![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu credinta si nadejea in Dumnezeu veti invinge boala.Sa stii ca si eu am facut apel la rugaciune pt o colega a fetitei mele care a fost accidenta grav pe trecerea de pietoni si era in stare f grava,medicii nu-i mai dadeau nicio sansa,iar acum a inceput iar scoala.Chiar daca unii tac si nu scriu nimic pe acest forum stiu ca ei se roaga in taina,si multi au puterea rugaciunii si noi toti vom fi cu gandul la voi si va vom pomenii la rugaciune.Domnul sa va intaresca.AMIN
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce s-o mai lungim? Ia-ti, femeie, barbatul acasa, daca vrei sa-l mai ai! Convinge-l sa lupte cu boala. Cu banii pe care-i dai la doctori du-te la icoane facatoare de minuni. Mie mi-a fost de mare ajutor icoana de la Manastirea Glavacioc, judetul Arges. Acolo am stat cam o ora, timp in care la un moment dat am simtit mai intai o reactie de respingere. Apoi i-am promis Maicii Domnului ca voi fi credincioasa. La un moment dat am simtit o putere care mi-a invaluit tot corpul. Apoi, intalnindu-l pe parintele Gabriel Nicu (www.parintelenicugabriel.ro), am urmat pe cat am putut indemnurile Sfintiei sale si ii multumesc lui Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare si parintelui pentru ajutorul primit. Sfantul Nectarie este un mare facator de minuni si ar fi bine sa-i ceara zilnic ajutorul. Pe un topic despre terapii naturiste de la Generalitati, exista mai multe articole scrise de persoane diferite in care se scrie ca celulele cancerigene trebuie ,,infometate'' printr-o dieta corespunzatoare. Deci, fara prajeli, fara carne, fara zahar, fara sucuri din comert. Daca este un luptator, va intelege, si va lupta el insusi. Sa bea sucuri naturale preparate din morcov, sfecla rosie, telina in care adauga pentru aroma usturoi sau lamaie. Cand vine sezonul afinelor sa consume din belsug afine, caci sunt anticancerigene. Sa-si prepare grau incolit. In prima zi, apa in care graul este inmuiat se schimba din opt in opt ore pentru a nu fermanta, iar in urmatoarele zile, se schimba apa din opt in opt ore. Avertisment. In cazul tratamentelor naturiste, nu trebuie sa ne inspaimante senzatia de durere sau de disconfort care se produce atunci cand celulele cancerigene mor. Tratamentul naturist trebuie urmat cu stoicism timp de 6-8 luni cu incredere mare in Dumnezeu. Sa auzim de bine. Doamne ajuta Last edited by antoniap; 23.05.2010 at 07:41:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu poate face orice inclusiv sa invie morti, deci credinta curata si rabdare, stiu ca e greu ca si eu am niste prob de sanatate.
O sa reusiti prin credinta, nu intrati in panica, Sfantul Nectarie face minuni, mergeti dvs la manastirea Radu Voda (bucuresti) daca sotul nu poate. |
|
||||
|
||||
![]()
S-a facut apel la rugaciune pt Parintele Iustin.Era o rugaciune dupa Paraclisul MD f folositoare.Incerca si fa-o si tu cu alti crestini la o ora potrivita.Eu voi participa la rugaciune cu tine.
Credem cu toata convingerea in cuvintele Mantuitorului redate de Sfantul Apostol si Evanghelist Matei in cap. 18: Daca doi dintre voi se vor invoi pe pamant in privinta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de la Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor (Matei 18, 19–20). Pentru aceea sa ne invoim si noi sa facem o mica rugaciune cu totii pentru sanatatea sufleteasca si trupeasca a Parintelui nostru Justin. Sa ne intalnim cu totii in rugaciune, indiferent de locul unde ne aflam si sa cerem mila lui Dumnezeu. Intalnirea aceasta, in duh, ne-am gandit sa o facem in fiecare zi la ora 2100(ora Bucurestiului), citind primul Paraclis al Maicii Domnului, iar la sfarsit sa adaugam si rugaciunea de intelegere de mai jos: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Tu ai spus cu preacinstitele Tale buze: Daca doi dintre voi se vor invoi pe pamant in privinta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschimbate sunt cuvintele Tale, Doamne, fara de margini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit. Pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor Sfintilor, Bunule, nu trece cu vederea rugaciunile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pentru Parintele Justin, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, mantuire si indelungare de zile. Iar cine vrea sa mai adauge si alte rugaciuni sa nu pregete. Fiecare sa se roage dupa puterea si dragostea sa, si dupa timpul ce-l are la dispozitie: unul 5 minute, altul 15, altul o ora, iar altul chiar si un minut. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
