/s... în discuția de pînă acum, că cică ar avea ISS așa cum susține aaaabraaaacadaaaabra63, nu eu!
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 14:08:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
O fi vreun guru pe la ei si isi exerseaza aici talentele oratorice.

Eu raman la parerea ca de fapt altele sunt intentiile: cum poti sa-ti bati joc de credinta crestina si totusi sa treci drept un crestin..mai aparte.
Îmi pare bine că ești consecvent, din păcate ești conscvent pe invers. Poate îl mai păcălești odată pe admin și pe restul echipei care te iau de căpitan cînd defapt ești un fel de ultraș ce ți-ai cumpărat tricoul naționalei de la un turc și ai intrat în teren ca să joci bambilici în loc de footbal.

Ți-am mai spus de cîteva ori că sunt mirean din BOR și care îi CRED pe sfinții de la Noul Ierusalim de la Pucioasa. Deci nu sunt niciun fel de guru și nu-mi exersez nimic decît că sunt trimis de Dumnezeu ca să stau cu voi de vorbă despre CREDINȚA ORTODOXĂ și tu din pricina că nu mă crezi și ai interese de milițian, interese ascunse, ''vezi'' mereu că eu îmi bat joc de ea în loc să te uiți în oglindă cum ruinezi bunătate de fir de discuție comportîndu-te ca un troll.

Dacă știi tu mai bine și ești consecvent în ceea ce știi atunci te rog să trimiți repetat adminului părerea ta informîndu-l ca orice milițian care vrea să ajungă general cu 4 stele, așa ca Oprea, știind că are nevoie și de o muncă de informator și de diversionist pentru a accede la funcții mari.

Uite nu-ți împiedic cariera, poți să te folosești de acest fir de discuție ca să avansezi, din troll în general delator cu 4 stele. Spui despre mine altora ceea ce spui tu și nu eu și spui ceea ce ești tu de fapt și nu eu și așa prinde minciuna cel mai bine căci pare veridic, pare adevărat pentru că cineva așa cum îți închipui și cum pîrăști chiar există în realitate... păcat însă că nu-l prinzi pe cel care ar fi trebuit să-l prinzi așa cum te lauzi că defapt l-ai fi prins asupra faptului.

Știu că nu ajungi niciodată la rîndul ăsta, așa că aici pot să scriu orice căci tu nu ajungi să citești, deci aici scriu că iarăși te iert deși tu n-ai nicio vină.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 14:14:48.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 14:41:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Probabil n-ai citit dialogurile din zilele precedente de pe acest topic.
Citat:
AlinB: De ce, era ceva nou fata de cele altele sute de acelasi gen? Sigur, exista si posibilitatea ca sa fie doar grav bolnav dar si trolul tot de o boala sufera pana la urma.
Cred că cel mai bine ar fi să nu i se mai dea apă la moară, și atunci poate și expunerea teoriilor ăstora o să înceteze.
Citat:
Gresit, probabil n-ai vazut ca ii place sa polueze, in ciuda protestului general, nu e singurul de altfel.

Ce discuție interesantă... despre mine. Cu mici erori:

1. AlinB a ''văzut'' alte sute de dialoguri de același gen deci nimic nou de citit.
2. Eu sunt cel compătimit și ''ajutat'' că cică aș fi nebun, eu care am deschis un singur fir de discuție, retezat de admin pentru revolta lor, deci eu sunt cel cu sute de dialogori, eu care am un singur dialog deschis și desfințat de admin adică nu mai am niciunul și eu care atunci am intrat pe acest fir de discuție și în total am postat de 216 ori spre deosebire de el care a postat de peste 17.000 de ori.
3. Cristian dîndu-i dreptate lui AlinB găsește soluția să nu mi se mai dea mie apă la moară. La o moară care a postat de 200 ori în timp ce stă de vorbă cu unul cu peste 17.000 de postări. Să sufere de orbul găinilor?
4. Protestul este general... adică toți forumiștii sau majoritatea s-a revoltat și a cerut adminului să înceteze batjocurirea ortodoxiei de către Trimisul. (AlinB este singurul care a ''dedus'' și a ''înțeles'' asta și restul au crezut urmîndu-l orbește.)

