![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceaiul de tei nu provoaca impotenta, ci este un bun calmant(printre multe alte beneficii). N-ai nimerit-o de data asta:)) (crede-ma ce spun, lucrez in domeniul farmaceutic:P)
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragul meu, ce pot eu sa-ti spun este ca diavolul nu vrea sa intrii in Biserica pentru ca stie ca astfel te vei mantui...Du-te la Biserica! Lasa-l sa te atace dar nu il mai lua in seama, ignora gandurile de la el, asculta cantarile bisericesti si Sfanta Liturghie. Concentreaza-te la ce zice preotul..Dumnezeu ii iubeste mult pe cei pacatosi si doreste sa ii ajute sa se manuiasca, dar fa si tu putin efort si stai la Biserica...si acasa roaga-te, citeste Biblia...Uite Dumnica asta mergi la Biserica si stai cat de mult poti, data viitoare incearca sa mai rezisti 30 de minute si tot asa...Du-te la duhovnic si spovedeste-te...si roaga-te cu sufletul si sa Ii ceri iertare lui Dumnezeu din tot sufletul...daca iti vine sa plangi pentru ce ai facut plangi! De cazut o sa mai cazi probabil la inceput...dar ridica-te! Ori de cate ori ai sa cazi, sa te ridici si sa te rogi si sa-ti ceri iertare in fata lui Dumnezeu...pentru ca El vde cat de mult te streduiesti si te cunoaste mai bine ca tine..stie sufletul tau stie gandurile tale stie absolut tot despre tine...e mereu langa tine si vede cand te straduiesti...e mereu langa noi toti chiar daca cateodata nu-L vedem din cauza pacatelor...sa stii ca El este mereu alaturi de noi si ne iubeste foarte mult...Mai mult decat ne iubim noi pe noi insine... Nu-ti pierde increderea in El pentru ca Dumnezeu sigur te va ajuta daca te caiesti sincer si-ti pare rau...
Maica Domnului si Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceasta greutate din viata ta! Daca nu ai Biblie acasa ( inca ) sa-ti cumperi... http://www.bibliaortodoxa.ro/ Aici ai Biblia Ortodoxa Online... http://www.sfaturiortodoxe.ro/masturbare.htm => citeste asta..
Faca-se voia Ta! Last edited by Simona-Marilena; 13.11.2009 at 10:21:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi nu ma pricep deloc sa dau sfaturi, eu as merge mai degraba la un preot care se ocupa de exorcisme, pentru ca, din ceea ce inteleg, esti supus unui tir de forta din partea diavolului, care te asupreste. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vise urate in post? Am nevoie de sfaturile voastre!!! | Si totusi... | Intamplari adevarate | 4 | 10.03.2011 15:30:23 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
Am nevoie de sfaturile voastre | al3xa3 | Reguli in Biserica | 21 | 25.05.2010 17:15:41 |
Sfaturile evanghelice | seal_enia | Intrebari utilizatori | 4 | 19.04.2010 15:17:32 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|