![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu iteleg ce vrei tu de fapt ! Te deranjeaza ca presa scrie despre Corogeanu ,sau ca acesta si-a facut manastire ?
1. Acest individ Corogeanu nu mai este preot ortodox ! Nu era nici inainte a reusit sa devina preot datorita sistemului corupt ! 2. Acum ai zis ca isi face manastire .Ok traim intr-o tara libera fiecare poate sa-si faca ce vrea ! Ca statul si BOR permit oricarui nebun sa faca ce vrea asta nu e bine de loc ! Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Din moment ce Parintele este nevinovat, poate sa isi faca manastire. Si mass-media manipuleaza la greu. Nu ar fi mai bine sa cercetam cazul inainte sa vorbim si sa acuzam? Fata asta, care nici macar nu era maicuta, a murit din cauza a 6 injectii de adrenalina! Nu din cauza preotului si a surorilor.
|
|
|
||||
|
||||
|
E drept că fără injecțiile alea ar mai fi trăit, poate, câteva zile...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Presa trebuia sa fie mult mai retinuta in declaratii. A depasit cu mult niste limite. Nici in perioada comunista n-a vorbit cineva mai urat despre un preot decat unii ziaristi care marturisesc astfel demo(no)cratia noastra damboviteana! Atunci cand un preot rugator ajunge in inchisoare, nu ajunge acolo pentru el, ci ... pentru altii! Poate ca multi detinuti s-au folosit de sfaturile parintelui. Poate ca judecatile lui Dumnezeu nu se potrivesc cu ale oamenilor. Poate ca inchisoarea a reprezentat o alta misiune a parintelui. In fond, omul sfinteste locul! Si poate face asta foarte bine si fara aplauzele presei. Cineva de mare incredere mi-a spus ca parintele a iesit din inchisoare intarit duhovniceste si ca acum este vazator cu duhul. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| filmele - o falsa mintuire | mihu | Generalitati | 40 | 20.07.2009 13:46:48 |
| Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 05:57:26 |
| Parintele Corogeanu - un martir? | MihaiFloarea | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 326 | 22.07.2008 08:50:58 |
| filmele de craciun | sofiaiuga | Umanitare | 1 | 24.12.2007 06:57:28 |
|
|