![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Vaccinul, viața și CRIMINALITATEA pharma. De ce refuzăm obligativitatea vaccinării (și administrarea, cu forța sau prin acord prezumat, a oricărui alt produs și serviciu medical) – PARTEA II
https://www.activenews.ro/stiri-sana...RTEA-II-147234 |
|
|||
|
|||
![]()
Cand ai scris "CRIMININALITATEA pharma" am renuntat la orice idee de a deschide link -ul :)
Asta e problema cu obligativitatea vaccinarii, din pacate impotriva unei greseli nu au ramas sa protesteze decat alti gresiti. Trist..
|
|||
|
|||
![]()
Știu, este mai ușor să stai pe margine și să bagi de vină. Mult mai trist ... :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite fix de aia, nici eu nu m-as duce la una impotriva obligativitatii vaccinelor unde se urla "Jos Big Pharma" si "Vaccinurile imbolnavesc". N-as vrea ca, pentru a evita o mizerie sa fac parte din alta mizerie. Obligativitatea vaccinarii va cadea, si de ce nu - pot sa recunosc si datorita celor de care ma delimitez, poate chiar in mare parte datorita lor, dar tot tin sa ma delimitez :)
|
|||
|
|||
![]()
Și dacă obligativitatea vaccinării nu va cadea, poate din cauza unora ca tine care se delimitează de anumite grupuri din diferite motive, fără să țină cont de scopul final, ce zici?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de o parte pentru somnul celor inzestrati cu ratiune dar in primul rand astora de care vorbeam mai sus. Pentru ca daca n-ar fi fost asa vocali astia cu "hai jos cu vaccinarea" - desi e limpede ca 99.99% din ei habar nu au despre ce vorbesc, poate nu se ajungea la "hai musai cu vaccinarea".
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar acolo nu exita nici măcar un gram de argumentare. Apropo, în SUA s-a dat o lege care permite cipuirea bolnavilor de autism sau care au "tulburări de comportament" (behavior disorder), adică s-a deschis o portiță cipuirii "ciudaților" care nu se încolonează.
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect, așa se întâmplă și cu definirea căsătoriei, pe nimeni nu interesează acest subiect. Probabil că mulți o să se trezească când o să fim prigoniți legal de noua ideologie, numai să nu fie prea târziu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca s-ar fi dat o lege sa fie eutanasiati.
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că nu ai înțeles, e doar începutul. Rabdare și o să vezi în timp și efectele legii.
Nu am dat ochii peste cap că s-a dat legea. :) |
|