![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Mi s-a intamplat sa prind peste in mod constant caracuda, apoi am trecut pe crap. Acum nu mai conteaza, ii bun oricare. He.:) 3. Mi s-a intamplat sa sofez o masina Dacia vechime 1980,pe care am predat-o cu programul rabla...acum sofez o alta masina, dar am mai condus si Dacia de atunci.:) 4. Mi s-a intamplat cand eram mic sa citesc asa cateva rugaciuni. Apoi am intrat in lumea plina de pacat si m-am murdarit si eu. Am citit diverse carti. Acum am revenit la vechile rugaciuni dar si la alt gen de carti. Carti noi, dar vechi (religioase):) 5. Etc.:) |
|
|||
|
|||
![]()
:)A! Scuze, pentru doritori, as putea sa arat ceva poze cu pesti (crapi) de calitate. 1-2-3-4-5-6-7- 12 kg :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
din cate stiu eu, ory traieste in Romania, dintr-un salariu tip bugetar, la ora actuala. dar are rude in japonia, pe sora ei, daca nu ma
jenica, sincer, nu iti inteleg reactia. si cristi, la fel. nu cred ca ati prins esenta acestui subiect. nu vreau sa spun ca desconsider lucrurile simple sau pe cei care le folosesc. e vorba de un mod de viata, situatii cu care m-am intalnit in viata de zi cu zi si am vrut sa vad daca si altii se confrunta cu asa ceva si daca asta este sau ar fi sau nu o problema dvpd crestin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ory : "Cat despre calitatea serviciilor din vanzari,este super josnica,aproape nici un angajat nu detine pregatire profesionala,si atitudinea acestora este echivalenta cu cea de pe "maidan",de parca bietul cumparator ar fura ceva,nu ar da bani pe produsele dorite."
Ory, nu cred ca este bine sa vorbim in termeni generali ca sa nu jignim lumea, in cazul de fata pe Jenica. Pe de alta parte nu stiu cum este in alte orase dar in Bucuresti s-a mai imbunatatit felul in care esti servit, ne-am mai cizelat oleaca de la nivelul lui mamaie cu fata acra in halat si in papuci care vindea pantofi la Unirea pina nu demult si deasemenea sa nu uitam ca aceste vinzatoare sunt romance care slava Domnului nu au ajuns masini de zimbit fals, si care vor sa fie bagate in seama si tratate ca fiinte umane nu obiecte |
|
|||
|
|||
![]()
un brand de calitate nu inseamna numai o eticheta faimoasa, ci inglobeaza munca multor profesionisti si de asemenea tehnologii si materiale de ultima generatie. toate astea la un loc fac ca acel produs sa nu fie ieftin (f. accessibil) insa odata ce il folosesti ajungi sa iti dai seama de ce face toti banii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni,nici pe departe nu am intentionat sa desconsider pe cineva,si+am amintit de fiecare data conditia saraca din care ma trag,fapt pe care demonstrez ca nu-l uit si-l stimez intr-o oarecare masura,ca facand parte din viata si formarea mea.Si chiar daca acum este putin mai bine,nu mi-a picat din cer si nici n-am castigat la loterie ci am luptat,am luat decizii,am sacrificat anumite lucruri la un moment dat si am muncit.
Nu stiu de unde atitudinea ostila,daca veni vorba de lucruri de calitate,atunci am considerat ca ma pot exprima exact asa cum sunt de obicei perceputa,liber si independent. Jenica,sincer nu stiu de ce te-ai simtit jicnita,si te rog nu-ti mai cere mereu iertare,tu esti asa cum esti si te accept si incerc sa te inteleg asa cum esti,eu,de asemenea sunt ceea ce sunt.Miile de iertari nu-si au rostul,caci tot noi insine ramanem,si de ne suparam si de ne bucuram,avem fiecare un specific propriu si suntem unici in felul nostru...AVEM FIECARE CALITATEA NOASTRA. Si daca tot veni vorba de calitate,ce ziceti de spitalele noastre?JALNIC!!!!De cand am baietelul mi-a fost dat sa-i cunoasc intunecimea acestui sistem si traiesc cu teama,ca voi ajunge intr-o zi iarasi in sanul ei nemilos.Doctorul meu ginecolog tinea in gura o tigara,intr-o mana un covrig,si cu cealalta mana "consulta starea bebelusului intrauterin".Baietelul meu a stat in salonul cu prematuri cateva zile,si va spun sincer,pe hol doctoriii,impreuna cu aproape asistentele fumau de taiai fumul cu cutitul,si bine-nteles ca fumul se ducea si in saloanele nou nascutilor.Apoi deschideau toate geamurile ca sa se aeriseasca,fara a se tine seama de raceala