![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Nu l-am cunoscut. Potrivit medicului, accidentul vascular cerebral suferit de parinte in 2010 s-a soldat cu complicatii neurologice severe. Tocmai de aceea, imi mentin rezerva fata de acel interviu. Trage fiecare concluziile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei,uite ca eu l-am cunoscut,m-am invrednicit de binecuvantarile sfintiei sale in repetate randuri,precum si de scurte discutii cu acest mare parinte. Daca e s-o luam asa parintele are probleme inca din anii de lagar si munca silnica,atunci cand a fost batut crunt,si a suferit cu precadere lovituri la nivelul capului,fapt pentru care si vederea i-a fost afectata in mod iremediabil. Insa nicio clipa nu-l stiu sa fi fost nelucid,inclusiv pe patul de spital avea mintea extrem de limpede si clara! Si in niciun caz nu ar fi spus o "aberatie" atat de mare. Se stie foarte bine ca a fost lovit in cap de actualul patriarh!
Repet,nici patriarhul si nici mitropolitul (Olteniei) nu au venit la inmormantarea sfintiei sale! Dar stii vorba aia: ce se-aseamana se-aduna. Iar acestia nu s-au asemanat cu parintele Adrian! |
|
||||
|
||||
![]()
Se stie de catre cine? Cine-s persoanele acelea care ti-au spus tie personal CAND s-a intamplat incidentul si UNDE ? Zi-ne si noua. Suntem raspunzatori in fata lui Dumnezeu si a oamenilor pentru toate acuzele nefondate pe care le aducem. Patriarhul poate fi destituit daca coboara din demnitatea functiei. Daca ai dovezi, arata-le. Chiar vreau sa stiu cine sunt aceia care stiu si n-au luat masurile care se cuveneau. Cred deasemenea ca tu nu stii ce inseamna atac cerebral sever si care sunt consecintele.
Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 22:09:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Apropiatii parintelui,ucenicii sai,obstea manastirii... Daca nu-i crezi,treaba ta,nu esti obligata. Dar atata timp cat parintele o spune foarte clar cu vocea sa si noi il facem mincinos,nu stiu la care dintre parti sa fie problema. S-a intamplat la Antim pe cand parintele era acolo si Daniel nu era inca patriarh.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 22:21:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu exact,de unde sa stiu? Pana sa plece parintele de acolo si sa se retraga la Lainici... Eu stiu de mult lucrul acesta,insa credeam ca poate sunt "vorbe". Mare mi-a fost insa surpriza cand parintele,inainte de a se muta la Domnul,a povestit cu gura sa toate acestea. Deci eu nu am niciun dubiu! Daca tu ai... cauta si vei afla. Ma retrag din discutie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca incidentul acesta a avut loc, fiind de o gravitate atat de mare, parintele ajungand la spital, nu inteleg cum de s-a musamalizat, iar PF Daniel a ajuns Patriarh. Imi mentin unele rezerve. Ma retrag si eu de la discutii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca o ultima paranteza,parintele Adrian a fost foarte foarte smerit,nu cred ca ar fi intentionat niciodata sa se "razbune" pe Daniel. A preferat tacerea si rugaciunea.
Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 23:08:34. |
|
||||
|
||||
![]()
acea smerenie cred ca nu mai era prezenta atunci cand isi facea superiorii eretici, sau masoni.....
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|