![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De fapt initial NU era decat legea firii dupa care traiau oamenii. Constiinta le spunea ce e bine si ce e rau. Imediat dupa alungarea din Rai, inmultirea neamului omenesc s-a facut dupa cum spui, dar nu era vorba de incest. Legea care il interzice a fost introdusa mult mai tarziu.
|
|||
|
|||
![]()
Biblia relateaza acest episod, dar nu spune ca este bine ce au facut fiicele lui Lot. Sigur, pana sa se inmulteasca oamenii, avand in vedere ca toti suntem fii si fiice ale lui Adam si ai Evei, se casatoreau intai frati, apoi verisori. Cand s-a inmultit neamul omenesc, atunci s-a putut da o lege ca sa nu se mai casatoreasca frati/veri.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu incercati sa intelegeti cu puterea mintii ceea ce Dumnezeu a facut cu intelegere dumnezeiasca. Intrebati direct un preot. Cu asemenea lucruri nu e de joaca, se poate ajunge la sminteli care va impiedica sa mai intelegeti vreodata adevarul.
Nu tratati aceste teme cu usurinta. Cititi-i pe sfintii parinti si cercetati pareri avizate, oameni induhovniciti. Nu uitati mai ales ca pentru toti cei din Vechiul Testament si pentru toata omenirea (incluzandu-ne si pe noi si pe cei viitori) a murit Hristos. CA SA SPELE PACATELE CARE AU FOST INGADUITE PENTRU A CRESTE SI A NE INMULTI. Nu stiu prin ce iconomie dumnezeiasca sau pogoramant s-au intamplat cele citate de tine dar treateaza problema cu seriozitate si daca e spre mantuirea ta dezbate-o si lamureste-o si daca simti ca te duce cu gandul la sentimente trupesti si iti coboara mintea de la cele sfinte renunta mai bine.Iar Dumnezeu iti va da raspunsul cand vei fi pregatit sa-l primesti. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg cu cine s-a culcat Cain! Cu Eva?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cu o sora geamana.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
d-zeu, nu spune in biblie ca aproba incestul,daca-l ingaduie in anumite situatii este decizia sa plecand de la ZERO,NIMIC,cred ca urmatoarele nr. sunt 1,2 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oare de ce?
https://youtu.be/mvZARLkQmLk Last edited by flying; 17.03.2010 at 02:37:28. |
|
||||
|
||||
![]()
"flying" ... daca nu stiti sa raspundeti la intrebarile puse de "codana", ar fi mai cinstit sa nu interveniti in discutie. Asa ca doar ati .... "batut campii" degeaba. Parerea mea, binenteles ! Scuze daca am gresit cu ceva ...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Asa ceva mai rar - poligamie si incest in Romania | horatiu.miron | Generalitati | 9 | 05.12.2011 21:36:39 |
Specia umana perpetuata prin incest? | voxdei55 | Generalitati | 4 | 08.02.2010 12:46:52 |
|