![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Și atunci de ce ar fi treaba noastră a ortodocșilor în ce limbi vorbiți voi? Nu zicem noi bine că sunteți obscurantiști?
|
|
|||
|
|||
![]()
Macar ca tu nu ai fost, nu esti si nici nu vei fi vreodata ortodox, asta e una dintre cele mai inteligente intrebari pe care le-ai pus vreodata.
|
|
||||
|
||||
![]()
Si nu ne răspunzi la ea?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ba da: nu-i treaba "voastra".
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă ăsta e răspunsul atunci concluzia ar fi că penticostalismul este o sectă ezoterică iar vorbirea în limbi o practică destinată numai celor inițiați.
|
|
|||
|
|||
![]()
Penticostalismul este reprezentarea fidela a crestinismului apostolic iar vorbirea in limbi este o practica destinata doar celor Botezati cu Duhul Sfant.
|
|
||||
|
||||
![]()
Întrebarea era, de ce ne-ar interesa pe noi, ortodocșii, limbile penticostalilor și ce dorești dumneata de la noi? De ce ai venit în mijllocul nostru, făcând publicitate glossolaliei?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru cei mai multi este pur si simplu "a iti baga nasul unde nu iti fierbe oala". Bine ar fi daca i-ar interesa limbile ortodocsilor. Si cel mai bine, limbile apostolilor. Adevar, dreptate, echilibru, politete, cunostinta, umor, credinta, fapte bune, generozitate, pocainta. Pentru a va onora. Glossolalia este subiectul cel mai putin si cel mai gresit inteles in ortodoxie. Insa eu nu i-am facut publicitate, asa cum ar fi trebuit, ci doar am reactionat pe topicele dedicate. Persoanal, NU am deschis niciun topic pentru a dezbate glossolalia. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Repet, dacă zici că pe ortodocși nu trebuie să-i intereseze limbile penticostalilor, ce dorești de la noi?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De la tine as dori sa recunosti public ca nu esti ortodox.
Asta ar fi bine pentru sufletul tau. Oricum nu ai reusit sa amagesti pe nimeni ca ai fi ortodox. Decat, probabil, pe niste oameni simpli si nevinovati, pe care nu prea ii duce capul. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
mincions religios | gloupgloup | Generalitati | 46 | 04.02.2011 20:50:03 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
divortul "religios" | Corina_Mihaela | Nunta | 1 | 05.09.2007 10:28:13 |
extremismul religios | niceboyrom | Generalitati | 1 | 17.12.2006 13:20:57 |
|