![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
ce adevar? nu ai citit tot ce am scris...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
....adica , femeia care a nascocit o lucrarea satanica si care a atras multi oameni dupa ea. ...asta se potriveste cu proverbul: "Un nebun face un nod, si zece intelepti nu pot sa-l desfaca"...o nebuna face o erezie, si sute de oameni asculta de ea...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca insa in cautarea adevarului ai parte de calauze oare, oare vei gasi adevarul cum este el?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu seaman cu un chivot. Repet ce a spus Dumnezeu, referitor la capacul ispasirii, de pe chivot:
"Acolo Mã voi întîlni cu tine si de la înãltimea capacului ispãsirii dintre cei doi heruvimi asezati pe chivotul mãrturiei" (Iesirea 25:22) Limpede, nu? Puteti arata ceva asemenator despre icoane? A poruncit Dumnezeu sa ne facem icoane (asa cum a poruncit poporului Sau sa-si faca un chivot)? A spus Dumnezeu ca se va intalni cu noi, prin icoane (asa cum a spus ca se va intalni - simbolic - prin intermediul chivotului)? Exista icoane in Templul lui Dumnezeu, care este in cer (asa cum exista chivotul)? "si Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis: si s-a vãzut chivotul legãmîntului Sãu, în Templu Sãu." (Apocalipsa 11:19) Comparatia dintre chivot si icoane este total deplasata: - facerea chivotului a fost poruncita de Dumnezeu; icoanele si inchinarea in fata lor a fost interzisa de Dumnezeu. Mi se pare ca va inchinati la ceva ce este impotriva poruncii lui Dumnezeu. Cine v-a poruncit sa va faceti picturi si sa va inchinati in fata lor? Dumnezeu a poruncit tocmai contrariul. |
|
||||
|
||||
![]()
Obraznicia, mandria, slava desarta, iubirea de sine...etc...sunt doar cateva din "VIRTUTILE" UNUI NP...
|
|||
|
|||
![]()
Scriptura nu poate fi o calauza oarba. Dovediti-mi cu Sfanta Scriptura ca gresesc si sunt gata sa schimb, sa indrept.
|
|
|||
|
|||
![]()
Parca subiectul discutiei era altul, nu "virtutile" unui np.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mandria si de multe ori starea materiala. La mine unde stau majoritatea care pleaca o fac pentru ca le da bani sectarii si etc.
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
D-zeu nu avea unde sa se intalneasca cu Moise si poporul, decat numai la chivot...hai ca incepi sa bati campii...sa lasam chivotul la o parte, ca deloc o sa vii sa-mi spui ca D-zeu durmea in chivot.... Citat:
Citat:
Cu primii vorbea direct sau prin persoane alese (prooroci), ... cu cei din Legea Noua vorbeste prin inima, suflet,... Daca lui Moise i-a spus masurile chivotului direct, noua ne-a spus-o prin inima...si as mai adauga, dar n-are rost...atata timp cat gandesti cu mintea, si nu cu inima, iti este greu sa pricepi... Unde se spune ca nu avem voie sa pictam pe Mantuitorul sa sa nu ne inchinam Lui?...citate concrete, si nu "asa cred eu", sau "parerea mea"...
|
|||
|
|||
![]()
Ca să continui ideea: adventiștii nu-și fac semnul cărții când se uită la poza Ellenei White, nici n-o pupă, nici nu-i aprind candelă. Am fost destul de explicit?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor (2) - culte heterodoxe | ioanna | Arta bisericeasca in general | 2 | 20.03.2014 17:05:04 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Cultele protestante si neoprotestante il iubesc pe Hristos fara Cruce. | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 102 | 20.01.2011 13:59:30 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
|