![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Petru...se pare prea tziu
|
|
|||
|
|||
![]()
Sf Ap. Petru
Da, ce să mai zic eu de întârziere. Concursul ăsta și de dexteritate pare-mi-se! Aviz melcilor informatici ca mine!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 17.10.2011 at 21:15:28. |
|
||||
|
||||
![]()
o intrebare simpla: identificati pilda biblica din aceasta fresca si spuneti morala ei.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mai elegant: Prin această pildă, Domnul subliniază importanța fiecărui amănunt al credinței și avertizează pe cei care nu iau în serios TOATE valorile spirituale care ne-au fost dăruite în vederea pregătirii noastre pentru ”întâmpinarea Mirelui”! Last edited by ovidiu b.; 17.10.2011 at 21:17:12. |
|
||||
|
||||
![]()
pilda celor 10 fecioare.
morala:ingrijiti-va de suflet cata vreme mai este timp, cata vreme avem parte si de Liturghie, si de sfintele taine. Caci atunci cand vom trece dincolo, orice grija ptr suflet va fi zadarnica.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ai cuvantul:)
|
|||
|
|||
![]()
Care sunt conditiile mantuirii? sustineti cu versete din biblie
|
|
||||
|
||||
![]()
Ovidiu.b, tu ai raspuns primul, deci ai cuvantul in continuare :)
p.s treaca de la mine "candele" in loc de fecioare. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai e o variantă, care pe foarte scurt sună cam așa: candela (ortodoxia) e foarte frumoasă dar fără ulei (harul manifestat prin iubire) e total ineficientă!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|