Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2009, 15:10:29
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanouela Vezi mesajul
PS. poate sa aiba copilul si mai mult....nu-i spui asa ceva. tu i-ai spune propriului copil asta??????? daca da, gandeste-te la impactul psihologic pe care il ai asupra lui....
Adica nu respecti cuvantul Domnului in totalitate? Ce a zis D-zeu nu e destul de bun pt copilul tau? Te rog sa raspunzi sincer la urmatoarea intrebare: Ce faci daca D-zeu iti vorbeste si iti cere sa-ti omori copilul?
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 16:34:34
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
Sunt cateva seri de cand i-am explicat semnificatia cuvintelor : "... "... ne-a poruncit, zicind: Tu iarta fratelui tau greselile lui si Eu iti iert pe ale tale!"
Asta din cauza ca se intampla sa-i faca uneori diverse rautati copiii de la scoala, spatiul de joaca etc si-atunci apelez la invatatura ortodoxa . Incerc sa-i dau si o educatie religioasa .
Buun , toate bune si frumoase pana cand ma supar pe ea , ne certam din cauza ca nu-mi da ascultare si-i spun : "sunt suparata pe tine nu mai suntem prietene sincere ptr ca tu ma minti mereu , nu mai vreu sa vorbesc cu tine astazi" . La care vine replica " nu tu mi-ai spus ca Dumnezeu ne-a poruncit sa iertam ? " Si de multe ori ne iertam si ne impacam imediat ca doar nu o sa ma dezmint , dar nu stiu daca e corect, ea trebuie sa suporte consencinta faptelor ei si acum se foloseste de ideea aceasta. Are 11 ani este destul de isteata si stie sa ne manipileze deci e un pic si bandita ( nici partea asta nu-mi place si nu stiu cum sa o corectez). Nu ma descurc uneori ,
poate din experienta sau stiinta imi puteti da niste sfaturi?
Multumesc anticipat celor care se vor implica .
Povesteste-i despre altruismul reciproc
Reply With Quote
Vechi 13.11.2009, 14:47:44
scorseze scorseze is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.11.2009
Implicit pedeapsa

Te felicit pentru faptul ca va impacati repede si nu tineti suparare! Supararea otraveste sufletele!
Asa sa faci mereu dar eu i-as introduce pedepse.
Te iert dar trebuie sa platesti! La modul cum ne face noua Dumnezeu.Ne iarta dar nu inseamna ca nu vom plati pentru greseala.
Cu multa dragoste si ingaduinta.Pentru inceput pedepse mai usoare,apoi mai aspre,prohibitive....
Ca sa pastram echilibrul cu care a fost creata lumea.Gresesti/Platesti!

Si cred ca iti va pretui mai mult spusele ramanand in continuare prietena ta!

Iertare daca am indraznit prea mult!
Reply With Quote
Vechi 13.11.2009, 15:13:19
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de scorseze Vezi mesajul
Te felicit pentru faptul ca va impacati repede si nu tineti suparare! Supararea otraveste sufletele!
Asa sa faci mereu dar eu i-as introduce pedepse.
Te iert dar trebuie sa platesti! La modul cum ne face noua Dumnezeu.Ne iarta dar nu inseamna ca nu vom plati pentru greseala.
Cu multa dragoste si ingaduinta.Pentru inceput pedepse mai usoare,apoi mai aspre,prohibitive....
Ca sa pastram echilibrul cu care a fost creata lumea.Gresesti/Platesti!

Si cred ca iti va pretui mai mult spusele ramanand in continuare prietena ta!

Iertare daca am indraznit prea mult!
Multumesc mult ptr raspuns.
Primeste si pedepse .Cea mai mare pedeapsa si mai grea ptr ea este "azi nu te uiti deloc la tv" si cu toate astea , atat de drag ii este televizorul incat e in stare sa minta sa insele.. doar ptr inca cateva momente .
Sagetile perechilor de ochi ,ca de-obicei, Ah ! Ochii Lui cum semanau cu ochii mei!
Pe scara sufletului meu , M-am intalnit din nou cu Dumnezeu-
El cobora solemn din constiinta mea, Iar eu urcam surazator spre ea."(Minulescu)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Numele copilului casiana Botezul 184 23.11.2013 03:04:06
Educatia in declin lugrez Generalitati 25 08.03.2011 09:39:10
Impartasirea copilului mic DariaFlor Generalitati 95 08.09.2010 21:12:34
1 Iunie - Ziua copilului costel Generalitati 10 04.06.2008 00:04:02
Educatia azi IC Generalitati 25 12.03.2007 15:15:37