draga gabriela Pe langa medicamente si regim, sa nu uiti de Liturghie si incearca acatistul la icoana Maicii Domnului Pantanassa - vindecatoare de cancer . Aici ai un link catre acatistul la icoana Maicii Domnului Pantanassa vindecatoare de cancer de la manastirea Vatoped de la Muntele Athos. in format scris http://www.crestinortodox.ro/acatist...area-de-cancer iar aici un link catre acatistul in format audio de unde poti sa il descarci http://www.maicadomnului.ro/acatistu...sa_l40_p0.html si sa-l pui sa mearga in camera bolnavului asa incet. Dumnezeu sfantul si Maica Domnului si Sf. Nectarie si toti ceilalti abia asteapta sa ne punem toata increderea in ei! Oricare ar fi voia lui Dumnezeu (fie e o incercare de lunga durata, fie un test pentru ca sa va concentrati toata familia atentia spre cele ale lui Dumnezeu, fie o consecinta a vreunui pacat, fie altceva), tineti legatura stransa cu un duhovnic care sa-l impartaseasca zic eu, des cu Trupul si Sangele lui Hristos ca asta nimiceste iadul intreg darmite niste amarate de celule cancerigene. Dumnezeu sfantul sa va ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Am preluat de pe alt topic postarea userului Cherub, dedicata altei persoane:
Dr. Tullio Simoncini trateaza cancerul cu un tratament pe baza de bicarbonat de sodiu "Astfel, Simoncini a gasit ceva mult, mult mai simplu – bicarbonatul de sodiu. DA, ingredientul principal din praful de copt. Atentie! Nu este exact acelasi lucru ca si praful de copt care are si alti aditivi. El a folosit aceasta substanta pentru ca este un distrugator puternic al fungiilor si spre deosebire de medicamentele antifungale, Candida nu se poate adapta la bicarbonatul de sodiu. Pacientului i se da bicarbonat de sodiu pe cale orala dar si intern cu ajutorul unui endoscop de exemplu, un tub lung si subtire care in general se foloseste la vizionarea corpului pe interior fara a folosi bisturiu. Aceasta ajuta la plasarea bicarbonatului de sodiu direct pe cancer, adica direct pe fungi.. Egiptenii din antichitate stiau despre proprietatile vindecatoare ale substantelor anti-fungale iar carti indiene de acum 1000 de ani recomanda pentru tratarea cancerului, substante puternic alcaline.[...] In 1983, Simoncini a tratat un barbat Italian, Gennaro Sangermano, caruia i s-au mai dat doar 6 sau 7 luni de viata din cauza unui cancer de plamani. Dupa cateva luni de tratament cu bicarbonat de sodiu, el s-a reintors la o stare de sanatate buna iar cancerul a disparut. Acum, dupa 26 de ani el inca este in viata si cu o sanatate buna. Simoncini incepuse sa aibe mai multe reusite cu aceasta metoda si si-a prezentat cercetarile si rezultatele la Departamentul Italian de Sanatate, sperand ca acesta va aproba trecerea la teste stiintifice pentru demonstrarea eficientei acestei metode de tratament. Dar din pacate el a inceput sa descopere adevarata scara la care se ridica manipularea si deceptia din domeniul medical. Autoritatile, nu numai ca au ignorat documetatia prezentata de Simoncini, ba mai mult, el a fost exclus din registrul medicilor din Italia din cauza ca a recomandat metode de tratament care nu au fost aprobate. DA, asa am spus – metode de tratament care nu au fost aprobate. [...] Tullio Simioncini, din fericire, nu este o persoana care sa dea asa usor batuta, si a continuat se raspandeasca informatii despre lucrarile si descoperirile sale pe internet si in prezentari publice. Am auzit de el de la Mike Lambert de la clinica Shen unde Simoncini a vorbit in timp ce eram in deplasare in Statele Unite. Stiu ca el are succese remarcabile la reducerea drastica sau chiar inlaturarea unor forme avansate de cancer prin folosirea bicarbonatului de sodiu. Aceasta dureaza cateva luni in unele cazuri, dar in altele, ca de exemplu cancerul de san, avand in vedere accesul usor la tumoare, aceasta dispare in cateva zile. [...] Oamenii deasemenea se trateaza singuri sub indrumarile dr-lui. Simoncini si la sfarsitul acestui articol sunt niste linkuri la niste videouri cu oameni care vorbesc despre experienta lor cu cancerul si tratarea acestuia prin metoda Simoncini. Conform unui articol despre cercetarile a doi oameni de stiinta englezi, profesorul Gerry Potter de la Grupul de Descoperire a Curei pentru Cancer si profesorul Dan Burke, am scris in articolul din luna