![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai evolutionismul vorbeste despre: - Un dumnezeu care invata din incercare si eroare - Un dumnezeu care nu creeaza perfect - Un dumnezeu care nu creaza nemuritor - etc In timp ce noi, crestinii, credem ca: - Dumnezeu a creat perfect, lumea actuala nu este decat o lume decazuta fata de lumea creata initial, decazuta din cauza pacatului - Dumnezeu nu ne-a creat muritori: "printr-un singur om a intrat pacatul in lume si prin pacat moartea" - samd Sunt ff multe incompatibilitati, aici am mentionat doar cateva. Dar cea mai mare problema este asta: ca evolutionismul aduce cu sine o conceptie despre lume, viata si mantuire care pur si simplu nu este compatibila cu crestinismul. Cei ce vor sa inghesuie evolutionismul in crestinism ar trebui sa se intrebe mai intai daca chiar au o credinta intr-un Dumnezeu perfect si atotputernic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Apropo, marti va avea loc o dezbatere, la care am avut placerea sa fiu invitat (www.darwindebate.ro)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai nu o mai spune, pentru ca nu e adevarat. Crestinismul, sau cel putin Biblia pretinde o vechime a Pamantului de 6000 de ani, pe cand evolutionismul nu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aha ce? Parca am mai discutat o data despre cum lucreaza stiinta, si e departe de nestiinta sau de ignoranta. Si te rog, ca sa nu mai am ocazia sa fiu ambiguu, atunci cand scrii despre o "mana" care a ghidat procesul evolutiv, la cine te referi, mai exact? Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
aha, ai zis ca nu se stie cum = nestiinta, dar ignori un raspuns dat de catre altcineva = ignoranta.
(si te rog, sa nu-mi mai raspunzi inca o data, cu acelasi lucru, ca stiu, nu-i nevoie sa repeti, doar ti-am zis ce aha...) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pot fi cateva mii de ani de la izgonirea lui Adam din Rai, dar de la prima "zi" a Facerii nu stim cat este. Poate ca 13 virgula ceva miliarde de ani, asta nu contrazice cu nimic pimele doua capitole ale Genezei. Stii, ideea asta cu vechimea Pamantului de 6000 de ani seamana cu aia ca evolutionismul sustine provenienta din maimuta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti asa de sigur ca nu exista nici o dovada? De unde stii? Ai cautat informatii obiective in acest domeniu? Eu am cautat. Ce am aflat? Ca exista mult mai mult decat o singura dovada. Depozitele muzeelor de profil si ale paleontologilor sunt ticsite cu milioane fosile care reprezinta tot atatea doveti pro evolutie. Kent Hovind a fost criticat pana si de creationisti. Si de cei care cred ca pamantul este tanar si de cei care il cred mai vechi de 7000 de ani. Acestia declarand ca multe dintre argumentele lui sunt invalide. Cat despre condamnarea lui ... unde vezi tu inscenarea? A fost arestat pentru evaziune fiscala. A mintit in ce priveste afacerile si proprietatile lui, pentru a ocoli fiscul si a nu plati impozitele datorate. Nu stii ca Fiscul este una dintre cele mai de temut institutii din America? Iar daca ai calcat pe bec, nu te iarta, indiferent cine ai fi? Si pana la urma ce exemplu de gandire ne dai tu? Pe unul care isi spune "ministru al lui Dumnezeu"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.faptul ca multi cred ca nu sunt dovezi exista din cauza ca multi au auzit si spun dupa ureche.eu unul am absolvit biologia si studiez acum biodiversitatea la master, vad dovezi zilnic.si multi profesori de liceu nu au citit indeajuns etc... 3.nu confunda ateismul cu evolutionismul. din ce spui tu reiese ca cei care cred in evolutionism sunt atei. 4.nu iti baza convingerile doar de pe urma unor filme. Evolutionismul NU E O CREDINTA!! Sunt fapte demonstrabile si demonstrate(unele)- STIINTA, nu inteleg de ce le bagi in aceeasi oala cu credintele. Cred ca inainte de a crede toate prostioarele difuzate de media, cum ar fi filme sau documentare manipulante, mai bine ai citi niste carti interesante...cum ar fi Mainuta goala de D. Morris, Peloebiologia de pr. Cojocaru sau Origini si apoi sa vii.Biblia ai citit-o dar Origini nici macar nu ai deschis-o banuiesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S'acum fiecare cu "Biblia" lui, chiar daca'i zice originix, paleovrajeala sau cimpa-zeu' nu stiu cum...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|