![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se refera la cei fuduli cu trairea lor "duhovniceasca", atat de plini de sine incat se considerau reperul ultim a tuturor celorlalte repere (inclusiv Sf. Scriptura a caror interpreti absoluti se considerau) dar care prin ideile si felul lor de a fi de fapt subminau tocmai valorile pe care le sustineau ca le practica si reprezinta. In rest, ne pricepem toti sa construim fraze frumoase, sa plasam strategic cuvinte si expresii care dau din coditza, dar fara adevar sunt pur si simplu patetice.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.07.2013 at 10:29:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Unul din cele mai bune raspunsuri la care ma pot astepta din partea dvs.
Fara ironie.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Dar daca Adevarul nu a intrat inca, atunci ce predicam pana la urma si ce primesti de fapt pana atunci, te-ai intrebat? Citat:
De exemplu: Citat:
Nu inteleg de ce avem o sectiune anume si nu e la ceva generic de genul "Secte si Culte" dar asta e partea a doua. Citat:
Sunt "buni" fiind doar "diferiti"? Atunci cum de nu fac parte din Una Biserica? Sau dupa tine fac parte desi sunt intr-un raport cel putin schismatic cu ea? Nu de alta, dar mesajul tau: Citat:
Sau poate ti-a scapat "porumbelul" si vroiai sa spui altceva.. Deci, pana la urma, ca sa nu "te intelegem gresit", care e pozitia ta?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.07.2013 at 10:44:57. |
|
||||
|
||||
![]()
Fac parte din "biserica universală"! Habar n-ai tu!
|
|||
|
|||
![]()
Dragos te rog nu mai comenta rautacios :) intrucat la randul tau ai facut exact ce au facut francezii (unii zic masonii)la Revolutia Franceza.
|
|
||||
|
||||
![]()
Adicătelea ce am făcut? Mi-am dezgropat și pângărit regii? L-am aruncat pe Dumnezeu la gunoi, proclamând că a murit?
Poți detalia te rog? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai schimbat icoana cu un steag.La avatarul tau ma refer si gestul in sine,daca stai sa te gandesti istoric,este incarcat cu o profunda semnificatie si generator de efecte ce se resimt pana in prezent.Vezi ca Alin,pe un topic,a observat o idee a lui Mihailc,foooarte interesanta.Eu zic ca ai fost bine intentionat dar stii care drum este pavat cu intentii bune,hehe :) Imi este dor de Dragos cel cu icoana aceea frumoasa,era mai putin zelot :) Nu te supara pe mine,sunt doar un carcotas.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aha, am înțeles.
Nu poci să le pun pe amândouă, dar promit că o să folosesc alternativ.
|
|||
|
|||
![]()
Hai Dragose, nu ii insulta pe ex-coreligionarii mei. "Biserica Universala" e aiureala aia de secta cu resedinta ca un hangar cu o cruce ostentativa si grosolana pe ea, aflata linga Fundeni, parca, daca nu ma insel.
|
|