Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2012, 11:48:37
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Religia: Ortodox
Implicit Nu suntem singuri,..

Vai de noi, sarac popor ,flamindocii ,si sepiile tarii isi fac de cap si noi crestinii ne ocupam de politica ,Bine ca putem sa o facem dar ,cu cei care se indreapta spre cirmauirea tarii nu vom pute nici sa mai avem dreptul de a-ne inchina in tichna la picioarele mintuitorului .Nu ma intereseaza politica si nici nu vreau sa fac nici un comentariu ,despre ei ,dar urechiile aud ,si ochii vad in ce mizerie si saracie ne vom zbate deacuma incolo,.....ve-ti vedea ca o sa am dreptate....peste putin timp cum vom fi condusi de comunistii lui Nastase care a delapidat 6,5 miliarde de euro impreuna cu clica lui si Iliescu in frunte ,sunt bine mersi asigurati neam de neamul lor cu tot ce au nevoie ,in tip ce noi ne zdrobim nervii cu care sa votam si cu care sa nu votam ,Aseara am citit pe un site cum stie frumosul de Antonescu sa mizeze la diferite jocuri milioane de euro,....visteria tarii mai are ceva bani,poate ne va juca si tara la ruleta,.....asa ca nu va mai necajiti ,asa de mult cu cine votati ,rugati-va la D-zeu sa ne scape de cei care ne vind ,si ne tradeaza si nu in ultimul rind ,..fiti crestini adevarati si inchinati-va ,ptr voi ,....insi-va,......Doamne ajuta
Vechi 07.07.2012, 12:06:46
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Și spuneți că nu faceți politică, a?
Vechi 07.07.2012, 12:34:57
bogman margareta bogman margareta is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2011
Locație: BAIA MARE
Implicit ok ,

ai mare dreptate, frate,nu facem politica ,dar ne doare ce se intimpla ,in jurul nostru ,vrind-nevrind te implici ,indiferenta duce la regret mai apoi,....
Vechi 07.07.2012, 14:00:40
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Spor la licenta, Heaven!
Vechi 07.07.2012, 14:14:55
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Se vede cata experienta de viata au cei de pe forum. Unul da licenta, altul poate a bac-ul... Asta spune multe. Multi dintre noi aveam 2-3 ani in vremea comunismului sau nici nu ne nascusem si ne lasam influentati de idei precum:"vin minerii", "ne intoarcem in.comunism" etc. Daca votati NU la referendum.o tinem in razboi politic inca doi ani. Nu cred ca isi doreste cineva asta... Cel mai sanatos ar fi sa scapam de acest regim si sa ne rugam sa nu faca si urmatorii la fel. Nu vreau decat sa fim respectati. Acest regim basist n.a facut decat sa ne jigneasca si sa creeze haos in toate domeniile.
Vechi 07.07.2012, 14:22:48
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Se vede cata experienta de viata au cei de pe forum. Unul da licenta, altul poate a bac-ul... Asta spune multe. Multi dintre noi aveam 2-3 ani in vremea comunismului sau nici nu ne nascusem si ne lasam influentati de idei precum:"vin minerii", "ne intoarcem in.comunism" etc. Daca votati NU la referendum.o tinem in razboi politic inca doi ani. Nu cred ca isi doreste cineva asta... Cel mai sanatos ar fi sa scapam de acest regim si sa ne rugam sa nu faca si urmatorii la fel. Nu vreau decat sa fim respectati. Acest regim basist n.a facut decat sa ne jigneasca si sa creeze haos in toate domeniile.
vivat la revolution
Vechi 07.07.2012, 15:30:52
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogman margareta Vezi mesajul
ai mare dreptate, frate,nu facem politica ,dar ne doare ce se intimpla ,in jurul nostru ,vrind-nevrind te implici ,indiferenta duce la regret mai apoi,....
Buna ziua,doamna Margareta!Este normal sa doara si anormal ar fi sa stai impasibil in conditiile a ceea ce se intampla in prezent cu tara noastra.Sa nu uitam ca si Iisus a intrat cu biciul in templu si nu a tacut in fata fariseilor...caci daca ar fi tacut,nu ar mai fi incomodat pe nimeni si nu ar mai fi avut sens sa fie rastignit.
Vechi 07.07.2012, 15:31:35
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Spor la licenta, Heaven!
Iti multumesc,draga mea,Doamne ajuta!
Vechi 07.07.2012, 15:35:02
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Se vede cata experienta de viata au cei de pe forum. Unul da licenta, altul poate a bac-ul...
Stimata doamna,nu stiu in baza caror rationamente trageti dvs unele concluzii,dar sunteti chiar simpatica...varsta o am intr-adevar mentionata la profil,daca v-ati fi uitat,insa nu stiam ca este nevoie si de un CV ca sa activez pe un forum. :) V-ati gandit ca,poate...nu este vorba de prima licenta?
Desi,din punctul meu de vedere,maturitatea personalitatii unui om nu este data de numarul de diplome detinute sau intotdeauna de varsta,ci de cu totul alte criterii...
Vechi 07.07.2012, 15:42:05
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Joc de glezne, sforile nu-s aici...
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...comment-113812
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18