![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by topcat; 19.04.2010 at 12:00:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg la ce te referi... Nu merge nimeni in iad sau in rai exclusiv din cauza sau datorita cuiva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un alt exemplu sint copiii care ajung in iad din cauza parintilor care nu ii invata ceea ce trebuie. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru cine este ar fi interesat sa citeasca as avea o recomandare:cartea "Viata dupa viata" scrisa de Raymond Moody,doctor in filosofie,psihologie si medicina din Statele Unite.
Acesta a studiat in jur de 5000 de cazuri de moarte clinica.Dintre acestea reda o suta in cartea prezentata mai sus. In SUA ea este studiata de catre studentii la psihologie si teologie. Eu sunt in curs de lecturare,inca nu am terminat-o,dar pot sa va spun ca este cel putin interesanta. Stiu ca cei care nu cred in Dumnezeu,in primul rand in ei nu o fac,isi neaga propriul suflet.Ca sa incepi sa crezi in Dumnezeu,este necesar sa intelegi ca esti o particica de divinitate,de lumina,iar aceea este sufletul. Va dau linkul unde o puteti gasi: http://www.scribd.com/doc/17313100/R...ata-Dupa-Viata Lectura placuta! PS:Nu va obositi sa ma contraziceti,sa gasiti eu stiu ce argumente pro sau contra. Am postat aici doar pentru aceasta recomandare catre cei care ar fi eventual interesati,nu pentru o discutie despre spiritualitate versus ateism. O zi frumoasa sa aveti!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Sufletul dupa moarte este analizata din perspectiva crestina cartea lui Raymond Moody. (altminteri, citind doar moody, veti dobandi o viziune necrestina despre experientele dupa moarte, mai apropiata de cea a spiritistilor..) (Heaven, nu o lua personal) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iti multumesc pentru recomandare,voi citi cu interes cartea! PS:Voi posta si documentarul realizat cu autorul cartii pe care am prezentat-o: http://video.google.com/videoplay?do...9309648507350#
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 19.04.2010 at 19:30:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ai putea sa-mi raspunzi mai direct? :)
E drept Dzeu daca il baga in iad pe copilul care e invatat incorect de parinti (de exemplu, sa il huleasca pe cine-vrei-tu)? Ca sa generalizez: e corect ca decizia de a intra sau nu eu in iad sa fie influentata de anturaj? Sa nu fiu eu singur sa hotarasc unde vreau sa ajung? E vorba totusi de o vesnicie care se hotaraste acum... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu e drept orice hotarare ar lua, ne place sau nu ne place. Din pacate, parintii mananca agurida si fiilor li se strepezesc dintii. Chestiunea asta a hotararii personale unde vrea sa ajunga fiecare e, de fapt, o falsa problema si mai e si luciferica. Stii ca Hristos spune la un moment dat intr-o Evanghelie ca acela care vrea sa isi salveze sufletul il va pierde si viceversa... Nimeni nu poate hotari: eu ma duc in rai, daca nu are asupra lui ajutorul si harul dumnezeiesc, care se pogoara asupra cui doreste El, asa cum nimeni nu poate hotari: eu ma duc in iad, mai ales ca batalia se sfarseste numai o data cu viata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 215 | 04.03.2009 16:10:55 |
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 15:41:32 |
|