![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar tot ocolesti subiectul: care sunt datele si dovezile exacte ale evolutionismului? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intra si o sa vezi cat de detaliate si exacte sunt relatarile. Daca stii randuielile ar trebui sa-ti dai seama ca sunt scrise de cine care stie. |
|
|||
|
|||
![]()
da stiu si eu, au descoperit dinozauri, bun, dar unde sunt datele istorice care spun ca din dinozauri am evoluat?sau din maimute? ca nu scrie pe oase.... si nici in adn... ce dovada e asta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vrei sa spui ca nu ai auzit de nicuna? Oricum am spus ceva mai devreme. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai tu ce crezi de fapt??? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am auzit de multe dar nu sunt dovezi istorice si date incontestabile.. tu nu stii cum a aparut evolutionismul?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar vorbeam despre istoria omenirii, unde totul se bazeaza pe date istorice. "simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate." - tu pe ce te bazezi cand spui ca are 10000 de ani? |
|
|||
|
|||
![]()
si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|