![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://i.imgur.com/uX1Z01H.jpg Ca in imagine. E fizica. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
E vorba de o forță de presiune de sus în jos, cauzată de valurile de eter. Citat:
Citat:
Oricum, modelul rotund e plin de buguri: - distanțele aproape de circumferință sînt puternic distorsionate - cerul sudic e același pentru cei din Australia și America de Sud, dar nu și pentru cei din Europa de exemplu - durata zilelor și a nopților e aceeași pentru latutudini egal depărtate de ecuator - există zbroruri directe de 12 ore între puncte ”sudice” foarte îndepărtate ale ”discului” Citat:
Soarele e aproape de Pămînt, dar nu se știe distanța și cît de mic e. Și nu e nuclear, ci de altă natură. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. mai ușor la PP ca la PS. Sub linia de imponderabilitate e o adunare a apelor spre întăritura dreaptă și plană a pămîntului așa ca la vsovivivi în prezentare și o adunare a lor spre linia numită fals-ecuator pentru ca ele toate să se adune cît mai sub soare, astfel avînd loc un ciclu de curățire, apele cele reci de dedesubt și din laturi iau locul apelor de deasupra evaporate. 3. dacă vezi că ai navigat cu vaporul sau avionul sau satelitul și ai ajuns de unde ai plecat mergînd tot după soare, nu înseamnă că ești pe o sferă deși ar părea cea mai la îndemînă concluzie. Trebuie să iei în serios argumentele că terra nu e o sferă. De ce să le neglijezi? 4. dacă mergi pe un plan tot drept pînă ajungi de unde ai plecat. Care crezi că sunt granițele planului? Care sunt granițele planului sferic, fără să te ridici din el. 5. de ce nu din moment ce soarele străbate cerul? dacă spui tu că nu ar funcționa, gata, te ''credem'' pe tine. Păi prin Cuvânt s-au făcut toate, la început și nu de fizicieni. 6. Vedem mai mult în lături și mai puțin și mai neclar dedesubt. Imaginea vaporului de pe mare suferă același fenomen de refracție prin aerul cald astfel că imaginea lui în loc să o vezi completă zici că a intrat după curbura pămîntului. Deci si soarele și vaporul, aflate la distanțe diferite intră după curbura pămîntului la fel. Păi nu trece 15 minute și din vapor se mai vede doar catargul. Te urci pe vîrf de catarg și vezi vîrful de catarg al vasului vecin. De la curbură să fie sau de la ce? 7. nu par ci se învîrt iar cele din sud se învîrt în sens invers. Iar dacă ești la ''ecuator'' am impresia că ele merg parcă după soare. 8. că ziua cînd soarele e pe cer și noaptea cînd luna e pe cer a fost împărțită în ore... cu reperul la miezul zilei și al nopții și cum au apărut comunicațiile telefonci sau morse, s-a observat că întrun loc era miezul zilei și în altul răsărit sau apus. 9. nu există orbită, sateliții trecuți de linia de imponderabilitate stau bine mersi și nu cad iar cei cărora li se dă un impuls merg tot drept bine mersi, ajustîndu-și automat mersul să nu intre sau să se depărteze de linia de imponderabilitate. Toate s-au făcut din Cuvânt prin Cuvînt și prin cele trei puteri ale Lui, iar după Potop și împreună cu Omul. |
|
|||
|
|||
![]()
Florin, o intrebare simpla: poti dovedi existenta si eventual arata proprietatile eterului? Repet: dovezi&demonstratie. NU motivatii negative "mainstreamul conspira, deci accesul la dovezi irefutabile e imposibil". Multumesc mult.
Stii bine ca o parte din ce afirmi si profesezi tu, de ani de zile, in materie de cosmologie terestra, a sfirsit prin a imi dinamita zidul ironiei, si mi-a stirnit interesul, partial. Insa, poti aduce si dovezi pozitive, concrete, fie si pe baza unui aparat matematic, pe care daca nu eu, altii sigur il vor intelege si aproba, si nu doar dovezi bazate pe axioma (axioma din pdv al PP) conspiratiei? This is the point. |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Modelul patrat? Poti sa detaliezi?
Citat:
Pai asta e chestia, ca vedem mai mult daca suntem mai sus. Pe un Pamant plat, ar trebui sa vezi totul daca te urci pe un munte, de exemplu. N-ar trebui sa existe orizont. Citat:
http://www.ustream.tv/channel/iss-hdev-payload (Asteapta sa fie online stream-ul si sa fie in partea de zi a pamantului statia. Sunt niste imagini incredibile) Ma bucur! Citat:
Citat:
[quote=Trimisul;617342] 3. dacă vezi că ai navigat cu vaporul sau avionul sau satelitul și ai ajuns de unde ai plecat mergînd tot după soare, nu înseamnă că ești pe o sferă deși ar părea cea mai la îndemînă concluzie. Trebuie să iei în serios argumentele că terra nu e o sferă. De ce să le neglijezi? Pe ce alta forma fara colturi sau muchii poti sa pleci in oricare directie si sa te intorci in acelasi loc de unde ai plecat mergand numai in acea directie? Eu am un raspuns: elipsoid. Al tau care e? Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Ce este aceasta linie de imponderabilitate? Cum este definita? La ce altitudine? |
|
||||
|
||||
![]()
Ceva de genul https://www.youtube.com/results?sear...are+flat+earth .
Ia-ți un castron de popcorn și uită-te la conferința PP din Anglia, ianuarie 2016. Chiar dacă uneori divaghează, omul e destul de documentat și vine cu materiale la care poți medita. Citat:
Citat:
Problema e de ce de la altitudini mari orizontul e mereu eye-level (nu coboară cum ar trebui) și de ce nu se curbează? Nu discutăm cazurile camerelor cu efectul ”ochi de pește”. Citat:
Crede-mă că am vizitat deja saiturile care dau în direct imagini din ISS. Pentru mine, filme-bombă de la NASA de genul https://www.youtube.com/watch?v=spAvjakif_Y mă deranjează prin proasta calitate a trucajelor. După atîtea poze false, clipuri false, cum să mai pot admira imaginile în direct transmise cică de pe ISS?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poți începe de aici, l-am citit de aproape două ori: http://www.einsteinconspiracy.co.uk . Și http://www.scientia.ro/forum/index.php?topic=127.0;wap2 De la ambele linkuri ai deschidere către diverse saituri de unde poți afla multe lucruri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|