![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raul consta in "obligatia" de a face asa ceva. Multi pot renunta la slujbele bisericesti de peste saptamana sau alte lucrari de folos pentru a'si administra paginile. Cine poate, foarte bine, cine nu, nu.
|
|||
|
|||
![]()
Exista si maici si calugari care au blog: Maica Siluana, un monah Laurentiu parca..., preotul Danion Vasile etc.
Si m-am mirat f.mult la monahi, dar uite asa poate lumea sa puna intrebari si sa afle. Desi monahii dau sfaturi mai aspre decat preotii... Si multe biserici au pagini de internet. Schitul Darvari a avut chiar si forum. S-a inchis (temporar se spune). Eu gasesc pozitiv acest lucru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, este un lucru bun, atata timp cat nu sunt fortati a face aceasta si cei care nu se simt facuti pentru aceasta lume virtuala.
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CELIBATUL preotilor catolici | Sfanta Ichizitie | Biserica Romano-Catolica | 13 | 19.10.2012 20:21:06 |
Cor, strana, cantarile preotilor | sophia | Muzica Bisericeasca | 17 | 13.08.2009 21:37:05 |
Sindicat al preotilor din BOR? | PadreCory | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 24.06.2008 22:27:29 |
Salarului preotilor saraci | Indraznetul | Generalitati | 13 | 04.02.2008 20:55:48 |
|