![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu inteleg ceva: de ce stai cu un baiat care te face sa te simti singura? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristi,nu e o stare temporara.de mica m-am simtit asa dar nu i-am dat importanta.acum as vrea sa pot schimba aceasta stare.nu caut senzatii tari asa cum a spus mirelat,simt lipsa unor prieteni adevarati(nu prieteni care sa tradeze de cate ori au ocazia)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu draga mea tu esti aia care trebuie sa faci schimbarea ta in bine, gindeste pozitiv in primul rind ia contact cu oameni pozitivi, tu cauta prietenii adevati ca ei nu or sa vina la tine. E ca si cum stai intr-o barca si astepti -trebuie sa vislesti :) Fa ceva si schimbati viata in bine. |
|
||||
|
||||
![]()
Hartford, multi din ziua de astazi nu mai actioneaza din launtrul lor, ci primesc viata lor ca pe o viata ce de fapt se alimenteaza din afara. Ne-am obisnuit ca lucrurile sa se intample. Rar traim luand in calcul si ceea ce se afla in noi insine. E multa bogatie in noi insine. Imi aduc aminte de Sfantul Onufrie, mort prin anul 400 si praznuit la 12 iunie. Se hranea din roadele unui smochin, pe care-l ingrijea, din apropierea colibei lui si bea apa dintr-un izvor pe care-l sapase cu mainile sub o stanca. Cand a murit Sfantul Onufrie, indata coliba care-l acoperise s-a prabusit, smochinul care-l hranise s-a uscat iar apa izvorului pe care-l sapase a secat... Deci, se poate sa fii singur si sa petreci in minuni.
Sfatul meu e sa nu fim morti fata de noi insine, ca de vom ajunge la aceasta moarte, nu vom putea fi vii fata de cei din jurul nostru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt multi oameni care se simt singuri in prezent.Cauza este felul oamenilor ,majoritatea cauta numai distractie si bani .
|
|
||||
|
||||
![]()
sunt multi oameni care se simt singuri in prezent.Cauza este felul oamenilor ,majoritatea cauta numai distractie si bani .
CREZI CA ASTA E VALABIL PENTRU TOTI CE SE SIMT SINGURI SI PUSTIITI LA SUFLET? MARE GRESEALA. |
|
||||
|
||||
![]()
Singura esti doar daca vrei tu,aici nu ai cum sa fii singura daca nu doresti singuratatea,intinde mana,deschide-ti sufletul si vei fii uimita de cati oameni vor fii langa tine!doar un pas sa faci,sa nu inseli increderea celor ce iti intind mana,iti ofera timp din timpul lor si suflet din sufletul lor!citeste si gandestete bine ce vrei.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
Diavolul se multumeste si cu o singura patima | Irina-Luana | Intrebari utilizatori | 12 | 23.04.2010 11:03:11 |
singura in doi. | lilia | Generalitati | 182 | 22.06.2007 13:10:04 |
Are 2 anisori si o singura sansa! | mihaela_p | Umanitare | 7 | 28.05.2007 18:32:13 |
sunt departe ..si singura.. | mioara | Rugaciuni | 18 | 20.12.2006 14:53:48 |
|