![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai cum va ganditi ca ar putea fi in crestere numarul ortodocsilor? Ca sunt doar trei modalitati de crestere a unei biserici: - cresterea natalitatii - evanghelizarea ateilor si necredinciosilor - atragerea crestinilor din alte confesiuni BOR e la pamant cu toate cele trei de mai sus. Cum ar putea trece peste pragul de 90%? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cineva spunea ca se face o campanie impotriva ortodoxiei , normal ca se face , fiecare face impotriva a fiecare, exact ca intre partidele politice. Se merge pe principiul cine nu eu noi e imotriva , "doar la noi e Dumnezeu deci restul trebuie sa fie pierduti daca nu ne cauta." |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu tine cu toata lumea, pentru ca vrea ca "toti oamenii sa se mantuiasca si la cunostinta Adevarului sa vina" problema este ca nu orice religie sau secta care sustine despre sine ca este de la Dumnezeu chiar este.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre procentajul de 90% ... mie mi se pare ok..nu vad de ce ar trebui sa creasca si sa omoram diversitatea culturala in tara asta (atata cat e ea). |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil. Zicea ca ortodocsii sunt 90% si numarul lor este in crestere.
Deci, in viitor, peste 90% din populatia Romaniei va fi formata din ortodocsi practicanti. Doamne ajuta. Citat:
Asa e: daca patria are femei frumoase...creste biserica. |
|
|||
|
|||
![]()
Aceasta lupta nu se duce doar pe plan intern, ci mai ales din afara.
Apoi, in aceeasi idee, aici la noi, vad prin parc niste tineri, curatei si cuviincios imbracati, totdeauna cu cravata, camasa si pantalon clasic (iarna cu paltoane cu linie clasica), servieta, sau ruccsac mai nou, inchis la culoare, cu ecuson in piept, care abordeaza, pe cine credeti? Tinere, tineri pe care ii atrag in discutii, unde ai nostri - dupa cum ii arata aspectul exterior, infatisarea, atitudinea si privirea mirata, buimaca si admirativa - nu prea au ce sa contraargumenteze misionarilor ciudati ( nu stiu carui cult apartin). Ai nostri sunt ca fluturii gata sa cada in plasa. Cei veniti sunt bine pregatiti, bine instruiti, iar discutiile lor au argumente solide pentru cei care nu cunosc mai nimic din ale religiei ortodoxe. Stateam si ascultam odata, dar n-am intervenit in discutie, eu nu cunosc texte pe de rost din Biblie, etc, nu am posibilitatea sa-i combat cum ar face-o o persoana cu pregatire teologica. Dar pe acestia nu i-ar aborda acesti misionari. Au ochiul format, stiu ei pe cine sa atace... Eu am doar credinta mea simpla, dar pe care nu mi-as da-o pe nimic. Last edited by Adriana Cluj; 06.07.2011 at 20:58:08. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine sunt Sfintii Parinti? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 37 | 25.11.2010 11:21:04 |
Cine sunt extraterestii? | Callyope | Intrebari utilizatori | 65 | 10.10.2010 20:37:24 |
Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 21:52:09 |
|