![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Exista doua posibilitati:
1. Exista pericolul real al unei contaminari mondiale cu un virus pe care nu stim cum sa-l oprim. Virus creat sau nu in eprubeta - nu se stie. 2. Nu exista nici un virus al gripei porcine, ci se incearca o modalitate inedita de a forta populatia sa se vaccineze. De ce? Pentru a forta imbolnavirea cu o boala incurabila, nu tratarea ei. Sper ca avem de-a face cu cazul 1. Oricum ar fi, eu nu am de gand sa ma vaccinez. Sanatate!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, la noi s-ar putea sa poti evita un vaccin, fie el si obligatoriu, este unul din putinele momente in care poti fi fericit ca spaga functioneaza in Romania. |
|
|||
|
|||
![]()
Afacerile cred ca au ramas numai pentru cei mici si mijlocii.Cei mari tiparesc citi bani au nevoie...in SUA mii de miliarde de dolari.Inainte de criza nu aveau cash,dupa criza ( cam la 2-3 luni ) hocus-pocus, aveau prea multi si nu stiau ce sa faca cu ei.
Eu zic ca fac experimente la nivel global...sa induca teama ( aceasta in primul rind,precum si povestile cu teroristii, care sint chiar ei,cei ce lupta impotriva lor) dar si sa justifice o coordonare globala,caci si lumea a devenit un sat,si ca orice sat are nevoie de un primar cu perciuni mari. Nu este exclus sa incerce si un vaccin cu efecte secundare,de sterilitate...sau cine stie ce mai zace in mintile lor si ce descoperiri au mai facut si vor sa le aplice. Sint de acord aici cu inamicul meu nr 1, Alin, ca bine ca mai lucreaza spaga in Romania...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu-mii place nici paranoia antivaccin, pana la urma sunt curios care din sustinatorii ei ar fi in stare sa nu faca chiar NICI UN VACCIN copiilor lor, eu cel putin n-am cunoscut nici unul pana acum. Unii care au evitat unele vaccinuri da, dar NICI un vaccin..nu, desi de fiecare data cand au ocazia si deschid gura vorbesc despre vaccinuri ca despre injectia letala, dar asta pentru ca n-au copii si n-au fost pusi in situatia sa aleaga. In rest, vaccin pentru gripa porcina..sa fim seriosi. Pana la urma s-a izolat tulpina? N-are varietati? Mutatii? Care e mortalitatea (reala!)? Nu exisa un vaccin de incredere si eficient pentru gripa asta care face sute de mii de victime (mortalitate) in fiecare an, si este cunoscuta si studiata de atata vreme.. |
|
|||
|
|||
![]()
http://ro.altermedia.info/mediusanat...uit_14262.html
Grupul farmaceutic elvețian Novartis a anunțat că “refuză categoric” să ofere gratuit țărilor sărace doze din proaspăt produsul vaccin împotriva gripei porcine, informează Le Temps, ediția electronică. Declarația companiei vine ca răspuns la solicitarea Organizației Națiunilor Unite care “a apelat la solidaritate” și a cerut Novartis să doneze doze de vaccin țărilor sărace care sunt afectate de gripă. Pentru ca producția să se poată susține este nevoie de stimuli financiari, a apreciat președintele grupului elvețian Daniel Vasella, așa încât este exclusă donarea unui număr de doze. “Donarea de doze de vaccin nu este o soluție durabilă și nu există vreo obligație pentru ca industria farmaceutică să ofere produse gratuit”, mai arată comunicatul Novartis. Vasella a oferit însă varianta suportării costurilor de către alte țări donatoare. Compania rivală GlaxoSmithKline însă “este pregătită să ofere 50 de milioane de doze statelor cu dificultăți financiare”, conform aceleiași surse. Novartis intenționează să producă 1 milion de de doze pe săptămână și are deja contracte încheiate cu peste 30 de state din toată lumea. Costul unei doze de vaccin împotriva “noii gripe” este între 10 și 15 dolari. |
|
|||
|
|||
![]()
Franta va investi 700 milioane de euro pentru vaccinarea intregii populatii prin sistemul de securitate sociala... Stire de astazi.
Ma ingrijoreaza obligativitatea, nu personal, ci pentru culisele care o genereaza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dovezi aduse de un fost angajat - CHEMTRAILS - moartea din aer [un cetatean]
Un fost angajat guvernamental a dat publicitatii acest film, in care se vede clar cum avioanele sint folosite pentru a spray-a in atmosfera acele chemtrails; atentie nu este vorba de exhaustia normala de la motoarele jet - aceste dare dispar de pe cer in 30sec - 1 min; in schimb acestea numite chemtrails raman cu orele si chiar zilele, formand niste nori lunguieti, care provin din extinderea acestor dare lasasate de avioane. Aceste chemtarails contin saruri de bariu, aluminiu care se banuieste ca sunt folosite la aplicatii militare in deflexiunea (deviatia) undelor radio si luminoase (ca un strat reflectorizant) iar in ele se introduc virusi, bacterii, microbi, fungi, diversi agenti biologici care sunt tesati pe populatie, etc. Dara ce se formeaza, este de fapt un polimer care se transforma intr-o plasa fina care se intareste in contactul cu aerul si astfel el ramane plutind in atmosfera, la mare inaltime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante. Va rog sa priviti filmul si vedeti aceasta activitate criminala si secreta a guvernelor lumii, cum ne imbolnavesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei in lume gripa aviara, SARS, gripa porcina, etc. Mare atentie: http://www.disclose.tv/action/viewvi..._Employee_talk Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dare pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalatiile radar ce se bazeaza pe unde radio (asa le-au si descoperit). Astfel ca Asociatia Meteorologilor a dat in judecata departamentul armatei germane pentru a se cere dezvaluiri oficiale asupra acestui satanic program secret: http://www.youtube.com/watch?v=51FcITBszj8 Si priviti aici cum sunt dotate in interior aceste avioane: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread332326/pg1 Inspaimintatoare sunt bolile "necunoscute" numite morgellon. Ceva groaznic, si nu se stie cu ce se pot trata: http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies Intr-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta impotriva "incalzirii globale". Nu i-a autorizat nimeni si nimeni OFICIAL, nu stie intr-adevar ce efect au asupra mediului si oamenilor (ba da s-a descoperit, GROAZNIC! chiar ele produc efectul de sera, prin blocarea caldurii de la soare sa fie degajate in spatiu de stratul reflectorizant de radiatii). http://www.youtube.com/watch?v=Qfp4QxDmWQU Dosar de informatii despre aceasta crima impotriva oamenilor, derulata in secret de guvernele lumii: http://www.abovetopsecret.com/book/chemtrails [25/06/2009 00:48] |
|
||||
|
||||
![]()
Am auzit ieri la radio ca Olanda va incepe campania de vaccinare in octombrie. Primii care vor primi vaccinul sunt persoanele de peste 65 de ani si medicii. Deocamdata statul a achizitionat vaccinuri pentru 40% din populatia tarii.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
NOUA ORDINE MONDIALA : inflatie , foamete , etatism ! | cristiboss56 | Generalitati | 57 | 09.10.2011 19:07:47 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Noua ordine mondiala se apropie cu pasi usori dar siguri ! | elenavioletacocos | Generalitati | 0 | 11.06.2009 10:44:13 |
New Age si NOUA ORDINE MONDIALA | saccsiv | Generalitati | 4 | 19.08.2008 23:09:35 |
NOUA ORDINE MONDIALA + o religie pe placul lor... | lucia_anghelina | Generalitati | 16 | 13.06.2008 00:53:26 |
|