![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
N-am luat parte la proteste politice, dar am luat parte la cateva proteste anti-cip. Nu prea mi-a placut cum au fost gandite. M-am vazut tradata.
Un protest crestinesc anti-cip nu trebuie sa aiba obiective politice. As fi vrut ceva de tipul actiunii Sfantului Sava. Tacere, rugaciune, pancarte. Si atat. Fara mandrie, fara orgolii personale, fara jigniri, fara nimic ostentativ. Lumea sa vada altceva decat la cei care protesteaza din motive politice. |
|
|||
|
|||
![]()
Te rog dă-mi ceva concret legat de ieșitul în stradă. Cine a zis să ieșim? Eu până acum nu am auzit decât la d-na judecătoare. Te rog să mă ierți că tot amintesc de ea, dar am observat că ea a devenit etalon pentru unii creștini.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca veti fi opriti pe strada, posesorii de masini, care nu sunteti in regula cu... v-a expirat permisul, luati-L pe Hristos intaritor etc" Daca verificarea actelor se face doar cand suntem la volan, atunci aveti dreptate. A gasit o solutie care nu e viabila, dupa parerea mea. Dar se pare ca nu s-a auzit ca solicita adunarea de semnaturi in timp util! Ovidiu, tu ai spus ca nu vrei cipul din alte motive; de aici intrebarea mea: care iti sunt argumentele. Nu imi poti raspunde la o intrebare tot cu o intrebare. Eu cred ca in afara de acel cuvant rostit de doamna Padureanu, s-au mai adus inca multe alte argumentepe parcursul a doua topicuri. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Vezi cei are sunt ușor de manipulat și care nu disercen ce se urmărește de fapt și nu analizează ce scopuri are liderul, ce pățesc? Asta ar trebui să fie învățătură de minte. Apropo cine a propus acel protest: un preot, un călugăr, ce era? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am vazut oameni facand greva foamei pentru cauze mai marunte, fara ca cineva sa le fi cerut. Pasivitatea asta nu e buna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate o lași totuși pe Antonia să răspundă. ![]() Last edited by ovidiu b.; 11.01.2013 at 15:23:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu cand dai un raspuns, ca la pus intrebari vad ca te pricepi.!
![]() P.S. De multe ori recunosc stilul lui AlinB in raspunsurile tale... |
|
|||
|
|||
![]()
E dorinta mea sa nu dau amanunte. Concluziile deja le-am scris.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca mi-a scapat partea cu iesitul in strada, am auzit doar cand spunea: sa adunam 500.000 de semnaturi, ca doar asa putem initia un referendum. Eu as intreaba-o: de cati ani nu s-a mai validat un referendum la noi? Daca nici pe Basescu nu l-am putut da jos, pentru ca s-au prezentat 48-49% , crede ca cip-ul pe carnetul de sofer este considerat de toata lumea o problema majora, cum o vede dansa si se va trece pragul de 50% ca si prezenta ? Doamna traiesti intr-un cerc restrans, iar aceasta bisericuta din interiorul Bisericii vede intr-o alta maniera decat restul.
Last edited by ioanna; 11.01.2013 at 15:41:53. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|