care intra in saloane.Si-aceasta este partea frumoasa,cat despre spaga,este ingrozitor de josnic cata spaga se cere din absolut toate partile,cu privirea,cu cuvantul impertinent si in cele din urma "cu fapta".Nici macar femeia de serviciu nu-ti schimba camasa,creponata de laptele de mama,daca nu-i dai spaga,si nu o data ci de fiecare data cand trebuie sa-si faca datoria.Si uite-asa am dat spaga peste tot,si lucrurile tot n-au mers bine,dupa scoaterea incorecta a atelor m-am pomenit cu o infectie.Stiati ca pentru a te externa in Romania,trebuie sa dai spaga?Si nu putin,fiindca cadrele medicale miros repede persoanele care sunt stresate de statul in spital si astfel le tine pana ajung la disperare si "se cauta prin buzunare,sau mai bine spus,prin conturi".Nesimtire curata,ORDINARA MESERIE!!!! Nimeni nu face nimic,si chiar daca se fac atatea campanii impotriva spagii,oamenii devin victimele propriilor fapte bune,fiindca daca nu dai spaga,ESTI MANCAT DE VIU! Si sa nu credeti ca-mi pot permite medicina privata,fiindca nu este asa.Oricum,m-am lamurit si cu dispensarele astea private.Am fost cu baiatul meu la un astfel de spital pentru a-i face o injectie intravenoasa.Era acolo vreo trei asistente,culese parca,de pe podiumul de moda,stateau la barfa,si mi-au spus ca nu ma poate ajuta nimeni,fiindca nu stia nimeni de-acolo sa faca o injectie intravenoasa,ci doar injectie normala.Bine-nteles,doctorul dispensarului respectiv era plecat cu sorcova,ca doar nu are prea mult timp la dispozitie,si oricum nu era datoria dansului pentru o injectie.Dar a cui?Nu stiu,stiu doar ca am plecat la alt spital,chiar daca am intarziat ora injectiei. Despre calitate si dezastru am putea vorbi la infinit,mai ales la noi in Romania,dar ce folos.....TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Daca prindeti doctori fumand in spital sa stiti ca e interzis prin lege. Este amenda intre 100 si 500 RON. Umbla zvonul odata ca au fost angajati oameni dintre personalul medical sa "parasca" pe cei care fumeaza. Asta pana s-a mai dezvatat lumea de aceste obiceiuri. Sa vedeti ce fumeaza pacientii pe ascuns la cardiologie!
Ce sa spun? Daca va vrea Dumnezeu sa raman gravida, ma pregatesc si eu sa dau spaga, nu voi fi crutata. Nu stiu cand se va schimba sistemul. Ory, bine ca asistentele au avut bunul simt sa spuna ca nu se baga sa faca injectia, decat sa o faca prost. Scoala medicala ofera, dar cine vrea primeste. Tine de motivatie, de constiinta, de fiecare. Din pacate sistemul nu e destul de sever. Calitatea este recunoscuta in timp, de pacienti. Zvonurile se duc, despre un doctor bun. Se spune ca si aceia pot gresi, dar mult mai rar, mai putin. |
|
|||
|
|||
![]()
Ha!Ha!Ha!:)
Nu-mi vine sa cred pana unde s-a ajuns! Daca voi mai stati acum sa va contraziceti pana si dupa haine, inseamna ca ati ajuns tragic! Nu este pacat sa porti o haina scumpa asa cum nu este pacat sa porti o "carpa". Oare voi nu stiti ca Dumnezeu nu ne va judeca dupa haine? Si apropo: parfum de la dutty?? Hainute din Japonia?? wow, chiar ca ma faceti sa fiu ironic...:rolleyes:(pacatul meu). Voi crede-ti in Dumnezeu, dar de fapt in ascuns stati sa va dati cu parfumuri de milioane?? Heh, eu stau si ma intreb daca unii de pe acest forum sunt cine zic ca sunt, dar fie, judecata nu este a mea ci a Domnului. In loc sa va ganditi cum sa faceti sa va lepadati de aceste ganduri si de gama de pacate de care toti suntem dependenti intr-un fel sau altul, voi stati acum sa faceti filosofia calitatii :dozingoff:. Calitatea este necesara doar pentru strictul necesar, simplu. Va recomand sa luati "Almanahul Fitelor" al ziarului Catavencu din acest an si sa il cititi ca sa va mai dezamortiti un pic din aceste selectii ale magazinelor din care sa cumparati eu stiu ce parfum scump sau altele :D Si da, si eu cred ca nu este pacat sa iei un pic, dar BUN! ;) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 16:38:09 |
Dependenta de calculator | irinarb | Generalitati | 40 | 08.06.2009 14:46:37 |
Dependenta | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 10 | 08.11.2007 23:08:49 |
Dependenta si lipsa de concentrare | dorina_ro | Generalitati | 8 | 15.02.2007 03:50:10 |
|