![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
despre "ortodocsii" care practica yoga.. am observat ca sunt foarte multi.. urata ratacire si saracii nu stiu ce fac.. nu ar strica sa incercam sa-i luminam pe cei care probabil nu stiu ca este cea mai mare inselatorie inventata de diavol.. toate "puterile"sunt de la el.. mai toti devin in scurt timp posedati.. se simt puternici si nu pot sa inteleaga ratacirea lor.. le recomand sa arunce o privire pe aceasta carte.. ce a facut Sfantul Paisie Aghioritul cu un yoghin..(unul din multele cazuri vindecate de Sfantul).. cat de greu l-a intors la lumina din intunericul hindus..cartea este dat-mi voie sa zic acest cuvant SENZATIONALA!
http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/marii-initiati-indiei-parintele-paisie/ |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
PARINTELE PAISIE OLARU | eusiatat | Mari Duhovnici si predicile lor | 21 | 24.11.2011 11:15:51 |
Despre evlavie - Parintele Paisie Aghioritul | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:37 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|