Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2013, 11:24:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Acuma ca se introduc cipuri in unele acte si documente e o discutie, insa daca se va ajunge la a fi introduse sau implantate in corpul uman atunci va fi o problema! Eu personal nicioadata n-as accepta sa-mi fie introduse ori implantate cipuri in corp!
Ba ai sa accepti daca exista riscul sa mori de foame de exemplu.

Cei din inchisori au acceptat sa le fie tatuate numere, desi conform unor interpretari elucubrante cum sunt ale sectei cipofobice ar putea fi asimilate "pecetluirii antihistrice".

In "Apocalipsa" nu scrie nimic despre vreo marca, nici macar ca ea ar fi fizica, ba dimpotriva, interpretarile ortodoxe "clasice" merg pe ideea ca se refera la una de tip spiritual: frunte = minte, mana = actiunile omului care se vor afla sub semn antihristic.

Dar daca e sa mergem pe ideea ca este fizica, orice semn poate fi

De altfel, unul din "stalpii" invocati de secta Cipofobica, par. Paisie, a trait mereu cu convingerea ca "pecetea" va fi un cod de bare, obsesie de origine neoprotestanta cum am aratat pe alte topice de pe forum.

Last edited by AlinB; 02.08.2013 at 11:33:28.
Vechi 02.08.2013, 11:29:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Nu am idee cât rahat a înghițit AlinB, dar el e convins că binele lui e mai bun.
Un foarte vechi membru al forumului, iti spunea la un moment dat Dementius, chestie pentru care l-am dojenit intre patru ochi.

Dar de fiecare data cand iti citesc postarile ma intreb si mir de ce am facut-o.

Oricum, ai raport pentru asta, la restul "rahatului" ca sa vorbesc in limbajul tau favorit, nu meriti un raspuns desi dovedeste o ignoranta teribila si ma amuza de obicei sa expun asa ceva.

Thread Tools
Moduri de afișare