Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2012, 21:53:02
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Te asigur ca in ciuda varste de aproape 99 de ani parintele era mai lucid ca multi,multi dintre noi. L-ai cunoscut macar?
Nu l-am cunoscut. Potrivit medicului, accidentul vascular cerebral suferit de parinte in 2010 s-a soldat cu complicatii neurologice severe. Tocmai de aceea, imi mentin rezerva fata de acel interviu. Trage fiecare concluziile.
Vechi 08.02.2012, 22:01:55
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Ei,uite ca eu l-am cunoscut,m-am invrednicit de binecuvantarile sfintiei sale in repetate randuri,precum si de scurte discutii cu acest mare parinte. Daca e s-o luam asa parintele are probleme inca din anii de lagar si munca silnica,atunci cand a fost batut crunt,si a suferit cu precadere lovituri la nivelul capului,fapt pentru care si vederea i-a fost afectata in mod iremediabil. Insa nicio clipa nu-l stiu sa fi fost nelucid,inclusiv pe patul de spital avea mintea extrem de limpede si clara! Si in niciun caz nu ar fi spus o "aberatie" atat de mare. Se stie foarte bine ca a fost lovit in cap de actualul patriarh!

Repet,nici patriarhul si nici mitropolitul (Olteniei) nu au venit la inmormantarea sfintiei sale! Dar stii vorba aia: ce se-aseamana se-aduna. Iar acestia nu s-au asemanat cu parintele Adrian!
Vechi 08.02.2012, 22:06:00
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Se stie foarte bine ca a fost lovit in cap de actualul patriarh!
Se stie de catre cine? Cine-s persoanele acelea care ti-au spus tie personal CAND s-a intamplat incidentul si UNDE ? Zi-ne si noua. Suntem raspunzatori in fata lui Dumnezeu si a oamenilor pentru toate acuzele nefondate pe care le aducem. Patriarhul poate fi destituit daca coboara din demnitatea functiei. Daca ai dovezi, arata-le. Chiar vreau sa stiu cine sunt aceia care stiu si n-au luat masurile care se cuveneau. Cred deasemenea ca tu nu stii ce inseamna atac cerebral sever si care sunt consecintele.

Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 22:09:43.
Vechi 08.02.2012, 22:09:49
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Apropiatii parintelui,ucenicii sai,obstea manastirii... Daca nu-i crezi,treaba ta,nu esti obligata. Dar atata timp cat parintele o spune foarte clar cu vocea sa si noi il facem mincinos,nu stiu la care dintre parti sa fie problema. S-a intamplat la Antim pe cand parintele era acolo si Daniel nu era inca patriarh.
Vechi 08.02.2012, 22:13:23
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Apropiatii parintelui,ucenicii sai,obstea manastirii... Daca nu-i crezi,treaba ta,nu esti obligata. Dar atata timp cat parintele o spune foarte clar cu vocea sa si noi il facem mincinos,nu stiu la care dintre parti sa fie problema. S-a intamplat la Antim pe cand parintele era acolo si Daniel nu era inca patriarh.
Nu l-am facut mincinos, am spus ca parintele era bolnav. De ce n-a povestit niciodata parintele intr-un interviu acel eveniment inainte de a fi suferit acel accident vascular? si cand s-ar fi intamplat la Antim?

Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 22:21:03.
Vechi 08.02.2012, 22:19:59
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Nu stiu exact,de unde sa stiu? Pana sa plece parintele de acolo si sa se retraga la Lainici... Eu stiu de mult lucrul acesta,insa credeam ca poate sunt "vorbe". Mare mi-a fost insa surpriza cand parintele,inainte de a se muta la Domnul,a povestit cu gura sa toate acestea. Deci eu nu am niciun dubiu! Daca tu ai... cauta si vei afla. Ma retrag din discutie.
Vechi 08.02.2012, 22:30:47
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Daca incidentul acesta a avut loc, fiind de o gravitate atat de mare, parintele ajungand la spital, nu inteleg cum de s-a musamalizat, iar PF Daniel a ajuns Patriarh. Imi mentin unele rezerve. Ma retrag si eu de la discutii.
Vechi 08.02.2012, 22:47:29
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Ca o ultima paranteza,parintele Adrian a fost foarte foarte smerit,nu cred ca ar fi intentionat niciodata sa se "razbune" pe Daniel. A preferat tacerea si rugaciunea.

Doamne-ajuta!
Vechi 08.02.2012, 23:05:11
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ca o ultima paranteza,parintele Adrian a fost foarte foarte smerit,nu cred ca ar fi intentionat niciodata sa se "razbune" pe Daniel. A preferat tacerea si rugaciunea.

Doamne-ajuta!
N-ar fi trebuit nici dansul sa-si faca superiorul ierarhic "eretic" de fata cu credinciosii, in mod public, ci trebuia atentionat in privat, iar daca PF Daniel s-a comportat intr-un mod agresiv, Sfantul Siond trebuie sa dea o explicatie publica pentru nominalizarea sa, doar in statut exista anumite conditii si punctul lor de vedere asupra incidentului.

Doamne ajuta!

Last edited by ioanna; 08.02.2012 at 23:08:34.
Vechi 08.02.2012, 23:13:36
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:

Doamne-ajuta!
acea smerenie cred ca nu mai era prezenta atunci cand isi facea superiorii eretici, sau masoni.....

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 15:08:55
Ceva frumos..."invata" ioana30 Generalitati 1 29.11.2010 17:23:12
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? lourdes19 Generalitati 2 19.10.2010 12:06:29
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 20:31:10