![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Pentru dvs., persoanele care stiu sa citeasca sunt erudite? Daca da, inseamna ca ma includ si eu. Stiu sa citesc. Sunt un erudit? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
@barzilai: deci prima comunitate de crestini stia citi... mai, mai, macar aveti idee cat era rata analfaetismului in Palestina testamentara? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, pana una alta, noi pazim ziua a saptea conform calendarului ortodox. Aveti ceva de obiectat la aceasta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropos, reforma gregoriană a calendarului nu a modificat succesiunea zilelor săptămânii (după vineri, tot sâmbătă a urmat, nu duminica ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iar dumnealor (ortodocșii) după același calendar ortodox nu păzesc ziua a șaptea binecuvântată și sfințită de Dumnezeu. Ca să ducem raționamentul până la capăt...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
În ce privește zilele săptămânii, calendarul evreiesc și calendarul ortodox sunt în același "context cronologic", șabbathului evreiesc corespunzându-i sâmbăta ortodoxă. Singura diferență constă în începutul zilei (la apus și nu la ora 0).
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu spune ziua a 7-a, deci doreste 6 zile lucratoare si una de odihna, fara a nominaliza un calendar anume. Din moment ce calendarul a fost revizuit, inseamna ca d-voastra nu mai pastrati acel ciclu initial de 7, ci acesta s-a decalat, nu mai pastrati “acea” zi initiala.
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde deduceți aceasta? Aveți vreo dovadă?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu a avut grija ca ziua a saptea sa fie aceeasi pentru toti, indiferent de calendarul folosit. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|