![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
ia vezi acu e buna religia?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sfintii Parinti au avut vreme destula in a cerceta ! Sa ne dea Bunul Dumnezeu timp , sanatate si rabdare de a citi tot ce au lasat acesti Sfinti Parinti , si apoi avand un bagaj de cunostinte , putem trage niste concluzii cat de cat ! In rest e sminteala si multa ratacire fara rost !
|
|||
|
|||
![]()
nu degeaba nu dau evreii doi bani pe credinta noastra, pe crestinism daca nu stim sa ne-o justificam, daca suntem majoritatea 90% niste ignoranti si credinciosi orbi, din frica , traditie sau din superstitie... unde e inteligenta, credinta luminata de ratiunea intelectuala?ar trebui sa le fie rusine la toti desteptii, scolitii si intelectualii crestini de pe forum si de oriunde!
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca rasaritenii au acceptat invatatura apuseana ca nimeni nu s-a mantuit inainte de Iisus din cauza pacatului stramosesc, deci nu va primesc acolo.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu vreau sa cred asta... dar chiar este crestinismul o religiei nerationala, o religie a ignorantei?
|
|
|||
|
|||
![]()
atunci imi pun protestant...
|
|
|||
|
|||
![]()
nu... nu-mi place.. sunt prea rasist ca sa pot fi protestant..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi mai adecvat credinței dv. Catolicii cred în dogma păcatului originar. Din câte știu (sper să nu greșesc) și evreii cred în dogma păcatului originar. Dar, în timp ce unii protestanți cred la rândul lor, alții nu cred în ea. Dacă sunteți rasist, nu e nicio problemă: sunteți în buna companie a lui Martin Luther, un antisemit notoriu. Pe de altă parte, de regulă protestanții sunt oameni politicoși. Nu știu dacă vă puteți adapta noului dv statut.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS cel putin el are o facultate... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bolile oare ne pricinuiesc mare folos si plata? | pui | Maslul | 89 | 19.05.2014 16:55:34 |
Ispasirea pacatelor | anna21 | Pocainta | 27 | 25.01.2013 16:51:32 |
Marturisirea pacatelor | antoneta | Intrebari utilizatori | 0 | 28.05.2011 09:05:41 |
Mila este plata pentru răscumpărarea sufletelor noastre.(Ioan Gura de Aur) | jenita | Umanitare | 5 | 17.10.2008 17:52:55 |
Rugaciune colectiva | evika_evita | Generalitati | 20 | 05.01.2008 03:21:32 |
|