![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
este mare nevoie de astfel de oameni ca Danion sau Pr. Necula care vorbesc pe limba tuturor, deoarece ruptura dintre Biserica si societate, tineret in special,generatia NU, se mareste pe zi ce trece si se poate regasi de fapt oricine in cartile lui.. Danion scrie cu binecuvantare de la Athos, mie imi place
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Dan Ion este un tanar sincer,modest care vorbeste pe limba multor tineri,ceea ce nu este rau..acum pastrand proportiile categoric el nu este par.Staniloaie..Dan Ion se adreseaza unui segment de populatie:cea tanara(foarte tanara).Super!
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am inteles, Danion Vasile este un convertit, iar convertitii au o viata crestina profunda. L-am ascultat in conferinta de la Arad, de pe sfaturi ortodoxe si mi-a placut foarte mult. Este foarte activ: scrie carti, tine conferinte...iata deci de unde interesul pentru Danion.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca putem spune fara riscul de a gresi, ca atat slava desarta cat si desertaciunile acestei lumi se bazeaza pe minciuna si in concluzie ne sunt vatamatoare.
Slava desarta..sa nu atribuim slava care nu ni se cuvine, caci fara Hristos nimic nu facem. L-am urmarit odata la tv pe unul dintre supravietuitorii "reeducarii" de la sighet, Jilava (regret ca nu am retinut numele lui) si care spunea: Acum stiu ca tot ce am facut eu rau le-am facut singur, iar ceea ce am facut bine, Dumnezeu le-a facut." Acesta, primind harul, a cerut lui Dumnezeu sa-i dea voie sa faca ceva important, ce va ramane posteritatii. Nefiind muzician, a primit darul de a compune muzica, pe care el insusi spune ca nu ii apartine ci ca a auzit-o din cer si apoi a fredonat-o incontinuu, pentru a n-o uita. Am ascultat acea muzica si era cu totul angelica. Poate stie cineva care e numele acestui traitor al ortodoxieie si unde pot asculta muzica respectiva. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este,"sa ii dam Cezarului ce este al Cezarului,si Lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu",si in plus,nu tot ceea ce place Lui Dumnezeu,place si oamenilor,si este valabila chiar si viceversa,ceea ce place oamenilor,nu place si Lui Dumnezeu neaparat,stiu ca este si un citat in Sfanta Scriptura referitor la asa ceva"pe cine iubeste Dumnezeu,nu iubeste lumea,si pe cine iubeste lumea,nu iubeste Dumnezeu",dar mai exista de asemenea si multe alte citate referitoare la acest topic,precum si citatul referitor la"mormintele frumos varuite pe dinafara dar pe dinauntru oase ingalbenite si invechite",si referitor la toata slava lui Solomon in comparatie cu florile campului,la pasarile cerului,care citate,de fapt,fac toate laolalta referire si trimitere la Slava Lui Dumnezeu.Doamne ajuta!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slava Desarta | OvidiuO | Pocainta | 50 | 30.01.2014 22:41:43 |
Slavă Domnului! | Florin-Ionut | Rugaciuni | 5 | 01.10.2012 22:13:40 |
Da-ti slava Domnului..... | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 19.10.2010 13:36:38 |
Slava desarta si trufia | mc2009 | Generalitati | 18 | 29.12.2009 14:13:14 |
Slava tie Doamne | dulcineea | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 21.09.2007 14:10:41 |
|