![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Spunea frumos parintele Arsenie Papacioc ca "Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai umil pacatos nu se poate compara cu iubirea unui sfant fata de El".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cum putem sa explicam marea iubire a lui dumnezeu fata de creatie daca ea e distrusa foarte usor si fara noima in jocul intamplarii, hazardului sau al istoriei ??? cred ca trebuie o explicatie de tip superior ! |
|
||||
|
||||
![]()
Si de toate acestea este responsabil Bunul Dumnezeu?El a semant samanta cea buna si un om vrasmas a semant neghina in urma Lui. Daca medicul imi descopera ca sunt in ultima faza de cancer, paradoxal el este autor bolii mele?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea inteleg firul explicatiei tale, George, deci ca urmare cine este autorul bolii tale? omul vrajmas? care a semanat neghina in corpul tau in urma Lui? sau cum?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prin postarea mea am vrut sa subliniez ca foarte multi nu inteleg ca diavolul este "absent" din pacate din lumea aceasta si din viata noastra de zi cu zi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu cât un om se straduie mai mult pentru slujirea Lui si se smereste, cu atât acel om e mai iubit de Dumnezeu. Fiind milos, Dumnezeu iubeste si pe cei în suferinta, inclusiv pe cei singuri. Oamenii de obicei iubesc pe cei care le ofera avantaje. Asa este dragostea de parinte, dragostea conjugala, prietenia. Sunt persoane a caror legatura ne ofera un confort, nu e ceva dezinteresat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
multumesc pt raspunsuri tuturora,insa, nu vreau sa se supere nimeni dar tare suntem invatati sa vb in sabloane,avem un raspuns pt fiecare intrebare,normal ca D. ne iubeste,iubeste creatia lui,insa fiecare are o relatie speciala cu El,voi cum stiti ca va iubeste,cum va arata?ma intereseaza mai mult experienetele voastre in raport cu topicul |
|
||||
|
||||
![]()
Evanghelistul Ioan ne spune ca: "Dumnezeu este cel care ne-a iubit dintai". Nu trebuie sa te indoiesti, iubirea lui Dumnezeu fata de noi cunoste diferite forme- mila, indelunga-rabdare, purtare de grija, toate acestea se manifesta zi de zi, clipa de clipa, numai ca de multe ori noi nu simtim iubirea lui Dumnezeu din pricina pacatelor. In fiecare moment trebuie sa raspundem la iubirea lui Dumnezeu intr-un mod neconditionat. Doamne Te iubesc nu pentru ca mi-ai promis raiul sau pentru ca ma tem de iad, ci pentru Tine si numai pentru Tine.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? | florin.oltean75 | Generalitati | 3 | 22.02.2012 20:28:10 |
Dumnezeu iubeste neconditionat? | antoniap | Generalitati | 29 | 26.06.2011 21:44:49 |
am patito acum o luna si nu stiu ce inseamna daca ma puteti ajuta | istina | Intamplari adevarate | 31 | 04.03.2011 21:35:29 |
Daca Dumnezeu ne-ar parasi pentru o zi? | CuzaSfant | Intrebari utilizatori | 10 | 08.10.2010 23:32:57 |
|