![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Eu prefer sa cred ce scrie pe orthodoxwiki si ce a zis Sfantul Teofan Zavoratul.
Cartea "Razboiul nevazut" e pagubitoare de suflet." Hai, frate, lasa si tu un pic de la tine. Umbla in Romania carti ale lui Gregorian Bivolaru, umbla secta "doamnei cu cireasa in frunte" aka Shri Mataji, aia cu burta cat o librarie de carti (precizez: carti laice, haha), spunand ca guruleasa lor e (Doamne iarta-ma) reincarnarea Preacuratei, umbla nene invatand tot felul de rataciri de ti se ridica parul si ne legam de niste exprimari construite putin mai stangaci ca vaaai, daca ajunge vreun frate la rugaciunea lucratoare si citeste cartea asta si se sminteste. Pfff. Pai daca ajunge la aceea si se sminteste de aceasta, atunci e cu porunca de sus, ca inseamna ca avea fratele ceva albeatza de trufie pe ochi si incepuse sa vada prost. :) Daca procedam cu atata alarmism, in chestiuni atat de subtiri, o sa ajungem sa inventam oficiul pentru puritatea cartilor ortodoxe si stii, oricat de "ortodox" ar fi acest oficiu, functia lui e erezie catolica "cu acte". :) |
|
|||
|
|||
![]()
Ei mai frate mai gresesc si eu...Normal ca o fi avand si multe chestii bune cartea intr-ansa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Precizati in ce consta "absurditatea catolica" .In ceea ce priveste cunoasterea lui Dumnezeu cu puterea simturilor trupesti , sa ne aducem aminte de intalnirea celor doi ucenici cu Iisus Hristos in drum spre Emaus.Ei nu L-au putut recunoaste cu ochii firesti ai trupului , pentru ca nu li se deschisesera ochii duhovnicesti ai sufletului.Puteti face o mica discutie pe aceaste tema ? Explicati cum putem recunoaste cu mijloacele firii cazute sub pacat prin simturi, ceea ce este mai presus de lume si nu face parte din ea ? Nu a zis Iisus apostolilor ca " pe voi lumea va uraste pentru ca nu sunteti din aceasta lume " ? Cum se poate sa traiesti in lume , dar sa nu fii din lume ?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
La Catedrala romano-catolica " Sfantul Iosif " | cristiboss56 | Biserica Romano-Catolica | 3 | 07.05.2011 23:28:13 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|