Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2008, 22:57:58
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anamaria90
pe zi ce trece sunt tot mai trista.ma simt singura..
Pai, noi nu suntem singuri, dar nu avem ochi sa vedem, ca daca am vedea ce e in juru nostru, ne-am baga cu capu-n-nisip ca strutii. In afara de oameni, in juru nostru mai sunt ingeri si draci, care fiecare isi face treaba.
Si nu inteleg ceva: de ce stai cu un baiat care te face sa te simti singura?
Reply With Quote
Vechi 02.09.2008, 08:01:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Este o stare depresiva temporara , o stare a multora in aceasta epoca , unde banul si cele pur materiale, au luat locul iubirii, a prieteniei adevarate, a unei comunicari firesti dintre noi oamenii. Unde iubirea si in general, afectiunea lipseste, totul incepe sa o ia razna, devenim reci, neantelegatori, robotizati, dezumanizandu-ne, iesind din starea noastra fireasca. Suntem creati din iubire, din multa iubire, iar viata, existenta noastra in general, in iubire isi are rostul, altfel devenim un pamant sterp si neroditor in tot si-n toate. Indepartandu-ne de cel ce ne-a creat, ne-a dat viata, ne indepartam de toate cele de folos, nemaigasindu-ne rostul, pierzandu-ne incet , dar sigur propria noastra identitate. Reapropierea de Dumnezeu, ne vom regasi in cele din urma linistea, pacea si stabilitatea sufleteasca si implicit si cea trupeasca. Prin Duhul Sfant totul viaza ! Iti recomand cu mult drag si caldura sa citesti Acatistul Catre Prea Sfantul si de Viata Facatorul Duh, Dumnezeul Nostru, unde vei descoperi cauzele sau o parte din cauzele starii tale si-ti va fi de mare folos, mai ales de-l vei citi de multe ori la rand , cu dragoste si intelegere. Oricum, aici pe forum si pe acest site Ortodox, multe vei afla cu folos . Nadejdie multa si nu in ultimul rand, bine ai venit langa noii tai prieteni si frati intru credinta.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2008, 13:22:34
anamaria90 anamaria90 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.06.2008
Implicit

Cristi,nu e o stare temporara.de mica m-am simtit asa dar nu i-am dat importanta.acum as vrea sa pot schimba aceasta stare.nu caut senzatii tari asa cum a spus mirelat,simt lipsa unor prieteni adevarati(nu prieteni care sa tradeze de cate ori au ocazia)
Reply With Quote
Vechi 02.09.2008, 14:30:31
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
Si ce faci ca sa inlaturi starea asta? Nimic? Stai si astepti?
Nu draga mea tu esti aia care trebuie sa faci schimbarea ta in bine, gindeste pozitiv in primul rind ia contact cu oameni pozitivi, tu cauta prietenii adevati ca ei nu or sa vina la tine. E ca si cum stai intr-o barca si astepti -trebuie sa vislesti :)

Fa ceva si schimbati viata in bine.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2008, 15:14:25
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Hartford, multi din ziua de astazi nu mai actioneaza din launtrul lor, ci primesc viata lor ca pe o viata ce de fapt se alimenteaza din afara. Ne-am obisnuit ca lucrurile sa se intample. Rar traim luand in calcul si ceea ce se afla in noi insine. E multa bogatie in noi insine. Imi aduc aminte de Sfantul Onufrie, mort prin anul 400 si praznuit la 12 iunie. Se hranea din roadele unui smochin, pe care-l ingrijea, din apropierea colibei lui si bea apa dintr-un izvor pe care-l sapase cu mainile sub o stanca. Cand a murit Sfantul Onufrie, indata coliba care-l acoperise s-a prabusit, smochinul care-l hranise s-a uscat iar apa izvorului pe care-l sapase a secat... Deci, se poate sa fii singur si sa petreci in minuni.

