![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1 Corinteni 9,5 N-avem, oare, dreptul să purtăm cu noi o femeie soră, ca și ceilalți apostoli, ca și frații Domnului, ca și Chefa? (Chefa este alt nume al lui Petru, inseamna piatra in aramaica)
|
|||
|
|||
![]()
Sigur era vorba de sotie? Daca da de ce sintagma "femeie-sora"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Din context, se vede ca vorbeste despre castaorie. Este vorba despre ceea ce sfantul Pavel spune ca ar fi putut foarte bine sa faca dar nu face pentru ca a ales el o cale mai grea.
Din cate stiu si cu sfantul Pavel mai veneau femei care il ajutau, dar nu s-a casatorit cu nici una. "1 Corinteni, Capitolul 9 1. Oare nu sunt eu liber? Nu sunt eu apostol? N-am văzut eu pe Iisus Domnul nostru? Nu sunteți voi lucrul meu întru Domnul? (...) 4. N-avem, oare, dreptul, să mâncăm și să bem? 5. N-avem, oare, dreptul să purtăm cu noi o femeie soră, ca și ceilalți apostoli, ca și frații Domnului, ca și Chefa? 6. Sau numai eu și Barnaba nu avem dreptul de a nu lucra? 7. Cine slujește vreodată, în oaste, cu solda lui? Cine sădește vie și nu mănâncă din roada ei? Sau cine paște o turmă și nu mănâncă din laptele turmei? 8. Nu în felul oamenilor spun eu acestea. Nu spune, oare, și legea acestea? 9. Căci în Legea lui Moise este scris: "Să nu legi gura boului care treieră". Oare de boi se îngrijește Dumnezeu?"
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Logodna | Valitza | Nunta | 35 | 31.03.2014 22:21:21 |
logodna | yulik_4_u | Nunta | 22 | 27.12.2008 02:15:20 |
Casatorie sau Logodna | pisi | Generalitati | 0 | 24.09.2008 17:36:49 |
Logodna | misherban | Nunta | 23 | 15.02.2008 12:51:36 |
Logodna | amadeus2 | Nunta | 26 | 06.06.2007 11:39:31 |
|