Ce este ciudat că toți revoltații sunt siguri de ceea ce vor, să înceteze odată cu teoriile.

Păi eu susțin ceea ce e drept și teoriile care ar trebui să înceteze, teoriile lumii pe care le promovați și le propagați sunt ale voastre și nu ale mele, deci aia ar trebui să înceteze dacă sunteți creștini ortodocși, dar eu nu vreau să le centureze cineva ci vi le combat cu argumente.

Dacă voi nu aveți argumente cinstite și drepte, logice și scripturistice, atunci ceea ce susțin eu de la Dumnezeu trebuie să înceteze?

De ce dragă Cristian și Copăcel și AlinB pentru că voi v-ați revoltat că cică eu îmi bat joc de ortodoxie?

Dragilor teroriști care mă compătimiți ca pe nebun și troll oare chiar nu vedeți cum voi poluați discuția și sutele de dialoguri frăcînd mereu atacuri la persoană ca milițienii ori de cîte ori nu puteți crede și nu aveți argumente?

V-am iertat dragilor dar totuși de ce ați stîrnit voi revolta asta?

Din pricina teoriilor mele?

Păi nu susțin nicio teorie pe aici ci eu susțin Adevărul!
Teoriile voi le susțineți și eu vi le combat căci sunt niște minciuni ale gLumii care v-a păcălit ca pe fraieri... din păcate.

Deci vă rog să încercați să purtăm o discuție decentă și nu una aiuritoare din care nu se mai înțelege nimic.

Practic voi credeți teoriile gLumii inclusiv psihologia și psihiatria și geocentrismul și heliocentrismul pe care eu vi le combat susținînd Adevărul și nu e invers, nu eu vin cu teorii ci eu spun ceea ce este drept și adevărat și bine de a fi crezut căci este conform cu Adevărul de Credință și cu ceea ce ne învață scripturile!

Ok? Dragilor? Ne-am înțeles iubiților?

Deci pe cine v-ați revoltat și de ce?

V-ați revoltat pe mine pentru că adevărul nu este așa cum credeați voi că este?

Și dacă vă revoltați ce?

Mă întreb cum o să vă revoltați voi și pe cine atunci cînd veți afla și voi că Dreptatea și Adevărul este de partea mea?.. pentru că nu v-am mințit ci am spus exact ceea ce am crezut... de la Dumnezeu!

Dacă sunteți nemulțumiți și revoltați de Adevăr mă întreb de ce nu schimbați canalul? Ce ar fi să cereți la furnizorii de cablu să oprească și să cenzureze canalele care vouă nu vă plac și cu care nu sunteți de acord? Schimbați canalul și mergeți fraților liniștiți și găsiți altceva de făcut... de exemplu ați putea polua alte subiecte de discuție evitînd tot felul de alunecări și de căderi în judecată și în compătimire cum vă exprimați pe aici... ''vai sărmanul nebun, cum să-l facem să înceteze cu teoriile''...

Dacă totuși vreți să mai postați și să apărați ORTODOXIA de trolli și de poluare atunci vă rog să fiți mai riguroși și să dați mesaje mai lungi și mai la subiect căci derapajele voastre sunt de rîsul curcilor și ai ''curcanilor'' căci mie asta îmi păreți că ați fi, niște sticleți sau cum le zice ăstora... niște acoperiți... știți voi mai bine.

Last edited by Trimisul; 05.07.2016 at 15:01:52.
Reply With Quote
Vechi 05.07.2016, 14:48:48
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
3. Cristian dîndu-i dreptate lui AlinB găsește soluția să nu mi se mai dea mie apă la moară. La o moară care a postat de 200 în timp ce stă de vorbă cu unul cu peste 17.000 de postări. Să sufere de orbul găinilor?
Ca să avem o discuție sinceră ar trebui, în primul rând, să recunoști că nu ai doar 200 de postări, pentru că îți aparțin și cele scrise cu pseudonimul vsovi, vsovivi, vsovivivi.
Vechi 05.07.2016, 14:55:32
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Ce discuție interesantă...
https://www.youtube.com/watch?v=vvbN-cWe0A0
Felix Baumgartner Strato Jump from Space.Ia uite cum se vede pamantul mare
si rotund.
E rotund, e rotund, e rotund ca o gogshica cu ciocolata.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57