![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Vorbesti cu un ateu..
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar vaticanul a recunoscut posibilitatea existentei vietii extraterestre. Ce scrie in Biblie nu e neaparat de luat ca atare. E o carte in care se prezinta niste povesti, intamplari, nu spun ca nu ar fi bine ce e acolo, desi sunt si chestii imorale, multe. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
p.s.: varianta pe care am auzit-o ca au facut-o pentru resurse pica, ca gasesti minerale, apa si metale in asteroizi si alte corpuri ceresti din apropiere. De fapt cam asta e varianta BO cu privire la extraterestrii. Nu avem nici dovezi scripturistice, nici dovezi patristice, nici stintifice cu privire la extraterestrii (nu, Universul e mare si are multe stele si planete nu e o dovada, e un argument pentru), iar noi, BO, pana nu se schimba variabilele, ne vedem de treaba noastra.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
"Cred intru unul Dumnezeu, Tatal atotiitorul, Facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si NEVAZUTELOR..."
|
|
|
|||
|
|||
|
Nevazutele sunt din lumea imateriala, ingerii. Extraterestrii ar fi intrat la cele vazute.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Stim ca Dumnezeu nu exista deci X nu putea fi decat extraterestru". Asta este o smecherie, pentru ca asa cum "stim" ca nu exista Dumnezeu, la fel "stim" si ca nu exista extraterestri. |
|
|
|||
|
|||
|
Din contra, Von Daniken spune ca el chiar crede ca exista Dumnezeu,dar nu asa cum este prezentat in biblie, a crescut undeva la o manastire facand traduceri ale bibliei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu vorbeam neaparat de Von Daniken, era un grec care spunea mereu asta.Ma rog, fiecare crede ce vrea dar mie chestia asta nu mi-a placut si mi-a dat senzatia ca pierd timpul uitandu-ma la documentar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai era si mama vitrega a Albei ca Zapada. Ea era o mutanta X care se putea transforma in chestii diferite in functie de dispozitie si stapanea tehnica argintului viu, a cititului in bobi si a comertului cu cingatori dubioase. Iar piticii traiau intr-o nava protejata de scut invizibil, dotata cu toate cele trebuincioase (dar mici, adaptate vietii in spatiul cosmic). Iar pe Alba ca Zapada o strigau asa pentru ca avea un nume nemtesc format din prea multe litere si care era absolut imposibil de pronuntat si de scris de catre oameni simpli ca Fratii Grimm.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! | windorin | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 22 | 08.04.2013 17:53:47 |
| Chip-urile in scoli | UNNOOM | Stiri, actualitati, anunturi | 47 | 29.11.2012 12:01:53 |
| Psb-urile si filocaliile in word | antiecumenism | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 09.10.2010 14:40:16 |
| Pareri si sugestii | elenavioletacocos | Generalitati | 8 | 22.12.2009 15:55:04 |
|
|