![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Da s-a mintuit, nu stiai?
Multa lume il viseaza mintuit! Cum de ti-a scapat acest individ de pe lista ta de mintuiti? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca ai intentionat o gluma, dar sigur postarile tale sunt inepuizabila sursa de umor (sau de plans, dupa caz)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare este ceva la care voi , in familia voastra nu excelati?:)))) |
|
|||
|
|||
![]()
A avea prieteni nu inseamna linguseala....dar dintr-un motiv mai mult decat evident lumii , cred ca nu sesizati asta ! Dar va inteleg , azi aveti o zi proasta...citisem pe undeva....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca atribuiti un sens atat de superficial prieteniei este problema dvs. Dar si daca ii considerati intradevar prieteni, nu pot decat sa va apreciez... Eu nu pot face astfel de afirmatii, probabil din cauza "atitudinii mele amenintatoare" . Totusi... multumesc de intelegere!
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Poate ca nu am pus eu problema suficient de clar. Eu ma refer la fiecare om de pe pamantul asta care s-a nascut si a trait in lume timp de doua milenii incoace. Chiar daca apostolii au acoperit toata lumea timpului lor (desi si aici am retineri, dar mai studiem), intrebarea se pune asa: a ajuns oare credinta crestin-ortodoxa la absolut toti oamenii de dupa infiintarea Bisericii? Pentru ca, daca unul singur s-ar fi nascut predestinat la Iad din motivul neprezentei Bisericii celei adevarate in spatiul si timpul lui, atunci s-ar face o nedreptate. Ceea ce ar fi absurd, nu?
Una peste alta, cuvintele Lui Hristos raman adevarate si Botezul este o conditie fara de care nu se poate ajunge la Imparatia Cerurilor. E limpede. Deci, cum gasim solutia la ecuatia data?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvantul lui Dumnezeu este Lege. Pai, probabil, cum a ajuns la noi, asa a ajuns si la altii. Fiecare a inteles ce a vrut. Dumnezeu nu este nedrept, nu are cum sa fi "ratat" pe cineva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca stramosii stramosilor unui chinez au fost pagani si au ramas pagani chiar si dupa ce apostolii i-au vizitat, ce vina are omul respectiv care traieste in 2011 daca in satul lui sunt numai temple? El habar nu are de Hristos si nici nu a auzit de botez in viata lui. Ce sa mai pomenesc de preoti ortodocsi pe acolo... Gandeste-te.
|
||||
|
||||
![]()
"Câți, deci, fără lege, au păcătuit, fără lege vor și pieri; iar câți au păcătuit în lege, prin lege vor fi judecați. Fiindcă nu cei ce aud legea sunt drepți la Dumnezeu, ci cei ce împlinesc legea vor fi îndreptați. Căci, când păgânii care nu au lege, din fire fac ale legii, aceștia, neavând lege, își sunt loruși lege," (Romani, II, 12 -14)
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|