![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
De acord!!
![]() Doamne ajuta tuturor!
|
|||
|
|||
![]()
Bine acum se pare ca dl Basescu nu mai colaboreaza cu dl Aliodor Manolea.
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu-i mai face trebuinta, si, chiar nu este de mirare...
|
|||
|
|||
![]()
De atata ,,suspans"am ajuns cu mici probleme cardiace.Circa 20 de ani de orbecait dupa ,,luminita de la capatul tunelului"m-au umplut de cucuie.Sper ca ruga ta sa fie auzita.M-as ruga si eu pt un conducator dar la Revolutie am spus.,imposibil ca de acum sa nu avem un conducator de exceptie".Gandindu-ma la aceste vorbe>mai bine tac chitic :) Bye
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vai ce bine ne mergea atunci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iată, casa voastră vi se lasă pustie. se cam potriveste si asta
|
|||
|
|||
![]()
Sincer,avem conducator intelept,carismatic,iubitor de bine..dar numai pentru el ,familie si 'camarila"..:))A fost recent votat a doua oara deci are sprijinul tarii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pacat ca n-ai inteles ca acest conducator nu are putere deplina,priveste si ceva mai jos la celelalte functii si in loc sa citim o pagina hai sa citim cartea intreaga,ce a facut bun si ce a facut rau.Personal,doar pentru cat s-a implicat in lupta anti-mita,subiect tabu pt.marea majoritate si merita ceva respect.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
a doua romanie....MOARTA.terifiant | iulyaan | Generalitati | 117 | 28.02.2011 16:46:24 |
Dulcea Romanie | Anca-Miha | Generalitati | 92 | 07.03.2009 23:34:21 |
|