![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricate sfaturi s-ar da aici pentru indreptarea unui om,cred ca aceasta ne depaseste intru totul.Eu n-am vazut inca pe cineva care sa indrepte pe altul.E o treaba f serioasa asta. Cred ca e suficient sa iti urmezi credinta ta,sa porti o discutie logica cu el,sa suferi,sa suferi ,sa suferi absurditatea si blocajul ideeatic al celuilalt. Sa plangi pentru el,sa te gandesti ca nu e deloc o problema usoara,asa cum ti s-ar parea . Sa ii arati mai degraba putina dragoste si intelegere,decat prea multa contrazicere,si multa consecventa in ideeile tale.Caci exemplul personal este cea mai buna dovada a existentei lui Dumnezeu, pentru el. Ca Dumnezeu nu se gaseste in ideei si in carti,ci in relatia cu omul de linga tine.
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Un citat despre asta: And remember: just because someone is offended doesn’t mean they’re in the right. Some people are offended by multiculturalism, homosexuality, abortion, atheism – what should we do? Ban all those things? You have the right to be offended, and I have the right to offend you. But no one has the right to never be offended. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si pentru multi dintre noi, drumul spre ateism a fost parcurs citind relativ mult despre crestinism. Asa ca l-am cautat, si am incercat sa il intelegem. Vrei sa iti dau link catre studiul PEW din State, care arata clar ca ateii stiu mai mult despre religie decat credinciosii? Sunt convins ca la fel sta situatia si in Romania. Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu este treaba mea insa ma deranjeaza modul in care vorbeste despre Dumnezeu (glume ironice, foarte proaste dupa parerea mea). Adica e treaba lui daca e ateu, respect asta, insa sa respecte si el la randul lui credinta mea, nu asa ar fi corect ?
@fallen: Ma indoiesc ca e barbatul tau. :)) |
|
|||
|
|||
![]()
De ce? Sunt prea naspa ca sa am un barbat profesor de filozofie? Sau sunt prea buna ca sa am un barbat atat de .. ateu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred că o modalitate în care ai putea să-l combați ar fi să devii beton în logică și să-i demontezi aberațiile pe care își întemeiază discursul ateu.
Însă nu-l urî, ci încearcă să ai milă de el pentru că cel care învață pe alții va fi răsplătit sau pedepsit mai mult decât cel învățat. Nu-i va fi ușor la Judecată dacă o ține tot așa. Roagă-te pentru el, chiar dacă o faci ca pentru un vrăjmaș. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este clar că nu e un om lipsit de prejudecăți. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pun pariu ca daca ai vedea, sau tu sau WhiteChickra, o caricatura cu Xenu (ca sa dau un exemplu mai exotic) ati rade bine . Si pana una alta intr-o privinta esti la fel de ateu ca mine. Tu respingi restul de 99,99% din zei, http://www.rationalresponders.com/a_...ar_all_of_them eu mai resping inca unul. |
|
|||
|
|||
![]()
Pana acum am vazut un ignorant cu IQ mic pe acest topic. Doar un asemenea personaj, asemanator alora de ameninta cu moartea dupa ce vad caricaturi cu Allah, poate simti ura si furie cand cineva face glume, fie ele si proaste, despre zeul local.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă cineva ar face glume proaste despre părinții tăi, n-ai simți ceva asemănător?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Relatia fiu - parinte duhovnicesc | dan73 | Preotul | 38 | 28.01.2012 19:37:44 |
sa continui sau nu relatia... | ada03 | Nunta | 50 | 14.01.2011 23:08:44 |
Relatia mea cu Dumnezeu | The_Fallen | Despre Sfanta Scriptura | 21 | 27.06.2010 18:40:35 |
Relatia ortodocsilor cu oriental ortodocsii | Mihai3 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 22 | 10.03.2009 20:46:50 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
|