![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot mai multi oameni se plang de deja vu..este categoric un mister..mai ales la mine care simt ca parca s-a mai intamplat dar intr-un vis si nu stiu daca , e adevarat intr-adevar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
In copilarie mi se intampla in anumite momente ale verii sa am senzatia ca am mai fost intr-un cadru anume, ca lumina acelui moment am perceput-o si altadata la acea intensitate...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu de multe ori am senzatia de deja vu dar deja vu mai ciudat,mi se intampla sa cred ca acea intamplare pe care o traiesc am mai visat-o deci nu am mai facut-o ci doar am visat-o.De multe ori parca imi amintesc si am senzatia ca stiu sigur ca am mai visat-o si era exact asa.Si inca ceva ciudat,un prieten urma sa zica ceva iar eu am anticipat ce vrea sa zica si am simtit iar deja-vu-ul dupa ce a zis,inainte de a zice mi-am dat seama ce vrea sa zica si mi-am dat seama ca am mai visat exact acea perioada.E foarte ciudat dar sunt doar niste stari ale creierului.
PS:acum nu imi mai este frica de ele:))au trecut 2 ani si au devenit interesante Last edited by tigerAvalo9; 19.04.2010 at 22:50:38. |
|
||||
|
||||
![]()
Este in firea omului sa emita rapid o explicatie, chiar daca aceasta este mai halucinanta si mai de neinteles decat fenomenul in sine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sentimente de deja vu cum sunt cele amintine de LapetiteMoc, le-am trait cu totii.
De fapt, nici nu stiu daca daca aceste trairi pot fi incadrate in categoria deja vu. In perioada copilarie-adolescenta am experimentat cateva momente de acest gen. Unul insa mi-a ramas viu in memorie. Nu stiu daca a fost deja vu sau telepatie. Se intampla acum vreo 20 de ani. Eram singur acasa si am auzit pasi pe scari. In acel moment mi-a venit in minte, intr-o fractiune de secunda, imaginea unui var de-al meu. Am auzit soneria si cand m-am uitat pe vizor, surpriza! Era chiar varul meu. Problema era ca acest var nu ne-a vizitat decat de 4-5 ori in 30 de ani, fiind din orase diferite. Nu aveam nici un motiv sa ma gandesc la el. Se poate sa fi fost telepatie, nu stiu. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca sunt lucruri pe care le-ai facut candva sau ca doreai sa le faci si au stat la adapost in subconstient. Ele mai ies din cand in cand la iveala. Dar asta nu inseamna ca ai mai trait si alte vieti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cred ca de fapt e vorba de oboseala. Am senzatia ca de fapt sunt niste defazaje ale creierului, niste erori de procesare, ca niste de-sincronizari. Nu este exclus insa ca vrajmasul sa foloseasca aceste "defecte" pentru anumite manipulari. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi se intampla deja putin prea des | cred_cu_adevarat | Generalitati | 8 | 04.11.2011 14:14:56 |
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... | Aionut | Generalitati | 12 | 10.11.2009 20:44:47 |
Despre deja-vu | Adelinne | Generalitati | 13 | 10.05.2009 16:01:06 |
|