Sfatul meu e sa nu fim morti fata de noi insine, ca de vom ajunge la aceasta moarte, nu vom putea fi vii fata de cei din jurul nostru.
Reply With Quote
Vechi 02.09.2008, 19:15:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Cristi,nu e o stare temporara.de mica m-am simtit asa dar nu i-am dat importanta.acum as vrea sa pot schimba aceasta stare.nu caut senzatii tari asa cum a spus mirelat,simt lipsa unor prieteni adevarati(nu prieteni care sa tradeze de cate ori au ocazia)
Probabil ca in copilarie ai avut unele probleme, ai dus lipsa afectiunii celor din jurul tau , iar tu la randu-ti ai cautat sa oferi afectiune celor cu, care veneai in contact, atasandu-te cu incredere si foarte repede de cei din jurul tau, numai ca de foarte multe ori , prietenia si increderea ta nu erau rasplatite pe masura, avand multe deceptii, deziluzii. A crede ca ori si cine iti poate deveni un prieten devotat, de incredere, poate fi semnul unei credulitati duse la extrema, a unei gandiri copilaresti, pe fondul unui suflet foarte bun, prea bun, pentru realitatea cateodata, cruda si nedreapta, care ne maturizeaza in timp, schimbandu-ne perceptia fata de lumea inconjuratoare, fata de viata in general. Tu ai ramas , cu incapatanare, un copil, crezand ca "orice zboara se mananca". A ramane cu sufletul niste copii, nu-i de condamnat ci din potriva, dar mintea trebuie sa-si gaseasca repere solide pe parcursul inaintarii in varsta, odata cu trecerea anilor. Ce vreau sa-ti spun ca singurul prieten constant si adevarat pe tot parcursul vietii, este Bunul Dumnezeu. Apropiete mai mult de El, descopera-L, iubeste-L si vei vedea cum multe se vor schimba in bine in viata ta, pentru ca El stie cel mai bine, cele de trebuinta tie.
Reply With Quote
Vechi 03.09.2008, 17:12:22
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
am parinti,am si un iubit dar nici ei nu-mi sunt alaturi...mama spune ca sunt o nebuna,tata se gandeste numai la bani,iubitul de cate ori are ocazia fuge si se distreaza cu prietenii lui..
Ai intrat in depresie , cauta sa iesi intre oameni, mergi la slujbe asculta muzica care iti place, roaga-te, invita-l pe iubitul tau la un film, in park, intr-un pelerinaj la minastirea cea mai aproape. Daca stai asa si iubitul tau se pliciseste si bineinteles ca merge cu prietenii.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2008, 15:18:03
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

sunt multi oameni care se simt singuri in prezent.Cauza este felul oamenilor ,majoritatea cauta numai distractie si bani .
Reply With Quote
Vechi 05.09.2008, 16:57:22
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit

sunt multi oameni care se simt singuri in prezent.Cauza este felul oamenilor ,majoritatea cauta numai distractie si bani .
CREZI CA ASTA E VALABIL PENTRU TOTI CE SE SIMT SINGURI SI PUSTIITI LA SUFLET?
MARE GRESEALA.
Reply With Quote
Vechi 05.09.2008, 17:26:36
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit

Singura esti doar daca vrei tu,aici nu ai cum sa fii singura daca nu doresti singuratatea,intinde mana,deschide-ti sufletul si vei fii uimita de cati oameni vor fii langa tine!doar un pas sa faci,sa nu inseli increderea celor ce iti intind mana,iti ofera timp din timpul lor si suflet din sufletul lor!citeste si gandestete bine ce vrei.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O singura turma si un singur pastor! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 4 16.02.2011 12:10:51
Diavolul se multumeste si cu o singura patima Irina-Luana Intrebari utilizatori 12 23.04.2010 11:03:11
singura in doi. lilia Generalitati 182 22.06.2007 13:10:04
Are 2 anisori si o singura sansa! mihaela_p Umanitare 7 28.05.2007 18:32:13
sunt departe ..si singura.. mioara Rugaciuni 18 20.12.2006 14:53:48