![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
pai si atunci de ce insisti ca vrei raspuns, madam?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa va dati arama pe fata prin limbaj si ganduri!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Chiar vrei sa ma faci sa imi pierd timpul pretios???? Sa caut in mesajele tale???? cum efectiv "hartuiesti"????? unde postez eu si altii pe care tu nu-i poti suferi, tzop si tu sa arunci cu venin!!!!!! Chiar vrei sa iti arat cine e pus pe hartza si ca "MESAJUL MEU NU ARE INTENTIA DE A LEZA PE CINEVA????????Ai intr-adevar MAAAAAAAAAAAARE tupeu sa vii sa arunci cu acuzatii false!! Mare tupeu!!! GATA! Am incheiat .. Din acest moment ptr mine nu mai existi.. poti sa arunci cu kg de venin in stanga si in dreapta.... eu nu iti mai satisfac placerea diabolica de a raspunde jignirilor tale.Dumnezeu sa ne ierte! |
|
|||
|
|||
![]()
Bravo, Marina!
|
|
|||
|
|||
![]()
ha ha... rog pe Adrian/ admin sa mute acest "schimb de idei" pe topicul [COLOR=Red]A arunca vina unii pe altii ! [/COLOR]deschis pe sectiunea "Din Vechiul Testament".
Sa ne fie de folos! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu uita ca tu esti initiatoarea, Mirela! Mai masurati-va cuvintele, inainte de a arunca cu ele dupa bunul plac!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar si-a bagat dracusorul coada printre oile Domnului... sigur acesta e de vina pentru gandurile necurate ale oamenilor.
|
|
||||
|
||||
![]()
Scuzati ca intervin, dar stiti cum as descrie eu chestia asta? Ceva gen "chick fight."
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mda bine terminati-va va rog cu cearta!
oricum, uitati un exemplu: oras mare, putine biserici, una cu inceputul constructiei , si spatiu liber la subsol... ce sa faca?se face un paraclis sau o biserica pe care NU se straduiesc sa o faca prea stralucitoare pe motiv ca odata mutati in biserica de sus, acel loc nu se va mai folosi! si exemplul acesta e chiar ca si cel al catedralei noastre: momentan suntem la subsol, nu e grozava, e temporara, si in biserica sus va fi pictat si impodobita frumos! si jos, va fi o cantina de saraci..eu cred ca zona altarului va fi astupata ca totusi, fara sa fie tarnosita biserica de jos, e totusi loc sfant.. oricum ideea e ca: Nu poti sa sti de ce e asa si asa! mai bine barfim de asta cand avem argumente!
|
||||
|
||||
![]()
Hai sa ma bag si io pic in seama. 1) topicul asta nu are niciun rost, deoarece biserica arata foarte bine e chiar frumoasa
2) pt ce tre sa va certati aci ca-n piata, cand o puteti face pe privat 3) banati-l pe mihailt ca ii a mia oara cand initiaza topicuri fara rost in care critica numa sa se afle in treaba fara a se informa in prealabil cum sta treaba, si apoi incepe si arunca cu scuzele
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fie-va mila de un om aflat in mare, mare ispita! | Ana-Maria N | Umanitare | 42 | 08.04.2012 15:12:22 |
Cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa | vlad90 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 30 | 07.05.2010 19:50:19 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
Biserica Ortodoxa Romana o mare greseala ? | IaniCt | Generalitati | 6 | 27.10.2009 02:42:24 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|