![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
si ca idee asa va invata pe voi acolo? Ca Patriarhul te mantuie si ca daca esti in BOR nu te mantui ?
|
|
|||
|
|||
![]()
RAcolare? Interesanta alegere de cuvinte pe topicul acesta. Fiercare vorbeste din plinatatea inimii, sau din propria experienta.
Cred ca adminul ar trebui sa puna lacat pe acest topic. Nu mai aduce nimic nou. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Decat sa se puna lacat, mai bine iesi tu de pe topic. Sau tu vrei "sa moara si capra vecinului"? :D |
|
|||
|
|||
![]()
Mirene taci din gura ca poluezi aerul cu elucubratiile tale.Am cerut simplu dovada si apoi mai vorbim,nu ne mai imbarliga tu ca suntem noi nu stiu cine,da?Unde e DOVADA?Asa a spus si Ceausescu si tot l-au impuscat agenturile straine ca pe un caine.Normal ca atac B.O.R. ca din cauza ereziei ei eu trebuie sa plec din ea,mi-a facut numai rau cu ecumenismul ei cu tot...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt.Mirean si Marius
Cum puteti sa va certati pe un site ortodox? Cand incepem sa ne contrazicem in felul cum faceti voi ,diavolul isi face voia din plin.Ma intreb daca va spovediti. Marius ,deocamdata BOR nu a inceput prigoana fatis ,chiar daca semne mai sunt ,inca se tine Liturghia ,asa ca sa nu anticipam. Iar Mirean ,de ce o tii cu BOR ,las-o mai moale ,deocamdata suntem ai BOR si sa dea Dumnezeu sa fie macar asa ,dar daca se trece fatis la ecumenism ,nu am de ce sa mai tin de BOR.Uite ce scrie sf.N.Velimirovici si sper sa nu ma contrazici: "Pentru Biserică, Dumnezeu totdeauna e pe primul loc, iar omul, lumea, totdeauna pe locul doi. Trebuie să ascultăm de oameni cât timp nu sunt împotriva lui Dumnezeu si a poruncilor Lui. Dar când oamenii se ridică împotriva lui Dumnezeu si a poruncilor dumnezeiesti, Biserica trebuie să se împotrivească. Dacă ea nu procedează astfel, ce Biserică mai e si asta? Oare reprezentantii Bisericii, dacă nu procedează astfel, oare mai sunt ei reprezentantii apostolicesti ai Bisericii? A se îndreptăti în acest caz cu asa-zisa iconomie bisericească înseamnă nu altceva decât a-L trăda în ascuns pe Dumnezeu si Biserica Sa. O astfel de iconomie este pur si simplu o trădare a Bisericii lui Hristos." Si eu sunt de acord cu inchiderea topicului ,macar nu mai pacatuim si ne smintim. |
|
|||
|
|||
![]()
Ecumenismul e pur distructiv.B.O.R. incalca canoane si face rugaciuni comune cu ereticii,spuns ca sunt "fratii" nostri,biserica "sora",iar papa spune ca biserica catolica e cea adevarata.De aceea ma supar,ca se ia apararea ereticilor.Daca noi nu stam fermi pe pozitii si facem compromisuri,nu ii vom ajuta pe ereticii,ci ii vom lasa sa se complaca in erezii,erezii in care cadem si noi.De aceea trebui oprit ecumenismul.Vreme de atatia ani s-au vazut roadele lui.Dar spuneti asta masonilor ce s-au infiltrat in B.O.R.Asa ca Mirean nu mai face pe agentul masonilor,asta esti tu,deoarece devii eretic.Tu si cei ca tine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La mine in oras nu am auzit de asa ceva ,eu locuiesc intr-o resedinta de judet. |
|
|||
|
|||
![]()
Ehe,ar fi bine sa protesteze lumea in strada,dar nu si la noi...daca nu ar fi fost agenturile straine si teroristii,nici la asa zisa revolutie n-ar fi iesit nimeni in strada.Fiindca n-a fost o revolutie ci o lovitura de stat militara.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mergi in pace cu "ai tai" si ne lasa, atunci, pe noi in pace! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodoxia si ecumenismul | Eugen7 | Dogmatica | 234 | 02.02.2017 23:49:09 |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Ortodoxia și ecumenismul monoteist | doctor_faustus | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 04.10.2010 22:48:14 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|