![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ghilotina, nicidecum. Este doar parerea mea sincera. Sigur ca este de preferat sa pleci in pelerinaj, dar tu atunci cand pleci in vizita la cineva, nu te interesezi de gazda? Cum sa te imbraci, cum sa fii cat mai cuviincios, sa nu deranjezi, sa nu pari extrvagant fata de restul invitatilor? Poate par exagerata, dar aceasta fundatie nu e unica, eu insumi am participat la pelerinaje organizate de sfinte femei crestine, care iti fac o minima educatie cand pleci in pelerinaj. Ele insele au croit fuste potrivite pentru "n" masuri, tocmai pentru a fi purtate de " modernistele" vremii noastre. Si eu insumi m-am numarat printre ele cu ceva timp in urma, nici o grija. De altfel, pe toate usile manastirilor sta scris ce sa porti cand patrunzi inauntru. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nici nu vreau sa critic, dar daca te vrei o fundatie crestina trebuie sa iei seama la multe lucuri asa zis marunte. Imi pare foarte rau ca si tu si Cristi va luati de ..."sloganul" meu. El oricum a facut-o de 2 ori. Eu cred ca fiecare e liber sa scrie ce l-a miscat mai mult, corect?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dar frate Cristi, e imposibil sa-ti trimita cineva mesaje private, asa incat iti raspund aici...mi-am schimbat semnatura nu pentru ca nu accept scuzele, dar de curand am mers la parastasul sfantului parinte Vasile Patrascu, care a patimit pentru Hristos in temnitele comuniste... In memoriam.
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
...trimite tuturor celor pe care ii are in lista , notificari pe mail cu diverse evenimente culturale... de exemplu:
" Lansarea cărții „Voievodul” a domnului Dan Lucinescu, joi, 24 septembrie 2009, ora 18:00, la Uniunea Scriitorilor din România (Calea Victoriei nr. 115). La lansare vor fi prezenți criticul de teatru și film Rodica Smaranda Vulcănescu și profesorul Gheorghe Buzatu. Domnul Lucinescu surpinde în cartea „Voievodul” aspecte importante din viața lui Mihai Viteazul: pe câmpul de luptă, alături de familie și prieteni, în marile cancelarii europene, în glorie, dar și tragicul lui sfârșit. Fără îndoială că geniul de conducător și de luptător a întruchipat pentru generațiile ce i-au urmat simbolul luptei pentru independentă și unitate, iar programul politic și militar al lui Mihai Viteazul a avut un rol covârșitor în transformarea conștiinței unității de neam și de limbă a poporului român într-o idee militantă și activă. Lansarea de joi vine în completarea evenimentului din 8 iulie, când domnul Dan Lucinescu și-a prezentat cartea „Ștefan cel Mare și Sfânt”, de asemenea dedicată unei mari personalități a istoriei noastre."
|
|||
|
|||
![]()
Astazi este ziua Parintelui Arsenie Boca!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sfintii canonizati sau in curs de, se pomenesc dupa ziua mortii lor. Asa e la crestini. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
In cazul de fata este vorba de data de 28 noiembrie. Se spune ca Il vor canoniza anul acesta.
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate peste tot vezi crestini dupa evanghelie , crestini dupa casa lui Popescu , crestini dupa mersul trenului . Da e adevarat noi suntem crestini dar in primul rand ortodocsi . Nu am alterat Adevarul ( noi detinem Adevarul da nu il implinim
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | lore86 | Mari Duhovnici si predicile lor | 175 | 16.08.2023 13:17:46 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
Parintele Arsenie Boca | marlene | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 31.12.2009 12:44:31 |
20 de ani de la moartea lui arsenie boca | florisca | Generalitati | 1 | 19.11.2009 00:30:41 |
|