aprilie faptul ca boala cancer este de fapt o ciuperca." http://eufrosin.wordpress.com/2010/0...in-camara-dvs/ http://www.curenaturalicancro.com/ Incercati, d-na Stasylena, daca s-ar putea, sa luati legatura cu acest doctor italian, Tullio Simoncini, prin intermediul website-ului dansului (http://www.curenaturalicancro.com/contact.html). Explicati-i despre afectiunea sotului etc, si intrebati-l daca o sa fie de acord sa incerce sa-l trateze in vreun fel, cu tratamentul descoperit de dansul (pe baza de bicarbonat de sodiu, explicat in detaliu intr-un articol al carui link l-am postat aici deasupra, din care am postat si cateva extrase/fragmente mai relevante) etc. Dar, bineinteles, pe primul plan ramane rugaciunea staruitoare si asidua (pentru vindecarea sotului) catre Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sf. Nectarie, Sf. Pantelimon si alti Sfinti... Platiti pomelnice si acatiste pe la bis. si man. pt. insanatosirea sotului. Faceti/participati la slujbe de masluri, aduceti-i ulei sfintit de la masluri si din candela care arde deasupra raclei cu moastele Sf. Nectarie (la bis. Radu Voda, din Bucuresti) si ungeti-i, in forma de Cruce, locul afectat de cancer - piciorul, in cazul dat. Duceti sotul la bis. (ori aduceti un preot acasa, daca sotul nu se poate deplasa) la/pt. spovedit si impartasit - este f. important. '...iar Parintele Gavril imi zice: "Este un om care s-a vindecat aici, la noi, de o boala incurabila. Cum? Cu Sfantul Maslu si cu leacul de care ti-am zis. Dar cu leacurile este asa: au efect doar impreuna cu Sfantul Maslu".' http://www.formula-as.ro/2010/903/sp...thonitul-12056 Last edited by antoniap; 25.05.2010 at 09:59:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit pe fisa medicala de la Iasi, diagnosticul pus de medicii din Iasi. Situatia e destul de grava doar o minune il poate salva. Situatia sta in felul urmator:
metastaze multiple fara punct de plecare stabilit metastaze hepatice metastaze pulmonare anemie secundara de gradul 1 casexie insuficienta hepatica icter
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri. http://ioanagabi.weblog.ro/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa bea suc de sfecla rosie si din alte legume pentru anemie. Sa inghita cate un bob de tamaie alba (naturala) pentru plamani. In miez de paine. Ceaiul format din rostopasca, galbenele coada soricelului si urzica. Argila, intern si cataplasme. Aloe, intern - chiar si frunzele de aloe sunt bune. Cea mai mare minune este sa credem ca se pot face minuni. Merita incercat si plasturele cu produse apicole despre care am scris. Rugaciuni la sfantul Nectarie sau la alti sfinti facatori de minuni la care aveti evlavie. Cereti sfat si parintelui Calistrat de la Manastirea Vladiceni, de langa Iasi. Merg crestini din multe parti si-i solicita ajutorul. Dumnezeu sa-l ajute sa lupte cu aceasta boala. Dumnezeu sa te intareasca pentru a-i putea transmite incredere in Dumnezeu si in minunile Sale. Sa ai curaj, Gabriela draga. Tot ce te intereseaza acum este sa-l determini sa lupte cu boala. Daca Dumnezeu va hotari altfel, ne vom supune voii Lui. Dar acum e important sa nu pierdeti increderea ca poate avea o sansa. Retineti: Nu toti mor atunci cand trec prin astfel de incercari. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu si Maicuta Sa sa va miluiasca si sa va ajute. Cati ani are sotul tau?
Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
Suntem foarte tineri , dar boala nu tine cont de varsta. Sotul are 34 de ani iar eu am 28 de ani. Suntem casatoriti de abia doi ani. Desi trecem prin niste incercari foarte grele mi-am hotarat sa imi pun toata nadejdea in Dumnezeu pentru ca asa cum s-a mai spus minuni exista la orice pas. Si faptul ca scrieti si sunteti alaturi printr-o vorba buna imi da curaj, ma intareste.
Aduceti-va aminte de mai-marii vostri, care v-au grait voua cuvantul lui Dumnezeu; priviti cu luare aminte cum si-au incheiat viata si urmati-le credinta… Nu va lasati furati de invațaturile straine cele de multe feluri. http://ioanagabi.weblog.ro/ |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel la rugaciune | silvia55 | Umanitare | 3 | 27.01.2012 00:02:51 |
apel pt rugaciune | jonzy30 | Generalitati | 3 | 24.01.2011 18:40:06 |
Apel de rugaciune | sunsray | Generalitati | 4 | 01.07.2010 16:34:38 |
Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 16:56:43 |
apel la rugaciune | c.ovi | Umanitare | 2 | 04.06.2007 19:28:05 |