Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2007, 12:39:22
D.C. D.C. is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2007
Implicit

laurentiu, pentru "cap pe umeri" trebuie Multa Credinta!! asa ca mai bine sa lasam deoparte sarutul frantuzesc si sa ne multumim cu o plimbare in parc intr-o zi de vara:)asta daca vrem totusi sa mai ramanem feciori:p
Vechi 23.05.2007, 12:40:32
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Eu prefer sarutul romanesc traditional:)
Vechi 23.05.2007, 12:47:07
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Eu prefer sarutul romanesc traditional:)
Bine zis.
Vechi 23.05.2007, 13:57:46
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

Mi se pare un subiect complet nepotrivit si bolnav in acelasi timp. ce e mai trist e ca se gasesc multi sa isi dea cu parerea cum e mai cuvios sa bagi limba in gura altuia: prin stanga sau dreapta? Sau daca ii sug buza devin pervers?

Ce nu inteleg acesti oameni este faptul ca sarutul, la fel ca si sexul (spuneti-i impreunare, facut dragoste... fiecare sa isi aleaga)este un act intim. Este un act intim si pentru un crestin. A cauta `ortodoxia` intr-un gest care nu reprezinta un aspect al unei vieti crestine (moral vorbind, etic samd) este de-a dreptul grotesc... Dar cand ne culcam cu nevasta ca sa procreem (nu, ca doar asta e scopul? ? ?) cum sa o facem crestineste? Daca ii ating sanul cu pieptul devine pacat? Nu mai bine o acopar cu un cearsaf si fac o gaura unde trebuie? Dar oare te gandesti la Dumnezeu atunci?

Imi cer scuze pentru badarania si violenta limbajului de care am dat parte... Insa nu vad cum altfel sa fac pe unii sa inteleaga ca despre aceste lucruri nu se discuta in aceasta maniera... este grosolan, obscur si scarbos, crestinilor....
Vechi 23.05.2007, 14:41:46
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de odin
Mi se pare un subiect complet nepotrivit si bolnav in acelasi timp. ce e mai trist e ca se gasesc multi sa isi dea cu parerea cum e mai cuvios sa bagi limba in gura altuia: prin stanga sau dreapta? Sau daca ii sug buza devin pervers?

Ce nu inteleg acesti oameni este faptul ca sarutul, la fel ca si sexul (spuneti-i impreunare, facut dragoste... fiecare sa isi aleaga)este un act intim. Este un act intim si pentru un crestin. A cauta `ortodoxia` intr-un gest care nu reprezinta un aspect al unei vieti crestine (moral vorbind, etic samd) este de-a dreptul grotesc... Dar cand ne culcam cu nevasta ca sa procreem (nu, ca doar asta e scopul? ? ?) cum sa o facem crestineste? Daca ii ating sanul cu pieptul devine pacat? Nu mai bine o acopar cu un cearsaf si fac o gaura unde trebuie? Dar oare te gandesti la Dumnezeu atunci?

Imi cer scuze pentru badarania si violenta limbajului de care am dat parte... Insa nu vad cum altfel sa fac pe unii sa inteleaga ca despre aceste lucruri nu se discuta in aceasta maniera... este grosolan, obscur si scarbos, crestinilor....
Bravo, Odin! Subscriu!
Vechi 23.05.2007, 14:59:21
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de odin

Citand Odin
Aia cu atinsul .chiar ca a fost tare.Normal ca o sa atingi ca doar este nevasata ta...biserica se refera ca soti sa nu recurga la altfel de chestii decat ce implica o relatie intre un barbat si o femeie in mod normal adica intruparea dintre un barbat si o femeie cu saruturi si cu tot ce implica o relatie intre doi indragostiti dar nu cu orale sau mai stiu eu cum se vede pe la taoate filmele si sa se tina cont de sarbatori si de zilele de post
Ca doar este sotia ta este langa tine si tu langa ea aveti destul timp sa faceti si dragoste dar trebuie o sotie care sa aiba Varsta Credintei in Dumnezeu:)
Vechi 23.05.2007, 15:05:58
suntunOM suntunOM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.05.2007
Implicit

deci, ia stati putin, sarutul "frantuzesc" e "pacat"? si sexul oral? si cel anal? :)) dar unde traiti? in sec trecut? dar nici atunci nu era asa de "curata" societatea... daca 2 persoane se iubesc nu vad problema...
Vechi 23.05.2007, 15:21:11
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de suntunOM
deci, ia stati putin, sarutul "frantuzesc" e "pacat"? si sexul oral? si cel anal? :)) dar unde traiti? in sec trecut? dar nici atunci nu era asa de "curata" societatea... daca 2 persoane se iubesc nu vad problema...
Nu as zice ca este pacat sarutul numai stiu daca este frantuzesc englezesc sau mai stiu eu...dar sexul oral si ce mai zice SuntunOM sunt pacate.
Vechi 23.05.2007, 15:37:39
Cristalin Cristalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suntunOM
Nici eu nu vad de ce fac unii atata caz de astfel de intimitati, ca si cum ei nu practica asa ceva.
Iertati-ma dar ori e multa prostie si inapoiere, ori ipocrizia a intrecut orice masura la marea majoritate a userilor acestu forum.

NU ma pot abtine sa nu felicit postarea lui ODIN de mai sus.
Bravo!
Pacat insa ca pe aici sunt numai smeriti si rusinosi care vad precum calul si cam atat, iar daca ii iei la purificat realizezi ca tu, care te considerai fata de ei ultimul om dupa ce le citeai postarile, acum esti adevarat ingeras.

Sa nu-mi spuneti ca cei casatoriti va impreunati printre haine,barbatii descheiati la pantalon iar femeile cu chilotelul putin dat la o parte?
Iar cei necasatoriti va plimbati cu iubitele/iubitii prin parc pastrand o distanta de un metru si cu un carton intre voi eventual?
Vechi 23.05.2007, 16:19:41
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

???Mi se pare ca sarim prea tare calul cu postarile astea.Chiar trebuie sa spunem ce si cum facem sau nu facem pe acasa.Eu cred ca oricine in sufletul lui stie daca e bine sau nu e bine ce face cu sotia.Stiti parca sunt doua tabere fiecare cu regulile ei.Exagerari sunt de ambele parti.Mai dati-o-ncolo de treaba!!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sarutul Laurentiu Generalitati 70 08.08.2013 22:26:25
sarutul livadarufelix Nunta 72 07.05.2009 14:20:46